site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İşkur Destekli Kurslar Başlıyor

İşkur Destekli Kurslar Başlıyor
16.09.2015
A+
A-

Untitled-1

Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi ve İşkur tarafından düzenlenen; meslek edindirmenin yanında nitelikli eleman ve personel yetiştirmeyi de amaçlayan 2 kurs, 432 saatlik Evde Çocuk Bakımı ve 296 saatlik Bilgisayar Destekli Ön Muhasebe kursu, 5 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

İşgücü piyasasına nitelikli eleman yetiştirmeyi amaçladıklarını dile getiren Kurum Müdürü Mustafa GÜZEL: “ Kursunu tamamlayan öğrencilere MEB tarafından onaylı belge verilecek, aynı zamanda kursa devam eden kursiyerlere İşkur tarafından günlük 20 TL ödeme yapılacaktır” dedi.

İşkur işbirliği ile düzenlenen kurslara katılan tüm kursiyerler kurs süresi boyunca genel sağlık sigortası sigorta primleri İşkur tarafından karşılanacaktır.

İŞKUR İşgücü Yetiştirme Kurslarına Katılım Şartları:

Açılan her kursun alt ve üst yaş sınırı, öğretim durumu, cinsiyet şartları vardır. İşgücü yetiştirme kurslarına katılmak için öncelikle İşkur’a kayıt olmanız gerekmektedir. ( Selçuk Belediyesi Zemin Kat) İşgücü Yetiştirme Kurslarında devam zorunludur. Kurslara başvuru için SSK, Emekli Sandığı veya Bağ-kur’a kayıtla olarak çalışmıyor olmalısınız. Mazeretli olarak eğitim süresinin 1/10 kadar devamsızlık yapma hakkınız vardır. Devamsızlık yapan kursiyerlerin kursla ilişkileri kesilir. İŞKUR İşgücü Yetiştirme kurslarında kursa devam ettiğiniz her gün için 20 TL almaya hak kazanırsınız. Devamsızlık yaptığınız günlerde ödeme yapılmaz. Kursa Katılanlar aynı meslek eğitimde hiçbir zaman, farklı bir mesleki eğitimde 6 ay süresinde İŞKUR kurslarına katılamazlar.

Detaylı Bilgi İçin Selçuk Şahabettin Saridede Halk Eğitim Merkezine Başvurunuz. 892 6018

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.