site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Herkes Onu Yüreğine Bastı

Herkes Onu Yüreğine Bastı
22.03.2014
A+
A-

belevi-mitingi-mhp (80)

Rakiplerine Belevi’de seslenen MHP’nin Selçuk Adayı Levent Görür, sert konuştu. 300’e yakın araç konvoyu eşliğinde Belevi Beldesine giden genç Başkan Adayı Levent Görür’ü Belevi halkı yüreklerine bastı. Büyük bir sevgiyle karşılanan Görür, konuşmasında Ak Parti ve CHP adaylarını hedef alarak; “Rakiplerim birbirlerine hizmet yarışına girmişler. Vefa Ülgür 15 yıldır bu memlekete hizmet yapmadın. AKP’ye bakıyorsun 12 yıldır Selçuk’a ne yapmışlar. Selçuk’a bir tek çivi çaktı mı? Bunları geçmişte iyi irdeleyin. Bunların birisi öğrenci bir diğeri hoca. Yıllarca Vefa Ülgür Selçuk’u yönetti,  Zeynel Bakıcı da kendisine yıllarca danışmanlık yaptı” dedi.

Büyük bir araç konvoyu ile Belevi Beldesine gelen ve burada Belevi halkı tarafından oldukça yoğun bir katılımla karşılanan Görür, Belevi Düğün salonunda seçmenlerle buluştu. Salonun tamamen dolduğu bu buluşmada Selçuk’tan gelen seçmenler MHP’nin Genç Başkan Adayı Levent Görür’ü salonun dışında dinlemek zorunda kaldı. Aynı zamanda seçim otobüsünün ses sitemiyle Belevi Beldesinin tamamına seslenen Görür, Belevi Beldesiyle ilgili projelerini anlattı.

İŞTE ANKET, MHP BİRİNCİ PARTİ

Kısaca kendinden bahsederek başladığı konuşmasına yerel seçimlere Selçuk’ta 3 parti olarak girdiklerini, bu yarışa başladıkları ilk günlerde MHP’nin 3. parti olarak adının anıldığını savunan Görür, bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partililer tarafından istenmeyen Vefa Ülgür’ün tekrar aday olduğunu, 17 Aralıkta da Ak Partinin yolsuzlukları, hırsızlıklarının patladığını öne sürerek “Allah’ın lütfudur bu Levent Görür ve ekibi yükseldi ve şuan da biz Selçuk’ta birinci partiyiz” dedi.

Delikanlıysanız O Anketlerin Gerçek Sonuçlarını Açıklayın

Bazılarının kafalarına göre anketler açıkladıklarını, parayla anketler yaptırdıklarını belirten Görür; “Siz delikanlıysanız o anketlerin gerçek sonuçlarını açıklayın, kafanıza göre değil. Gerçek sonuçlarını açıklayın” dedi ve salonu dolduran Belevi halkını göstererek, “Anket burada işte” şeklinde örnek gösterdi.

BELEVİ SELÇUK’TAN DAHA ŞANSLI

Belevi halkının aslında Selçuk halkından daha şanslı olduğuna vurgu yapan Görür, Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık ve eski Belediye Başkanı Rabbani Kurudal’ı örnek vererek; “Eski Belediye başkanınız ve şimdiki belediye başkanınız buraya  hizmet etti. Gelin Selçuk’un halini görün ilçe köy oldu. Vefa Ülgür buraya gelirse vay halinize. Belevi’de Selçuk gibi köy olur.  Zaten ne dedi Vefa Ülgür? Bir avuç insansınız demedi mi size? Köylüyü bir avuç insan olarak görüyor Sayın Başkan. Diğer taraftan Zeynel Bakıcı’da Selçuk’tan bıraksan Belevi’ye git desen yolunu şaşırır. Küçükkaleye gider. Belevi’nin yolunu bilmez. Ama bu kardeşiniz dünde buradaydı, bugünde burada, yarında şeref sözümdür sizlerle beraber olacaktır” dedi.

