site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İnstax Mini 11 Set Nedir?

İnstax Mini 11 Set Nedir?
04.05.2021
A+
A-

Fotoğraf makinesi tutkunlarına mükemmel bir makine ile hizmet sunmaktayız. İnstax mini 11 set sayfamızda bütün renkleri ile mevcuttur. Pembe, mavi, lila, siyah ve beyaz olarak 5 renk şeklindedir.

İnstax mini 11 set içerisinde 1adet instax mini fotoğraf makinesi, instax mini 20`li flim ve instax mini deri çanta bulunur.

İnstax Mini 11 Özellikleri
İnstax mini 11 ayarlamaya gerek kalmadan ortamdaki ışığı algılar ve deklanşör hızını ışığa göre ayarlar. İnstax mini 11 sadece yakın mesafeyi değil arka planı da aydınlatabilir. Bu özelliği otomatik ışık ayarı ve yüksek performanslı flaş ışığı sayesindedir.

Bu sayede daha kapsamlı daha geniş aydınlatma yaparak arka planı daha canlı fotoğraflar çekebilirsiniz. İnstax mini 11 diğer instax fotoğraf makineleri gibi selfie aynasına da sahiptir.

Selfie Moduyla Çekim
Selfie modunda 30 ile 50 cm uzaklığa kadar net çekim yapabilirsiniz. Kutu içerisinde denklanşör aksesuarları da bulunur. Bu sayede fotoğraf makinenizi istediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz.

İnstax mini 11 çantasının tek görevi makinanızı korumak ve taşımak değildir. Aynı zamanda fotoğraf makinesi çanta içerisinde iken çantanın açılıp kapanabilen kapağı sayesinde makineyi çantadan çıkarmadan çekim yapabilirsiniz. Bu şekilde anlık kareleri fotoğraf makinesini çantadan çıkaramadığınız için kaçırmış olmazsınız.

İnstax mini 11 sete sahip olmak isterseniz https://www.desibela.com/mini-11-instax-fotograf-makineleri bu linkten satış sayfamıza ulaşılır dilediğiniz renkte instax mini 11 setini satın alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.