site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İlk Halı Saha Belevi Mahallesine

İlk Halı Saha Belevi Mahallesine
14.03.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliği ile 5 Halı Saha projesi kapsamında Selçuk’a yapılacak olan halı sahalardan ilkine Belevi Mahallesinden başlandı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Belevi Mahallesindeki halı saha yapımını yerinde inceleyerek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı..

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile 5 Halı Saha projesi için imzalanan protokol kapsamında, merkezde ve köylerden mahalleye dönüşen yeni mahallelerde yapılacak olan sahalardan ilkinin yapımına Belevi mahallesinde başlandı.

“Amacımız sağlıklı koşullarda spor yaptırmak”

Sentetik çim yüzeyli futbol sahasını yerinde inceleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Sahamız 30×50 metre ebadında, sentetik çim yüzeyli olacak. Şu anda sahayı çevreleyecek olan perde beton imalatları yapılmakta. İç dolgusu kırma taş dolgu ile doldurularak yağmur suyunun uzaklaştırılması için de drenaj sistemi uygulanacak” dedi. Başkan Bakıcı, çocukların, gençlerin ve ailelerin sağlıklı ortamlarda spor yapabilmeleri için belediye olarak gayret içerisinde olduklarını belirterek “ Çevresi de tel örgülerle çevrilecek olan spor alanı, led projektörlerle aydınlatılmasıyla Belevi mahallemiz modern bir spor tesisine kavuşmuş olacaktır. Amacımız insanımıza sağlıklı koşullarda spor yaptırmak Bu güzel tesisler diğer mahallelerimize de olacaktır” dedi.

İlk adımı Belevi’de atılan “5 Halı Saha Projesi” kapsamında köyden mahalleye dönüşen Çamlık, Gökçealan ve Zeytinköy Mahallelerinin yanı sıra Selçuk ilçe merkezinde yer alan Cumhuriyet Mahallesinde de halı saha yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.