Başkan Ülgür’ün zaten bir projesi olmadığını, onun tek projesinin park- bahçe yapmak ve oralara da 20-30 kişi alıp oy toplamak olduğunu,  Selçuk ile ilgili bir derdi de olmadığını dile getiren MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, “Başkan Ülgür 15 yıldır şevk ile heyecanını kaybetmiş, içinde hizmet aşkı kalmamış. Zeynel Bakıcı’ya gelince.. Köylü soruyor hayvancılık ne olacak, iyi olacak diyor, tarım ne olacak, çiftçinin hali ne olacak çok güzel olacak diyor. Otopark sorunun ne olacak. Halledeceğiz diyor. Arkadaş! Nasıl yapacaksın, nasıl halledeceksin. Bir tek proje açıkla. Biz 42 proje ile geldik karşınıza 42 proje hepsini yapacağım namus sözümdür. Size diyorlar ya bir avuç insansınız diye. 30 Mart’ta bir avuç insan kimmiş sandıkta göstereceksiniz. Size bir avuç insan diyen Vefa Ülgür ve  Zeynel Bakıcı’yı sandıkta cezalandıracaksınız. Nasıl yapacaksınız üç hilale mührü vuracaksınız onları sandığa gömeceksiniz, Levent Görür’ü belediye başkanı yapacaksınız” dedi.

RAKİPLERİNE SERT ELEŞTİRİLER

Konuşmasında önce Selçuk Belediye Başkanını H.Vefa Ülgür’ü, daha sonra Ak Parti adayı Zeynel Bakıcı’yı hedef alan Görür; “Vefa Ülgür’ü 15 yıl önceyi iyi hatırlayın, ne durumdaydı. Ağabeyimiz borç içindeydi, kendisi geldi belediye başkanı oldu. 15 yılda milyoner oldu. Milyoner olduğu yetmiyor etrafında 15-20 yol arkadaşı da milyoner oldu. AKP’ye gidelim Sema ablamız var ilçe başkanı. Bu ablamız 2.5- 3 sene önce AKP’nin ilçe başkanı oldu. Bir araştırın bakalım AKP’nin ilçe başkanı olmadan önce halini bir araştırın neymiş bu ablamızın maddi durumu? Ablam yüzlerce, binlerce arazi sahibi oldu şimdi. 2.5 senede elde etti bunları çıkarıyor tapu gösteriyor. Devlet hak verdi aldık diyor. Siyasetçi siyaseti akrabalarının mal mülk sahibi olsun diye mi yapar yoksa halka hizmet için mi yapar? Allah bana bu yolla akrabalarıma, eşime, dostuma mal mülk sahibi yapmayı nasip etmesin. Allah bana sizlere hizmet etmeyi nasip etsin inşallah” dedi.

“Vefa Ülgür gibi, Zeynel Bakıcı gibi kızını belediye alacağım, oğlunu belediyeye alacağım diyerek Selçuk’un önünü açamazsınız” diyen Görür; “Birde nefes aldıracağım diyorsunuz. Siz Selçuk’un gırtlağını sıkıyorsunuz. Ne nefes aldırması ya! Selçuk’un önü yalanlarla açılmaz. Selçuk’un önü projelerle açılır. Meyve suyu fabrikası dedim, Vefa Ülgür zıpladı ayağa. Nereye satacakmış diye söyleniyor. Ya sen yap da satacak yer buluruz. Satamadık mı, kendimiz içeriz” dedi.

Hazırlanan her projenin 60 -70 kişiye ekmek kapısı olacağını belirten Görür, “Selçuk’un önü yalanlarla hilelerle açılmaz. Eş dost kayırmayla açılmaz, kafeler yaparak açılmaz. Ben sosyal adaleti Milliyetçi Hareket Partili bir belediye başkanı olarak Selçuk’a getireceğim. İnsanları korkutuyorlar bezdirmişler, belediye işçilerine bayrak asmak zorunda bırakıyorlar. Kardeşim adam seni sevmiyor, istemiyor. Ama bayrağı asmak zorunda, yoksa işten atar” dedi.

