site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Görev Değişikliği

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Görev Değişikliği
17.07.2014
A+
A-

recep-gencay (1)

Selçuk’ta uzun yıllardır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Özer Baki Şimşek, yapılan görev değişikliği sonucu İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Eğitim Uzmanı olarak hizmet vermeye devam edecek.

İzmir-Buca Ömer Seyfettin Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde Okul Müdürlüğü yapan Recep Gençay ise geçtiğimiz günlerde Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak yeni görevine başladı. Aslen Torbalılı olduğunu ve Selçuk’a yabancı olmadığını belirten Gençay, yeni görevinden oldukça memnun olduğunu ifade etti.

Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Gençay, ilk olarak Selçuk’un Eğitim kavramını nasıl değerlendirdiğini gözlemleyerek yola çıkacak. Selçuk’ta Eğitime sağlanan katkı, İlçede bulunan okulların disiplin ve eğitim kalitesi, öğrencilerle ve eğitimcilerle bireysel görüşmeler dahilinde yapılacak olan gözlemler, Recep Gençay’ın çalışmalarına öncülük edecek.

Yeni görevinin yanı sıra, Selçuk’ta hizmet verecek olmasının heyecanını yaşadığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Gençay, üzerinde olan sorumluluğun farkındalığı ile iyi çalışmalara imza atacağını kaydetti.

Haber: Seda Konuk www.selcukhaber.com

recep-gencay (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    İLÇE MEM MÜDÜRÜM….Yeni görevinizde bşarılar dilerim…ÇAKALLAR VE IĞDIRLI… Alma mazlumun ahını çıkar ahesteEEEEEEEEE ahesteEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE……… İZMİR-E talim…

  2. Anonim dedi ki:

    İLÇE MEM MÜDÜRÜM Hayırlı olsun başarılar dilerim…..IĞDIRLI ne oldu…..ÇAKALLARA ne oldu…..ALLAHIM BÜYÜKSÜN …….mazlumun ahı…..

  3. mazlumun ahı dedi ki:

    AYDIN Gözün aydın İFTARLAR SENDEN ,DAvulcular benden….ÖMER Bey lokmalarda senden.

  4. vatandaş dedi ki:

    Selçuk’ta milli eğitim md.yapabilecek o kadar eğitimci var iken nedense her dönemde dışarıdan ithal adam getirilir.Ondan da Selçuk’ta bu çevrenin en düşük eğitim yapısına sahiptir.Bu ilçede ödül almış ve bulundukları kurumları en verimli hale getiren idarecileri neden görmezden geliyorlar.Gerçekten diye diye leylek memleketi oldu. Selçuk.Biz başka ilçelerin başarısını seyredelim.Dikkat beyler…

  5. Şampiyon Selçuk dedi ki:

    2014 TEOG sınavında İzmir ili dahilinde Kiraz ilçesinin de arkasına düşmüşüz.Selçuk başarılı öğrencilerini Tire Torbalı Aydın Kuşadası ve en acısı Ortaklar gibi köy yerlerine gönderme şampiyonu olmuştur.Milli eğitim müdürlüğü yapacak adam yok mu Selçuk’ta.Düzgün bir tane idareci yok mu?Beyefendi dürüst temiz bir idareci yok mu?

  6. VATANDAŞ dedi ki:

    SELÇUK NE ZAMAN KENDİ İNSANINA GÜVENİP YÖNETİCİ ATAYACAK NEKADAR RESMİ KURUM VARSA HEPSİ DIŞARDAN ATAMA ÇOK YAZIK

  7. Anonim dedi ki:

    Bu ne arkadaş anlamadım ki? Selçuk’ta bile oturmayan müdür doldu selçuğumuz. Halk eğitim , Anadolu lisesi , selçuk lisesi derken şimdide ilçe milli eğitim müdürü. Anlamadığım şu Selçuk pazarından domates bile almayan insanlar selçuğumuzun eğitimini nasıl düzeltecek ve idare edecek . Eeee bunu biraz ilçemizin siyasileri düşünsün değil mi :)) selçuğumuza yazık ediliyor yazık .