site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Irmak İbri son yolculuğuna uğurlandı

Irmak İbri son yolculuğuna uğurlandı
29.11.2014
A+
A-

irmak-ibri-cenaze (5)

Selçuklular Irmak İbri için ağlıyor. Genç yaşta kaybettiğimiz Irmak İbri için göz yaşları adeta sel oldu.

Selçuk’un sevilen doktorlarından Yusuf İbri ve Selçuk Akıncılar Huzurevi Müdürü Serpil İbri’nin kızı Stajyer Avukat Irmak İbri (24) bugün öğle namazına müteakip Selçuk Tahsinağa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Selçuk Asri mezarlığına defnedildi.

Irmak İbri Selçuk’ta son yolculuğuna sevenlerinin gözyaşları içerisinde uğurlandı. İbri’yi birçok Selçuklu vatandaşımız da son yolculuğunda yalnız bırakmayarak cenaze törenine akın etti. Tahsinağa Camii ve mezarlık adeta doldu taştı. Sevenleri Irmak İbri’yi son yolculuğunda gözyaşları ile uğurlayarak cenaze töreninde onun için dua etti.

Selçuk Haber gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet geride kalanlarına sabır diliyoruz. Ruhu Şad mekânı cennet olsun.

irmak-ibri-cenaze (1)

irmak-ibri-cenaze (2)

irmak-ibri-cenaze (3)

irmak-ibri-cenaze (4)

irmak-ibri-cenaze (6)

irmak-ibri-cenaze (7)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Allah rahmet eylesin …. SABIRLAR versin

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    BU BIZIM SELCUGUMUZUN GENCECIK KIZIMIZIN ANI VEFATI AILESINI VE TUM SELCUGUMUZU MATEMA BOGMUSTUR. COK UZUCU BI DURUM ALLAH RAHMET EGLESIN AILESINE BAS SAGLIGI TUM YAKINLARINA SABIRLAR SELCUGUMUZUN BASI SAG OLSUN MEKANI CENNET OLSUN… BURALARDAN COK UZULDUGUMUZU BELIRTIRIZ… SAYGILARIMIZLA YALCIN KAN.

  3. Ece dedi ki:

    Allah Rahmet Eglesin.Mekani cennet olsun Ailesine Sabirlar Versin:(((((:(((((

  4. Selcuklu dedi ki:

    Allah rahmet eylesin acili ailesine Allah Sabir versin. Cok uzucu bir durum halen daha sokdayim. Kelimeler yetersiz kaliyor. Gencecik yasta aramizdan ayrildin… Buarada neden oldu nasil oldu hicbir Selcuk Gazetesinde aciklama yok. Baska bir konu olsa en ufak detaya kadar yazilir…

    1. cevaptır. dedi ki:

      Alışmışsınız hep detaylara, özellere, gizlilere,dedikoduya. Nedenini öğrenemediniz çatladınız halk olarak. Resmi ağızdan öğrenememenin verdiği merak saldırganlığıyla bir sürü tevatür ürettiniz. Sana ne, sana ne kardeşim. Sen sonuca bak sana ne. Selçuk Halkı olarak bu sana ne,bana ne ve kime neyi sindirebildiğiniz gün adam olursunuz. gerisi hikaye.

      1. Hulya Candar dedi ki:

        Siz ne kadar cahilsiniz ya. Burada bir can vefat etmis ve dostlari olarak neden vefat ettigini merak etmek kadar dogal birsey de yoktur. Verdiginiz uzunca ve gereksiz cevabi ve ayrica bu sacma yorumunuzu onaylayan site yoneticisinide kiniyorum. Bunun cevabini halk olarak degil yakin bir arkadasi, aile tanidigi olarak merak ediyordur.

  5. selcuk dedi ki:

    Selcuklu kardesim bilmenin ne onemi var ne den oldugunu genceci bir kizimiz vefat et rahbim ailesine sabir versin …

  6. anadolu baharat dedi ki:

    Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.acili ailesine allahtan sifa ve sabir versin.ruhu saad olsun.

  7. NECMİ DOĞANER dedi ki:

    ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN ,RABBİM AİLESİNE SABIR VERSİN,

  8. Saime ozgonul dedi ki:

    Allah rahmet eylesin 10 yil once tanimistim yoncakoyde cok uzuldum alah sabir versin yakinlarina.