site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Hitit Otel’den Muhteşem 2015 Balosu

Hitit Otel’den Muhteşem 2015 Balosu
05.01.2015
A+
A-

hitit-otel-yilbasi (2)

Hitit Otel’de düzenlenen yılbaşı balosunda, konuklar 2015’ü coşku ve eğlence içinde karşıladılar. Çevre il ve ilçelerden birçok katılım gerçekleştiği kutlamada coşku büyüktü. Yeni umutlar, yeni hayaller ve yeni başarıları beraberinde getiren 2015 yılının ilk anlarında, bu heyecanı tüm dostları ve müşterileri ile birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşayan Hitit Otel Zengin menüsü ile başlayan geceye eşlik eden fasıl ekibi, konukların kulaklarının pasını silerken, bütün bir yılın yorgunluğu adeta yerini keyfe ve neşeye bıraktı.

Çeşitli etkinliklerle devam eden gecenin ilerleyen saatlerinde, yılbaşı geleneği haline gelen oryantal dans gösterisi, eğlenceyi doruğa taşıdı. Yılbaşı balosunda yaşanan coşku, heyecan ve eğlence için konuklar tüm Sengel Group ailesine teşekkür ederek gecenin geç saatlerinde salondan ayrıldılar.

hitit-otel-yilbasi (1)

hitit-otel-yilbasi (3)

hitit-otel-yilbasi (4)

hitit-otel-yilbasi (5)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.