site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İl Başkanından teşkilatına ziyaret

İl Başkanından teşkilatına ziyaret
15.03.2015
A+
A-

DSC_8199

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl başkanın Necat Karataş, teşkilat ziyaretlerine başladı. Selçuk MHP İlçe Teşkilatı ile devam eden ziyaretlerde Karataş iddialı açıklamalarda bulundu. Karataş’ı Selçuk’ta MHP İlçe Başkanı Levent Görür ve ilçe yöneticileri karşıladı.

İl kongresinin hemen ardından bölücü örgüt yandaşları tarafından Üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun öldürülmesiyle gecikilen ilçe teşkilatları ziyaretlerini sürdüren il başkanı Karataş net konuştu; “Hiç kimse Milliyetçi Hareketi hafife almasın. Türkiye’nin en önemli siyasal kuruluşu olan MHP, vatandaşının desteği ile hesap da sorar, takdir de eder. Milletvekilliği sıralamasında da kimse kendini üstün görmesin. MHP İzmir il teşkilatı liderinin emrinde, İzmir’in hizmetindedir” dedi.

İl kongresi sonrasında Üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şehit edilmesiyle acılı günler geçiren MHP İzmir il teşkilatı, İl başkanı Necat Karataş ile birlikte teşkilat gezilerini sürdürüyor. Selçuk İlçe Teşkilatı ziyaretinde konuşan Karataş, “Önemli bir sürece girdik. Bu süreç bizim için acıyla başlasa da en iyi sonucu almak zorundayız. İlçe ve İl Kongremiz bitti. Her sandıktan kimlerden oy aldığımızı biliyoruz. Bize destek verenleri ve vermeyenleri de çok iyi biliyoruz. Fakat mesele bu değil. Kongreleri geride bıraktık. Bizim için MHP’nin seçim zaferine verilecek katkı önemlidir. Bizim için teşkilatlarımızın ahenkli işleyişi önemlidir. Biz bir amaca yöneldik. Bu amaçta genel seçimlerde çok büyük başarı elde etmektir. Bunun için hazırlanıyoruz.”

KİMSENİN SIRA GARANTİSİ YOK

Yaklaşan genel seçimlerde adaylık sıraları için de konuşan İl başkanı Karataş; “Büyük bir aday başvuru sayısı ile karşı karşıyayız. Aday adaylarımız şimdiden teşkilatlarımızı gezip mensuplarımızla bir araya gelmeye başladı. Bu da teşkilatlarımızdaki heyecanı arttırdı. İzmir’in çok sevilen şahsiyetleri bizlerle birlikte bu seçimlerde mücadele verecek. Genel seçimlerden zaferle çıkmak için büyük adımlar atmak üzereyiz. Liderimizin emrinde çok iyi bir kadroyla İzmir’e ve Türk Milletine hizmet edeceğiz. Kimse sıralamadaki yerini garanti görmemeli. İnsanımıza hizmet götürmek için gayretini garanti görmeli ve göstermeli” diye konuştu.

EĞİTİM VE UYGULAMA

Yaptığı konuşmada dikkatleri genel seçimlerde kullanacakları iletişim araçlarına çeken Karataş; “Yaptığımız 1. teşkilat çalıştayıyla, mensuplarımızın İzmir ile ilgili bilgilerine başvurduk. Onların çalışmalarıyla 2000 civarında bilgiye ulaştık. Şimdi başka bir merhaleye geçiyoruz. Bu bilgileri ve MHP’ni insanlarımızla buluşturmak için çalışmalar yapacağız. İlgili kurullarımız bu çalışmaların hazırlıklarını tamamladı. Önümüzdeki günlerde duyurusunu yapacağız. Genel seçimlerde MHP konuşacak, MHP konuşulacak, göreceksiniz”

KURULTAYA DAVET

Yaklaşmakta olan MHP Kurultayı ile ilgili de konuşan İl başkanı Necat Karataş, “ Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin emrinde hedefe kilitlendik. Önümüzde MHP Büyük Kurultayı var. Allah’ın izniyle Türkiye’nin kalbi 21 Martta Ankara’da MHP Kurultayında atacak. Tüm İzmir’i teşkilatlarımız vasıtasıyla bu coşkuya davet ediyorum. Türklüğün Bayramı Olan Nevruz’u 21 Martta Ankara’da kutlayacağız. Gelin bayramımızı birlikte kutlayalım” dedi.

İl başkanı Karataş’a ilçe teşkilatları ziyaretinde il yönetim kurulu ve il disiplin kurulu üyeleri refakat ediyor.

MHP İlçe Başkanı Levent Görür ise Selçuk’ta oylarını arttıracaklarını ve hedefe doğru emin adımlarla yürüyeceklerini, Selçuk MHP’nin İzmir’in parlayan yıldızı olacağını söyledi.

a

b

DSC_8163

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.