site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir
29.10.2019
A+
A-

Bazılarının sayfasında şöyle bir geziniyorum da, kafa hep aynı kafa. Bazıları derken hödüklerden bahsediyorum. Merak eden google amcadan anlamını öğrenebilir. Aynı kafa diyorken de, kendisi gibi düşünmeyen herkesi düşman belleyip, onlara hakaret eden, kavgada bile söylenmeyecek en alçakça ve aşağılık ifadeleri kullanarak salyalar döke döke saldırmaktan bahsediyorum.

Herif şu andaki operasyon için desteğini açıklıyorken, sanki ondan başkası askerinin yanında değilmiş gibi, halâ bölmek ve ötekileştirmek peşinde. Durup dururken kendisinin de nefes alıp verdiği toplum içine nifak sokmak derdinde yani.

Bunların kalın kafalarına girebileceği konusunda derin şüphelerim olsa da, ben yine sırasıyla izah etmeye çalışayım.

1) Bu harekatın (gereklilik sınırları içerisinde) en az sen ve senin gibiler kadar yanındayız. Öyle durumdan pay çıkarıp bir kahraman yaratılsın diye değil, bu ülkenin huzur ve bekaası için yanındayız.

2) Biz içinde bulunduğumuz bu süreçte; siyasi görüşü farklıdır diye bu ülkenin (Devletin) en yüksek makamlarında oturanların, yabancı devlet yöneticileri tarafından küstahça tehdit edilmesinden ötürü avuçlarımızı ovuşturmayız, tam aksine (yıllardan beri olduğu gibi) ellerinde milyonlarca masum kanı bulunan emperyalist güçlerle ilgili hakikatleri ve bu coğrafya üzerinde kurguladıkları böl parçala senaryolarını zerre kadar korku duymadan ifşaa ederiz.

3) Dolayısıyla içinde bulunduğumuz şartlar itibariyle temel düşüncemiz, birlik ve beraberlik içinde ülkemize karşı çirkin oyunlar içinde olanlara karşı yek vücut halinde, o partinin bu partinin değil; Meral Akşener’in de ifade ettiği gibi Albayrak Partisinin altında toplanırız.

4) Siz bu kadar mehmetçiğine sevdalı, ordusunu başının üstünde taşıyan birileriydiniz de; Pensilvanya’daki şerefsiz CIA tetikçisinin yalan ve iftira ile Türk ordusunun vatanperver askerleri, general ve hatta Genel Kurmay Başkanı, (üstelik PKK’ nın üst düzeydeki eli kanlı bir militanı tanık gösterilerek) zindanlara kapatılırken neredeydiniz? Açın bakın bakalım 2010 referandumu ile başlayan süreçteki paylaşımlarınıza, bu ülkenin mukaddes ordusuna saldırıp terörist ilan etmekten başka bir söyleminiz olmuş mu?

5) Tarihe not olarak düşmüş bütün o hakikatler apaçık ortada duruyorken utanmayışınız çok ta umurumda değil ama, Allah’tan korkunuz da mı yok? Merak içindeyim…

6) Dolayısısıyla başta da söylediğim gibi; kalın kafalarınıza gireceğinden şüpheliyim ama, gün sizin gibi düşünmüyor diye aynı gemide yol aldıklarınıza saldırmak günü değildir. Silin ağzınızdan dökülen o salyaları.

7) Bu da; olaki üşenip Hödüğün anlamını araştıramayanlar için gelsin.

Hödük:
1.anlayışı kıt, aptal (kimse).
2.görgüsüz, kaba saba (kimse).

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.