site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İkiz Çeşme Restaurant Eşsiz Lezzetleriyle Fark Yaratıyor

İkiz Çeşme Restaurant Eşsiz Lezzetleriyle Fark Yaratıyor
02.06.2015
A+
A-

ikizcesme (9)

Selçuk-Şirince yolu üzerinde hizmet veren İkiz Çeşme Restaurant profesyonel kadrosu ve önem verdiği müşteri memnuniyeti ile dikkatleri üzerine topluyor. Serpme kahvaltıdan gözlemeye, keşkekten ızgara çeşitlerine kadar nefis lezzetlerle müşteri karşısına çıkan İkiz Çeşme Restaurant, vatandaşların büyük beğenisini topluyor.

İşletme sahipleri Halil ve Zeluş Şimşek çifti, doğanın tüm güzelliklerini İkiz Çeşme Restaurantta sizlerle buluşturuyor. Birbirinden nefis lezzetlerin tadına bakmak ve bu eşsiz ortamdan sizlerde faydalanmak istiyorsanız İkiz Çeşme Restaurantı tercih edin.

Ayrıca düğün, nişan, sünnet, doğum günü, toplantı gibi özel organizasyonlarınızda hizmetinizde olan İkiz Çeşme Restaurant, en güzel anlarınıza tanıklık etmeye devam ediyor. İşletme sahibi Halil Şimşek, “Amacımız Selçuk’a yakışır kaliteli hizmeti verebilmek. Ön planda tuttuğumuz müşteri memnuniyeti her şeyden önce geliyor. İşletmemiz açıldığından bu yana gösterilen ilgi ve alaka da bizleri mutlu ediyor. Özellikle serpme kahvaltımıza karşı ilgi oldukça yoğun. Şehir dışından gelen gruplarımız ve Selçuklu vatandaşlarımız serpme kahvaltı için bizleri tercih ediyor. Doğal bir ortamda doğal lezzetlerin farkına varan müşterilerimiz işletmemizden memnun halde ayrılarak teşekkürlerini sunuyor. Bu da bizim için en büyük mutluluk. Bizleri tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İkiz Çeşme Aile Restaurantı, Şirince yolu üzerinde sizleri bekliyor. Eşsiz lezzetlerin tadına varmak ve özel günlerinizi en güzel şekilde değerlendirmek istiyorsanız İkiz Çeşme Restaurantı tercih edebilirsiniz.

ikizcesme (1)

ikizcesme (3)

ikizcesme (4)

ikizcesme (6)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Kesinlikle gidip görmeniz lezzetlerini tatmanız gereken müşteri memnuniyetini ön planda tutan mükemmel bir işletme 🙂