site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Hasan Uysal CHP’den Aday Adaylığını Açıkladı

Hasan Uysal CHP’den Aday Adaylığını Açıkladı
18.10.2018
A+
A-

CHP Selçuk eski ilçe başkanlarından Hasan Uysal CHP’den Aday Adaylığını Açıkladı. Hasan Uysal’ın aday adaylık basın bildirisi şu şekilde;

Değerli partililerim, değerli Selçuklu hemşerilerim,

Yaşam mücadelesine başladığım ilk günden bu güne kadar; gerek ailemden, gerekse birlikte yürüdüğüm dostlarımdan öğrendiğim en önemli özellikler. Dürüstlük ,Çalışkanlık ve Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ün bizlere emanet ettiği laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmaktır. Bu inanç doğrultusunda ; CHP in gençlik kollarında ve sivil toplum örgütlerinde görev aldım. İlerleyen süreçte ADD Başkanlığı, CHP de yönetim kurulu üyeliği ,Meclis üyeliği ve İki dönem ilçe başkanlığı görevlerinde bulundum.

Bu görevlerim süresince ; ekip arkadaşlarım ile ortak akılı ve kolektif çalışmayı görev edinerek her biri için azim ve kararlılıkla çalıştık. Bu güne kadar beni ve yol arkadaşlarımı bu görevlere layık gören sizlere çok teşekkür ediyorum.
Şimdi, siz hemşerilerimden bir talebim var.. Ekibim ile birlikte ve sizlerin vereceği destek ile Selçuk ilçemizi hep birlikte yönetmeye hazırım.

Değerli dostlar;

Gideceğimiz yolu bilmiyorsak,varacağımız yerin hiç bir önemi yoktur.

Ben ve ekibim gideceğimiz yolu çok iyi biliyoruz. Bu andan itibaren ; biz CHP’liler zamanımızı ve enerjimizi bir arada tutarak, önce güzel Selçuk’umuz u AKP yönetiminden kurtarmalıyız. Turizm cenneti ilçemiz turizmden üzerine düşen payı alamıyor. Tarım ilçesiyiz , üreticimiz emeğinin karşılığını alamıyor. Her iki konuda hayata geçirilecek projelerimiz var. Dört yıldan bugüne ekibimizle ortak akıl ve ekip ruhuyla projelerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. İlerleyen günlerde projelerimizin içeriğinden daha ayrıntılı bahsedeceğim. Bu projeler çözüm odaklı; esnafımızı,çiftçimizi ve turizmcimizi kalkındıracak, Selçuk‘umuzu yaşanabilir bir ilçe haline getirecek. Bunlar için sizlerden güven ve destek istiyorum.
Selçuk’ umuzun geleceği ve refahı için halkımız ile kuracağımız gönül bağları en büyük gücümüz olacaktır.
Yerel yönetimler halkın sorunlarını yakından takip edebilmeli ve tespit ettiği sorunları kısa sürede sonuçlandırmalıdır. Bunun için yurttaşlar sorunlarını yöneticilere hızlı bir şekilde iletebilmelidir.. Yöneticiler ulaşılabilir olmalıdır. Ulaşılabilir bir yönetim anlayışını yerleştirmemiz gerekmektedir.

Ayrıca partimizde adamcılık zihniyeti ile değil; bir yurtseverlik bilinci ile aday adayı olma cesaretini gösteren tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim. Parti meclisimizin vereceği karar her ne olursa olsun saygı gösterilmelidir. Önemli olan seçilen arkadaşımız değil, seçilen arkadaşımız ile bir olup, kapı kapı dolaşıp, Selçuk surlarında altı ok bayrağını dalgalandırmaktır.
İlçemizin sorunlarını biliyorum. Ekibimle, projelerimizle bu kenti yönetmeye talibiz. 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden aday adaylığımı açıklıyorum. Desteklerinizi bekliyor, Saygılar sunuyorum” dedi.

Kaynak: artemishaber.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.