Selçuk Haber

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Görev Değişikliği

recep-gencay (1)

Selçuk’ta uzun yıllardır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Özer Baki Şimşek, yapılan görev değişikliği sonucu İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Eğitim Uzmanı olarak hizmet vermeye devam edecek.

İzmir-Buca Ömer Seyfettin Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde Okul Müdürlüğü yapan Recep Gençay ise geçtiğimiz günlerde Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak yeni görevine başladı. Aslen Torbalılı olduğunu ve Selçuk’a yabancı olmadığını belirten Gençay, yeni görevinden oldukça memnun olduğunu ifade etti.

Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Gençay, ilk olarak Selçuk’un Eğitim kavramını nasıl değerlendirdiğini gözlemleyerek yola çıkacak. Selçuk’ta Eğitime sağlanan katkı, İlçede bulunan okulların disiplin ve eğitim kalitesi, öğrencilerle ve eğitimcilerle bireysel görüşmeler dahilinde yapılacak olan gözlemler, Recep Gençay’ın çalışmalarına öncülük edecek.

Yeni görevinin yanı sıra, Selçuk’ta hizmet verecek olmasının heyecanını yaşadığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Gençay, üzerinde olan sorumluluğun farkındalığı ile iyi çalışmalara imza atacağını kaydetti.

Haber: Seda Konuk www.selcukhaber.com

Exit mobile version