site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hayallerine Uçacaklar

Hayallerine Uçacaklar
25.08.2017
A+
A-

Selçuk Şehit Ömer Halisdemir İMKB Anadolu Lisesi öğrencileri katıldıkları “Hayaline Uç” yarışması için destek bekliyor. “Şehrini Tanıt, Hayaline Uç” sloganıyla 2013 yılından itibaren İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile ISEWorld işbirliğiyle düzenlenen yarışmaya katılan Selçuk Şehit Ömer Halisdemir İMKB Anadolu Lisesi öğrencileri Melisa Sinek ve Hasan Turacı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Öğrenciler Başkan Bakıcı ve Selçuklular’dan destek istedi.

“The Princess”

Lise öğrencilerinin şehrini ve kültürünü tanıtan ve üç dakikayı geçmeyen videolar ile katılabildikleri “Şehrini Tanıt, Hayaline Uç” yarışması bu yıl İzmir il sınırları içerisinde düzenleniyor. İzmir’den yaklaşık 250 okulun katıldığı yarışmada Selçuk’u temsilen katılan Selçuk Şehit Ömer Halisdemir İMKB Anadolu Lisesi öğrencileri Melisa Sinek ve Hasan Turacı da katıldı. Danışman öğretmenleri Türkan Çetin gözetiminde kendi imkanlarıyla çektikleri “The Princess” adlı İzmir’i tanıtan film ile yarışmaya katılan öğrenciler yarışmayla ilgili destek istemek için Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Bakıcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Gençlerimizin bu tür çalışmalar içerisinde olması bizim için son derece memnuniyet verici. Hem ilçemiz adına, hem de onların adına çok önemli. Gençlerimiz çektikleri film ile bir yandan kentlerini tanıtırken; diğer yandan da özgüvenlerini kazanma, kendilerini ifade etme yolunda önemli bir adım atmaktadırlar. Bizler Selçuk Belediyesi olarak öğrencilerimizin kurduğu Step by step adlı grubun yapmış olduğu “The Princess” adlı çalışmanın internet üzerinden desteklenmesini önemsiyoruz. Tüm Selçuklu hemşehrilerimi de, gençlerimize internet üzerinden oy vermeye davet ediyorum” dedi. Öğrencilerde yaptığı konuşmada her türlü isteklerini yerine getiren Başkan Bakıcı’ya teşekkür ederek, tüm Selçukluların da sosyal paylaşım sayfalarından linki tıklayarak (http://hayalineuc.com/yarisma/izmir/app-video/85 ) kendilerine oy vermelerini istedi.

Selçuklu öğrencilerin yapmış olduğu İzmir’in tanıtımını içeren, Selçuk’un da önemli destinasyonlarının yer aldığı filme oy vermek için son katılım tarihi 30 Ağustos 2017 Çarşamba.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.