site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Havutçulu’ya Hizmet Birimi, İsabey’e kreş

Havutçulu’ya Hizmet Birimi, İsabey’e kreş
23.03.2015
A+
A-

DSCF2020

Birincisi Çamlık Mahallesi’nde açılan hizmet birimlerin ikincisi 25 Mart’ta Selçuk’un Havutçulu Mahallesi’nde de açılacak. Bunun yanı sıra Selçuk Belediyesi’nin her mahalleye bir kreş projesinde ilk adım İsabey Mahallesi’nde atıldı.

Projelerin hedefi vatandaş memnuniyeti

Selçuk Belediyesi hizmeti vatandaşların ayağına götürmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren sosyal belediyecilik anlayışını önde tutarak projeler üretmeyi prensip haline getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “ Seçim öncesi mahalleye dönüşen her köye bir hizmet birimi açma projemizin ikinci adımı Havutçulu Mahallesi’nde hayata geçirilecek. Hizmet birimlerimizin amacı hizmeti vatandaşın ayağına götürmektir. Biz bu birimlerle hizmeti vatandaşımızın ayağına götüreceğiz, sorunlarına en kısa yoldan çare bulacağız. Ayrıca her mahalleye bir kreş yapacağız. Bunun da ilk adımı İsabey Mahallesi’nde atıldı. Kreş projesi geleceğimiz olan çocuklarımızın geleceği için oldukça önemlidir. Projelerimizin odak noktasında vatandaş var” dedi.

Havutçulu Hizmet Birimi açılacak

Başkan Bakıcı’nın seçim öncesi projelerinden birisi olan “hizmet birimleri” açılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda ilk olarak Selçuk’un Çamlık Mahallesi’nde açılan hizmet birimlerinin ikincisi Havutçulu Mahallesi’nde açılacak. 25 Mart Çarşamba günü saat 14.00’de açılacak. Havutçulu Hizmet Birimi tek katlı olup içerisinde belediye hizmet birimi personelleri ve mahalle muhtarı görev yapacak.

Sağlık Hizmeti de verilecek

Hizmet birimi içerisinde her hafta Salı günleri sağlık hizmeti de verilecek. Havutçulu Hizmet Birimi’nin hayata geçirilmesi için yapılan çalışmalar çerçevesinde hizmet birimi olarak kullanılması planlanan tek katlı bina etrafında peyzaj düzenlemeleri ve çevre aydınlatması yapıldı. Binanın bahçesinde uzun süredir atıl durumda olan süs havuzu da çalışır vaziyete getirildi, Havutçulu Hizmet Birimi içerisinde her hafta Salı günleri vatandaşlara sağlık hizmeti de verilecek.

Her mahalleye bir kreş

Başkan Bakıcı’nın seçim öncesi projelerinden biri olan “Her Mahalleye Bir Kreş” Projesi’nin ilk adımı İsabey Mahallesi’nde atıldı. İsabey Mahallesi’nde yapılacak kreşin temeli atıldı. İnşaat tamamlandığında 240 metrekarelik kreşte 20 çocuk eğitim görecek. İsabey Mahallesi’nde yapılacak kreşte 20 çocuk eğitim görecek.

TJ3A3688

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.