site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hatırlatmakta Fayda Var Sayın Başkan

Hatırlatmakta Fayda Var Sayın Başkan
14.12.2014
A+
A-

zeynel-bakici-projeler (3)

Selçuk Belediye Başkanı Sayın Zeynel Bakıcı’ya…

Selçuk’ta istihdamı sağlayacak, işsizliğin kökünü kurutacak ve her halükarda Selçuk’ta yaşamı kolaylaştıracak, Selçuk’ta yaşamayı keyifli hale getirecek projeler diye açıklamış olduğunuz bazı projeleri hatırlatmakta fayda var.

Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Bakıcı’nın kendi ifadesiyle; ”Bu projeler beşikten mezara kadar her kesimi kucaklayan, sahiplenen projelerdir. Selçuk’u hizmete kavuşturmaya geliyoruz” diye seçim sürecinde bahsetmiş olduğu bu projeleri hem kendisine, hem Belediye meclis üyelerimize hem de halkımıza tekrar hatırlatmakta fayda var.

Biz iktidarın gücüyle Selçuk’ta tarih yazmaya geliyoruz diyerek kazanmış olduğunuz Selçuk Belediye Başkanlığı görevine başlayalı 9 ay oldu.

Şimdi bakalım neymiş Selçuk’u uçuracak projeler:

Pamucak Yat Limanı, Efes Meryemana Teleferik Hattı, Efes Antik Limanı, Doğalgaz, Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Yeni Pazaryeri, Yeni Otogar, Açıkhava Müzesi, Yeni Turizm Alanları, alt ve üst geçitler, Seyir terasları, Kapalı Spor Salonu…

Hatırlatmakta fayda var, Kalan son 4 yıl Sayın Başkan…

zeynel-bakici-projeler (1)

 

proje2

zeynel-bakici-projeler (1)

zeynel-bakici-projeler (2)

zeynel-bakici-projeler (5)

zeynel-bakici-projeler (6)

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Başterzilerin evinin önündeki ağaçlardan ne istediniz. Utanmazlar. Bu memleketin belediye meclis üyeleri ne iş yapar ? Onlarda mı görmüyor.? Yazıklar olsun.

  2. Anonim dedi ki:

    kapalı spor salonunu geçtimde şu top sahasındaki tuvaletleri yapsaydınız bari. bir gün mikrop kapçaz tuvaletimizi yaparken 🙂

  3. sessiz dedi ki:

    tek merak ettiğim şu akp mhp chp herneyse. hepside aynı halt. acaba şu anki belediye başkanı selçukta akp den değilkde chp den olsaydı. yukarıdaki yazan arkadaşlar ne yazardı. aynı şeylerimi acaba.

  4. Anonim dedi ki:

    Boyle giderse 4 yil sonra gule gule. Neden piyasaya belediyenin borclari odenmiyor? Hala maaşları zor oduyorsunuz

  5. anonim dedi ki:

    Yalandan kim ölmüş ?

  6. Anonim dedi ki:

    hoca selçuklu esnafın alacakları ne olacak.

  7. EMEKÇİ dedi ki:

    Bu projelerin hayata geçmesini zaten istemem ben…Bu projeler rant projesidir.Sermayeye hizmet eder Selçuk halkına hizmet etmez…Doğayı katleder! Zeynel Bakıcı bunlar için çalışacaksa hiç çalışmasın daha iyi….

  8. Anonim dedi ki:

    Deveyi Diken Insani ……. YaraNIR. VEFA NIN SIZE YAPTIKLARI MUSTAHAK SIZ … ALISMISSINIZ.Once SELCUGA DEGIL SELCUK YAZMAYI OGRENIN.COK BILIYOSANIZ ADAY OLUN.BAKALIM NAPACAKSINIZ.BILIR KISILER.

  9. Anonim dedi ki:

    Demokrat Başkan yorumunu okuyun ve düşünün.

  10. anonim dedi ki:

    Yahu bir durun ,15 yıldır yapılamayanları 9 ayda beklemek biraz haksızlık olmuyor mu? Dönem sonu gelsin, eğer ki bu projelerden hiç biri gerçekleşmezse,o zaman eleştirirsiniz. Vefa’ya 15 sene sabredenler Bakıcı’ya neden 4 sene sabredemiyorlar?

  11. Anonim dedi ki:

    yeşil düşmanı zeynel. 25 yıl tek bir ağaç kesilmemiş aksine sürekli ağaç dikimi yapolmış ama gelirn görünki 2 tane mahalle sakini şikayet etti diye 30 yıllık ağaçlar bi kişinin lafına bakılarak kesildi ayıptır. bu selçuk ne biçim bi yer oldu çıktı hayretler içersindeyim kimsenin sesi çıkkmıyor.. selçuk haber en azından bunun haberini baş sayfadan sizin vermeniz lazım üstelik elinizde yazılı basında var.gidin görün lisenin arka sokağı güzelim ağaçlar kesildi.