site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hayatın tadı “o sahilde”

Hayatın tadı  “o sahilde”
21.10.2016
A+
A-

Yaz tatilini Selçuk Pamucak sahilinin serin sularında geçirerek tatilin keyfini çıkaran yazlıkçılar, güneşin batışını da yenilenen yüzü ile oldukça büyük ilgi gören Pamucak Tesislerinde izleme fırsatı buldular.

Pamucak Sahil bölgesinde başlattığı sosyal sorumluluk projesinde ikinci etabı tamamlayan Selçuk Belediyesi, başta Selçuk halkı olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen tatilcilere yepyeni bir tesis kazandırdı. Pamucak sahilinin serin sularında tatilin keyfini çıkaran yazlıkçılar gün batımını Pamucak Sosyal Tesislerinde izlerken bu eşsiz manzarayı fotoğraf çekerek tatillerini ölümsüzleştirme fırsatı da buldular.

Selçuk Belediyesi, uzun yıllar bakımsız bir şekilde faaliyet gösteren Pamucak Sosyal Tesislerini son derece modern görünümüne kavuşmasını sağladı. Pamucak Sosyal Tesislerinde yapılan çalışmalar kapsamında 2 adet büfe, cafe ve duş yerleri ile birlikte 250 metre kare kapalı, 50 metre kare açık terası bulunan toplam 300 metre karelik Kahvaltı Salonu ve Restoran olarak hizmete açan Selçuk Belediyesi, yapılan bu hizmetlerle tatilcilere oldukça rahat bir yaz sezonu geçirmelerini sağladı.

Cumartesi Pazar açık tutulacak

Çocukların da büyük keyif alarak gönül rahatlığıyla tatillerini yapabilecekleri oyun alanları da eklenen Pamucak Sosyal Tesislerinde kış aylarında restoran bölümünde Cumartesi ve Pazar günleri kahvaltı ve lezzetli yemek ve ızgaralarla hizmet vermeye devam edecek.

Türkiye’nin en uzun sahil şeridine sahip olan Pamucak Sahilinin bölge insanı açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “ Yapılan tüm bu çalışmalarımız insanımız içindir. İnsan odaklı çalışmalarımızdan biri de Pamucak bölgesinde yapılan bu çalışmalarımızdır. İnsanlarımızın sağlığı ve huzuru bizim için çok önemlidir. Tatillerini bizim bölgemizde geçirmek isteyen, Pamucak’ın bu eşsiz manzarasından faydalanmak isteyen insanlarımız daha sağlıklı, temiz ve huzurlu bir ortamda tatillerini geçirirken bizler de bundan mutluluk duyuyoruz. Bu nedenle Selçuk Belediyesi olarak bu tür çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek, tatillerini Pamucak bölgesinde geçiren tüm yazlıkçılara teşekkür etti.

pamucak_selcuk_belediyesi

YORUMLAR
  1. M.Tanju Tiftikci dedi ki:

    Selçuk Belediyesine Kutlarım Selçuklulara çok güzel bir tesis kazandırdiklari için.
    Ayrıca ailemle 2 sefer restaurantina gittim çok memnun kaldım çalışanları na vede Bülent beye çok teşekkür ederim.