site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hasan Uysal: Önemli Olan Bakış Açısı

Hasan Uysal: Önemli Olan Bakış Açısı
10.11.2013
A+
A-

HASANUYSAL-SGS

Selçuk ilçesinin CHP’li Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Uysal çalışmalarına spor kulüplerini ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi aldı. CHP Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Uysal Selçuk Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sönmez AKBAŞ ve Yönetin Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Siyasette yeni bir dönemin başladığına dikkat çeken Akbaş, gençlerin sorunlarını dile getirirken, sporu gençlere sevdirdiklerini fakat yeterli destek alamadıklarını belirtti.

Karşılıklı yapılan söyleşide daha önceki seçimlerde böyle ziyaretlerin olmadığını dile getiren Akbaş, yapılan bu ziyaretle bir ilki yaşadıklarını ve mutlu olduklarını ifade etti. Bugün bilgisayar çağını yaşadıklarını ve teknoloji sayesinde toplumun uyandığını belirten Akbaş,  hiçbir şeyin gizli kalmadığını, insanları kandırmanın artık kolay olmadığını ifade etti.

Selçuk Gençlik Spor Kulübü yöneticileriyle yaptığı toplantıda spor ve sporcuların sorunlarını dinleyen Uysal, Kulüp Antrenörü Sönmez Akbaş’ın somut önerileri karşısında kendisine katıldığını belirtti.

20 yıl öncesinin siyasetinin artık iflas ettiğini öne süren CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Uysal “Oy avcılığı dönemi sona ermiştir. Artık halka doğruları söylemenin zamanı gelmiştir” dedi. Gençlerin ve çocukların kötü alışkınlıklardan kurtarmak için bu tür spor kulüplerin önemine değinen Uysal, aynı zamanda ekonomik anlamda da gerek kulüplere gerek sporcu gençlere sahip çıkılması gerektiğini, gençler için sosyal alanların yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi.

Bilgiye ulaşmanın kolay olduğunu, insanların artık verdikleri oy karşılığında hizmet beklediklerini ve sorgulama döneminin başladığını ifade eden Uysal; “Bundan böyle ben değil biz olmalıyız. Kurumlar kalıcıdır, insanlar değişir, İnsanlar gelip geçicidir. Burada önemli olan hizmettir. Sivil toplum Kuruluşları ve spor derneklerinin önemi artmıştır. Bundan böyle halkın bakış açısı da değişmiştir. Gelecekle ilgili düşünceler değişmiştir.  Doğru Kararlar vermek hepimiz için önemli, bunlardan birisi de spordur. Geleceğimiz olan çocuklarımız için doğru kararlar vermek, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumanın yolu, onlara sahip çıkmakla olur” dedi.

Spor konusunda özel bir projesi olduğu bilgisini veren Aday Adayı Uysal, bu konuda “Elimizi Taşın altına koyduk. Eğer partim tarafından bana görev verilirse tüm kurumlarla uyum içerisinde çalışacağız” diyerek tüm Aday Adayı arkadaşlarına da başarılar diledi.

YORUMLAR
  1. kaan dedi ki:

    hasan kardeşim önce yolda karşılaştığın insanlara selam ver sonra bu işlere bulaş

  2. Caner dedi ki:

    Tebrikler, 15 yıldır basımızda olan baskanın düşünmediği yerden baslamıs HasanBey. Aslında en önemli yerden. Kendisi Baskanlıga yakısır.