site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

IdeaSoft 5. kez Deloitte Teknoloji Fast 50’de

IdeaSoft 5. kez Deloitte Teknoloji Fast 50’de
23.11.2016
A+
A-

6000’in üzerinde müşterisiyle sektörünün lideri IdeaSoft, Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri listesine üst üste 5. kez giren ilk ve tek e-ticaret yazılım şirketi oldu.

Uluslararası denetim ve yönetim danışmanlığı hizmetleri veren Deloitte, Türkiye’nin teknoloji alanında en hızlı büyüyen ilk 50 şirketini açıkladı. Deloitte Values House’ta gerçekleştirilen törende ilan edilen şirketler arasında yer alan Türkiye’nin lider e-ticaret altyapı sağlayıcısı IdeaSoft, sürdürülebilir büyümesi ile dikkat çekti.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, başarılarının arkasındaki temel etkenin inovasyon ve değer zinciri olduğunu vurgulayan IdeaSoft Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Seyhun Recep Özkara sözlerine şöyle devam etti; “IdeaSoft Yazılım olarak üst üste 5 yıl Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasına girdiğimizi bildirmekten gurur duyarız. Müşterilerimize sunduğumuz yazılımın ve hizmetlerin kalitesi ile birlikte yaptığımız Ar-Ge yatırımlarımız sayesinde önümüzdeki dönemlerde de sektörün en güçlü firması olmayı sürdüreceğiz. Yakaladığımız büyüme oranını daha da yükselen bir çizgiyle devam ettirmek adına çalışmalarımızı geliştireceğiz. Sürdürülebilir başarımızda bugüne kadar emeği geçen tüm çalışanlarımıza, desteklerini esirgemeyen iş ortaklarımıza ve en değerli müşterilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” 

Her geçen yıl büyüyen e-ticaret sektörünün yazılım tarafında yüzde yüz yerli sermaye ile faaliyet gösteren IdeaSoft, GOSB Teknopark’ta bulunan Ar-Ge Şubesi ve Libadiye/İstanbul’da bulunan Genel Merkezinde 100’ün üzerinde çalışanı ile her iki online alışveriş sitesinden birinin altyapı hizmetini veriyor. Deloitte Fast50’nin dışında TOBB-TEPAV Türkiye100 ve Bilişim500 gibi birçok platformda da sürdürülebilir büyümesini kanıtlayan ödülleri bulunuyor.

Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye Hakkında

Bu program, ABD haricinde 18 ülkede ve Orta Avrupa’da uygulanmakta olup, kuruluşlar son 4 yıl içinde cirolarında kaydettikleri büyüme oranına göre sıralanmaktadır. Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda yer alanlar otomatik olarak Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’nın en hızlı büyüyen 500 teknoloji şirketinin sıralamasının yapıldığı, Deloitte Teknoloji Fast 500 EMEA Programı’na da katılacaklardır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.