Selçuk Haber

Hırsızlık Şebekesi Çökertildi

hirsizlik-cetesi-selcuk (2)

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğünden kasa hırsızlarına yönelik operasyon. İzmir’in Selçuk, Torbalı ve Bayındır ilçelerinde ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaparak yüklü miktarda altın ve para çaldıkları iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki hafta önce ilçede meydana gelen kasa hırsızlığı olayıyla ilgili soruşturmasını yürütürken, M.K ( 24) adlı kişinin Torbalı ilçesinden kiraladığı araçla Selçuk’a gelerek hırsızlık olayına karıştığını belirledi. Kiralık aracı takibe alan ekipler, araç içinde S.E. (16) ve M.Ç (27) adlı iki kişinin daha bulunduğunu tespit etti.

Soruşturmayı bu şüpheliler üzerinde yoğunlaştıran polis, kasa hırsızlığı olayı ile ilgili olarak geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Selçuk’ta 1, Torbalı ilçesinde 4 ve Ödemiş ilçesinde 1 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, M.K. (24), M.Ç. (27), S.E. (16), S.A. (21), S.Ç. (15), A.T. (38), A.Ç. (23) ve R.E. (20) isimli şahıslar gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 6 adet üçlü Adana burma bilezik, 1,5 metre altın zincir, 1 adet baskılı altın etrafına iliştirilmiş kalp şekilli üzerinde Atatürk resmi bulunan madalyon altın, 1 adet tel kırma altın yüzük, 2 adet üstü desenli altın yüzük, 1 çift altın küpe, 3 adet bayan ile 1 adet erkek kol saati, 2 adet otomobile ait kart sistemli kontak anahtarı, 12 bin 600 lira para ve çelik kasaya ait parçalar ele geçirildi.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonla, Selçuk’ta meydana gelen iş yerinden kasa hırsızlığı ve Bayındır’daki 5 hırsızlık olayı ile Torbalı’da meydana gelen 3 hırsızlık olayını aydınlattı. Gözaltına alınan 8 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Exit mobile version