site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İnsan tacirleri tutuklandı

İnsan tacirleri tutuklandı
25.02.2016
A+
A-

Önceki gün otobanda yakalanan 47 mülteciyi ölüm yoluna çıkaran 3 kişi Ayrancılar Jandarma Karakolu ekiplerince yakalandı. Mahkemeye çıkarılan ikisi Suriyeli üç zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÖNCEKİ gün Yunanistan’a kaçak yollarla gönderilecek olan mülteciler Torbalı İlçe Jandarma Karakolu’na bağlı Ayrancılar Jandarma Karakolu ekipleri tarafından otobanda yakalanmıştı. Büyük istihbarat başarısı sonucu 47 kişinin ölüm yolculuğuna çıkmasına izin vermeyen jandarma ekipleri, mültecileri kaçak yollarla yurt dışına çıkarmaya hazırlanan ikisi Suriyeli üç kişiyi de kıskıvrak yakaladı. Önceki akşam adliyeye çıkarılan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlıların daha önce de kaçak yollarla mülteci taşımacılığı yaptığı iddia edildi.

3 ZANLI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Çeşitli illerden İzmir’e gönderilen mültecilerin umut yolculuğu önceki gün Torbalı’da son bulmuştu. Bir ayda 300’ü aşkın mültecinin kaçak yollarla gittiği denizde boğularak hayatını kaybettiği mültecilerin arasına girmeleri içten bile olmayan mültecileri kaçak yollarla Suriye’ye gönderen insan tacirleri önceki gün tutuklanarak gözaltına alındı. Ayrancılar Jandarma Karakolu’nda ifadeleri alındıktan sonra önce hastaneye ardından da adliyeye götürülen zanlıların tutuklanarak cezaevine gönderildi. Benzer suçları daha önce de işledikleri iddia edilen zanlıların rahat tavırları da dikkatlerden kaçmadı.
İbrahim DANIŞ-buyuktorbali.com

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    PAMUCAK SAHİLİNDE VE BALIKÇI BARINAGINDA HER GÜN ONLARCA KAÇAKÇI VE BUNLARA AİT TEKNELER İNDİRİLİYOR JANDARMA BU TEKNELERE VE SAHİPLERİNE NEDEN MÜDAHALE ETMİYOR.