site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanı kim olacak?

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanı kim olacak?
20.10.2018
A+
A-

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığına istifasını veren İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür ve yönetim kurulu üyelerinin görevi bırakmasının ardından yerlerine kimin atacağı merak edilen konulardan biri. Peki İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanı kim olacak?

İYİ Parti Selçuk İlçe Kurucu Başkanı Levent Görür, genel merkezin yerel seçimler öncesi il ve ilçe başkanlıklarını güçlendirmek amacıyla yayınladığı genelge doğrultusunda istifa etmişti. Görür’ün istifasının ardından İYİ Parti’den Selçuk’ta kimin başkan olacağı konusunda merak devam ederken İyi Parti’nin İlçe Başkanlığı’na kısa süre içerisinde atama yapılacağı konuşuluyor.

İzmir ve ilçelerinde İstifa eden teşkilat yönetimlerinin yerine yenilerinin oluşturulmasıyla alakalı süreç başladı. Selçuk ilçe başkanlığı için de hummalı bir çalışma başladı, ilçe başkanlığı için konuşulan 4 isim var.

Sık sık bir araya gelerek toplantılar yapan Selçuk İYİ Parti Kurucular kurulu üyelerinin ve partinin ileri gelenlerinin aklında birer ikişer isim bulunuyor. Görüşülen isimler arasında sürpriz niteliğinde kişiler var. İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanlığı için adı geçen isimler şöyle; Abdurrahman Helvacı, Ali Gümrah, Önder Avcı ve Nalan Akduman isimleri şuanda en çok konuşulan isimler. Kulislerde konuşulan isimlerden ayrı olarak sürpriz bir isimde ilçe başkanlığına atanabilir.

İYİ Parti de Selçuk İlçe başkanı belirlenme sürecinin bir hafta içerisinde sona ermesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.