BANA SAHİP ÇIKIN

Kamuoyunda partilileri hakkında çıkan bazı dedikoduları da yanıtlayan MHP’nin Selçuk Adayı Levent Görür; “Bize partisini satıyor diyorlar. Diyenlerde sokaktaki dışarıdaki vatandaşlarımız değil. Bazı Meclis üyesi düzeyindeki insanlar. AKP’liler, CHP’liler. Bu yüzden bana bu konuda sahip çıkmanızı istiyorum. Ben sattım. Yemin ediyorum sattım. Ama bir ev sattım, o parayla da seçim çalışması yapıyorum. Diğerleri ceplerinden bir lira harcamıyor. Biri sırtını belediyeye ve iş adamlarına dayamış, diğeri de hükümete ve iş adamlarına dayamış. Levent Görür kendini ispatlamak için sizin belediye bütçesindeki paralarınızı iş adamlarına peşkeş çekmemek için kendi paraları ile çalışıyor. Vefa Bey ve Zeynel Bey cebinden bir lira harcamadan seçim çalışması yapıyor, bu yüzden bana sahip çıkacaksınız. Ben onurumla şerefimle namusumla siyaset yapıyorum. Bütün bütçem 63 bin lira” açıklamasını yaptı.

Rakiplerinden birinin mevcut Başkan Vefa Ülgür olduğunu söyleyen Görür; “Adam kendisinden utanıyor. Oy isterken diyor ki, bana oy vermeyin. Laik, Demokratik Cumhuriyete oy verin diyor. İyi güzel. Öbürü de diğer aday Zeynel Bakıcı’da partisinden utanıyor. Yolsuzluklar, hırsızlıklar çıktı ya. ‘Ben partiye oy istemiyorum, ben şahsıma oy istiyorum’ diyor. MHP’li birini görüyor MHP’li oluyor, sosyal demokrat birini görüyor sosyal demokrat oluyor. AKP’li birini görüyor ben zaten sizin adayınızım diyor. Ya arkadaş! Atıyor yukarıya kuş oluyor, atıyor suya balık oluyor… Böyle bir siyaset mi var ya? Bu kardeşiniz var ya ne Levent Görür olmaktan utanıyor, ne de Milliyetçi Hareket Partili olmaktan utanıyor. Bir kere şeref sözümdür. Selçuk ne hizmet alıyorsa Belevi de, Barutçu da, Gökçealan da, Havuççulu da ne kadar köyümüz varsa hepsi aynı hizmeti alacak” dedi.

BELEVİ’DE FESTİVALLER DEVAM EDECEK

Belevi’de Başkan Özcan Işık ile başlayan Şeftali Festivali ve Deve Güreşleri Festivalinin devam edeceğini söyleyen Görür; “Özcan Bey sizlere çok güzel festivaller kazandırdı. Keşke Selçuk’un Belediye Başkanı da bize çok güzel festivaller kazandırsaydı. Efes festivalimiz vardı gitti. Orman kampımız vardı gitti. Vefa Ülgür Selçuk’ta bütün sosyal hayatı bittirdi.Kendisi Sosyal demokrat bir belediye başkanıyım diyor ama sosyal ilişkileri bitirmede bir numaralı belediye başkanı, bütün Selçuk’u birbirine düşman etti. Bu anlamda Belevi’de Özcan Işık ile başlayan Şeftali festivaliniz devam edecek. Selçuk belediyesinin katkılarıyla sürecek en güzel şekilde gerekirse uluslararası yapacağız daha da büyüteceğiz. Deve güreşi festivaliniz devam edecek. Oda bizim katkılarımızla olacak, meclis üyeniz ne getirdiyse buradan hepsini yapacağım” diyerek, Belevi ile ilgili projelerini anlattı.

PARTİ BİNASINDA HEYECAN DEVAM ETTİ

Belevi’de büyük bir sevgi gören Görür, konuşmasının ardından buradaki vatandaşlarla tek tek kucaklaştı. Daha sonra konvoy eşliğinde Selçuk’a dönen partililer, parti binası önünde Başkan Adayları için sloganlar atarak Levent Görür’e destek verdiler. Parti binası önünde parti şarkıları eşliğinde halaylar çeken vatandaşlar, gecenin geç saatlerine kadar parti önünde eğlendiler.
belevi-miting (67)

belevi-miting (368)

belevi-mitingi-mhp (52)

belevi-mitingi-mhp (1)

belevi-mitingi-mhp (62)

belevi-mitingi-mhp (76)

 HABERİN VİDEOLARINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

İŞTE BELEVİ TOPLANTISINDAN EN GÜZEL ANLAR.

