site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İş – Kur Hizmet Noktası Çalışmalarına Hız Verdi

İş – Kur Hizmet Noktası Çalışmalarına Hız Verdi
01.07.2014
A+
A-

selcuk-iskur

Selçuk Belediyesi iş arayanlarla işverenler arasında köprü kuruyor.

Selçuk Belediyesi ile İş-Kur arasında mayıs ayında imzalanan protokol doğrultusunda Selçuk Belediyesi’nde kurulan İş – Kur hizmet noktası çalışmalarına hız verdi.

İş arayan Selçuklularla iş verenleri buluşturacak ve doğru işe doğru eleman bulunmasını sağlayacak İş – Kur hizmet noktası hem iş arayanları hem de iş verenleri bekliyor. İşverenlerin aradıkları personelin niteliklerini, iş arayan Selçuklu vatandaşların da çalışmak istedikleri pozisyonları içeren özgeçmişlerini Selçuk Belediyesi bünyesinde hizmet veren İş – Kur hizmet noktasına bildirmesi halinde yapılacak eşleşme sonucu istihdam süreci hız kazanmış olacak ve Selçuk’taki işsizlik sorunu da daha hızlı bir biçimde çözülmüş olacak. Konu ile ilgili bilgi veren Selçuk Belediye Başkan yardımcısı Dr. Bülent Cinel “Mayıs ayında İş – Kur ile Belediyemiz arasında yapılan protokol sonrası belediyemiz bünyesinde çalışmalarına başlayan İş – Kur Hizmet noktası iş verenlerimiz ile iş arayan halkımız arasında köprü vazifesi görüyor. İşverenlerimizin aradığı personellerin niteliklerini, iş arayan halkımızın da aradığı işin özelliklerini İş – Kur hizmet noktasına bildirmesi halinde doğru işe doğru personel yerleştirilmesi ve işsizliğe bir nebze de olsa çözüm bulunması sağlanacak. Bu çalışmamız esnasında ayrıca şöyle de bir açılım yapmayı planlıyoruz. İş verenlerimizin aradığı niteliğe sahip personelin bulunmasında zorluk yaşanması halinde Halk Eğitim Merkezimizle iş birliği halinde kurslar açarak gerekli niteliklere sahip personelin yetişmesine katkıda bulunmuş olacağız. Bu sayede hem eğitime hem de istihdama katkıda bulunmuş olacağız. Tüm işverenlerimiz ve iş arayan halkımızı belediyemiz bünyesinde hizmet veren İş –kur hizmet noktamıza bekliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR
  1. OnBeşLİ dedi ki:

    işkur bürosu nerede ??

  2. anonim dedi ki:

    belediyede giriş katında insan kaynakları bürosunun içinde