site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İbramaki’de “Kırmızı Kelebekler”

İbramaki’de “Kırmızı Kelebekler”
25.12.2015
A+
A-

İranlı ressam Maryann F. Shafie’nin “Barış Hayatın Melodisidir” adlı yağlı boya sergisi Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen bir kokteylle açıldı. Tablolarında kadın figürlerini kırmızı bir kelebek ile birlikte resmeden Shafie’nin eserleri sanatseverler tarafından büyük beğeni ile karşılandı.

Kuşadası’nda yaşayan İranlı ressam Maryann F. Shafie’nin birbirinden güzel tabloları İbramaki Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. “Barış Hayatın Melodisidir” ismini taşıyan ve ağırlıklı olarak kadın, özgürlük ve barış temalarını ele alan Shafie’nin tabloları ile alçı ve porselen gibi farklı materyallerden yaptığı eserlerin yer aldığı serginin açılışına Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahsin Uğur ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Açılışta konuşan Şerifoğlu, “Sanata dair ne kadar güzel şey varsa umarım Kuşadası’nda yerini bulur. Bizleri tablolarında kullandığı birbirinden güzel renk ve figürlerle buluşturan Maryann Shafie’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Shafie’nin sergisi 27 Aralık’a kadar İbramaki Sanat Galerisi’nde açık kalacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.