site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İnci Gerdanlık Nasıl Yapılır?

Zarafet açışından önemli bir takı olarak kullanılan inci gerdanlık oldukça tercih edilir. Sahte ve orijinal olarak fiyat aralıkları değişebilmektedir.

İnci Gerdanlık Nasıl Yapılır?
27.07.2020
A+
A-

Zarafet açışından önemli bir takı olarak kullanılan inci gerdanlık oldukça tercih edilir. Sahte ve orijinal olarak fiyat aralıkları değişebilmektedir. İnci gerdanlık yapabilmek için misina ipi, ip klipsi, bir uzatma aparatı, iki halka ve tabii ki inci boncuk gerekmektedir. Misinaya boncukları dizdikten sonra, misinanın ucuna kapatma klipsi eklenir. Pense yardımı ile kanatlar kapanır. Elbette ki yapımı ve yapılış tarzı, ayrıca boncukların kalitesi ve şekli farklılıklar gösterebilir. İnci gerdanlık modeline göre de fiyat aralığı değişir.

Sahte İnci Gerdanlık Nasıl Anlaşılır?
Bazen gerçeğe yakın o kadar iyi kolyeler yapıyorlar ki orijinal mi yoksa sahte mi anlamak mümkün değil. Ancak bunu anlamanın bazı pratik yöntemleri bulunuyor. Mesela orijinal İnci bir kolye krem rengindedir. Ayrıca orijinal olan oldukça parlaktır. Gümüş inci kolyeler de mevcuttur. Zaten gümüş ince kolyeler gümüşten olduğu için bunun fark etmek normal beyaz inci kolyelere göre daha kolaydır. İnci’yi belli bir süre ateşe doğru tuttuğunuzda, eğer eriyorsa İnci sahtedir Ama eğer erimiyorsa hakiki bir incidir. Daha güvenilir bir yöntem olarak da İnci’nin üstünü bıçak gibi bir malzeme yardımı ile hafif kazıdıktan sonra, eğer eski haline dönüyor ise bu orijinal bir incidir. Ancak eski haline dönmüyorsa bu kesinlikle sahte bir incidir daha fazla bilgi almak için https://www.shopmonreve.com/kategori/inci-kolye adresini kullanarak bilgi edinebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.