YENİ SEÇİM ŞARKILARI İLE BİRLİKTE HALAY ÇEKTİLER.

LEVENT GÖRÜR’ÜN BELEVİ MİTİNGİNDE Kİ KONUŞMASININ TAMAMINI AŞAĞIDA Kİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Helal olsun Levent başkan herkez eminim doğru yol mhp Levent görür olduğunu anlamıştır oyumuz helal olsun sana büyük başkan 30 unda o üç hilal i dikeceğiz oraya

  2. Anonim dedi ki:

    işte bu ya..selçuk gerçek bir halk çocuğuyla tanıştı

  3. Anonim dedi ki:

    bu çocukta iş var.korkusuz gidiyor hayırlısı olsun

  4. gökhan dedi ki:

    Artık yeter şimdi söz senin selçuk, yıllardır selçukluları kandıranlardan aldatanlardan, iki yüzlü siyaset yapanlardan kurtulma günün gelmiştir. işte vefa nın tek alternatifi tek yıkacak kişi levent görür haydi selçuk halkı bu adama sahip çık zaten başka da çaremiz yok, tek kurtuluş mhp, tek kurtuluş levent görür

  5. mehmet turan dedi ki:

    levent başkanım belevi proğramından sonra sandığı patlatacağın görüldü

  6. EZGİ dedi ki:

    selçuğa tek yakışan sensin abi 30 martta belediye başkanı olacaksın inşallah

  7. lazoğlu dedi ki:

    bu kalabalık para ile toplama değil, çıkar hiç değil,MHP için LEVENT GÖRÜR AŞKI İÇİN GELDİLER….KAZANACAKSIN ONURLU DÜRÜST ADAM GİBİ ADAM

  8. Anonim dedi ki:

    Senin gibi kişilere selçuk siyasetinde ihtiyaç var kazanman dileğiyle başkan

  9. Anonim dedi ki:

    Levent başkanın pazartesi akşamı saat 19.00 da selçuk pazaryerinde büyük mitingi var o gün herkes görecek ki selçukun tek çaresi levent görür dür.

  10. Anonim dedi ki:

    selçuk adam gibi bir başkan görsün.

  11. arkadaş dedi ki:

    SAYGILAR

  12. METİN dedi ki:

    HAYDİ DOSTUM SENİ UZAKLARDAN HEYACANLA İZLİYORUM HADİ GAYRET KAZANACAKSIN

  13. ŞİRİNCELİ dedi ki:

    Yürü başkanım kim tutar seni biri iktidar diğeri belediyenin tüyü bitmemiş yetim hakkının paralarıyla bilbort resimleri televizyon konuşmaları boy boy afişlere selçuk halkının karnı tok değişimin adı şart oldu halkın adamı tüyü bitmemiş yetim kul hakkı yemeyen yedirtmeyen kimileri paranın gücüyle sen iman gücüyle halkın için halkıyla yürüyen halkında seni 30 martta ALLAH için o üç hilali selçuk belediyesine dikmek seni belediye başkanı yapmak için sonuna kadar arkandayız

  14. Anonim dedi ki:

    bir şey belli oldu ..vefanın saltanatına levent son verir gerisi yalan..5 sene daha tüh tüh demek istemiyorsanız bu sese kulak verin

  15. BELEVİLİ NECMİ DOĞANER dedi ki:

    NE VEFA,NE ZEYNEL,TEK ÇARE MHP,TEK ÇARE SAYIN LEVENT GÖRÜR BAŞKANIMIZ,BELEVİ SENİ SEVİYOR BAŞKANIM

  16. eskı selcuklu dedi ki:

    Bu Seçim levent beyin olur inş çok istiyorum hele bi geliştirip iş imkanı sunup biside bu gurbetteen kurtarır ınss..Tek care Tek yol MHP