site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hasan Uysal Adaylığını Açıkladı

Hasan Uysal Adaylığını Açıkladı
28.10.2014
A+
A-

HASAN-UYSAL-adaylik-aciklamasi (2)

CHP Selçuk İlçe Teşkilatında olağanüstü kongre öncesi adaylar ortaya çıkmaya başladı. 8 Kasım’da yapılacak olan CHP İlçe kongresi için adaylığını ilk açıklayan Hasan Uysal oldu. Kalabalık bir partili grup huzurunda adaylığını açıklayan Hasan Uysal yerelde ve genelde partimizi iktidar yapmak için var gücümüzle çalışacağız dedi.

CHP İlçe Başkan Adayı Hasan Uysal’ın ilçe binasında yapmış olduğu basın açıklaması şu şekilde;

Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer

Bilindiği üzere Parti Tüzüğümüzün 49. Maddesi uyarınca toplanmış olan; 68 kongre üyemizin imzasıyla 8 Kasım 2014 tarihinde, Olağanüstü Kongre sürecini yaşayacağız . 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerden sonra olağanüstü kongrenin toplanması kararını doğru ve yerinde buluyorum.

Önümüzde çok önemli olan, Ülkemizin geleceğini etkileyecek genel seçimler var. 2015 yılında yapılacak bu genel seçimler parlamenter rejimin oylanacağı, iktidar partisinin hedefinde yer alan başkanlık sistemine geçişin temellerini atmak isteyeceği bir seçim olacak. Partiler arasında değil, rejim üzerine olacak. İşte bu seçim sürecinde dağınıklığı gidermeye, birlik ve beraberliği sağlamaya, ortak akıl üretmeye, tabanın sesine kulak vermeye ihtiyaç vardır. Her türlü polemiklerden uzak, ben değil biz ekseninde politikalar üretmeye ihtiyaç vardır.

Partimizin programını ve düşüncelerini iyi kavramalı. Bundan sonra geçmişten ders çıkararak geleceğe bakmalıyız, geleceği planlamalıyız. Yerelde ve genelde partimizi nasıl iktidar yaparız, bunun hesapları içinde olmalıyız.

Ortak aklı işleten bir anlayış içerisinde ,ben değil biz ekseninde, partide yeni bir heyecan yaratmak, dağınıklığı gidermek, birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla 8 Kasımda ki olağanüstü ilçe kongresinde CHP ilçe başkanlığına adayım. Bütün delege arkadaşlarımın ve partililerimin desteğini bekliyorum. Sizlerin bu desteği ile partimiz güç kazanacak. İşte bu güç ile yerelde ve genelde partimizi iktidara taşıyacaz.

Bu yürüyüşte desteğinizi bekler, sevgi ve saygılarımı sunarım’’ dedi.

HABER: MEHMET UYAROĞLU

HASAN-UYSAL-adaylik-aciklamasi (3)

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Yönetim nasıl şekillenecek bakalım…

  2. anonim dedi ki:

    Belediye seçimlerinde partinin ve parti adayımızın aleyhine çalışanların ;Akp yi iktidara taşıyanların hangi yüzle oraya geldiğini anlayamıyorum. Kirli insanlarla temiz siyaset yapmak mümkün değildir.Yönetim nasıl şekillenecek diyen arkadaşım; Kendi kirlerini yıkamak için bir kaç yeni yüz arıyorlar.Gencecik insanları başarısız kılmak için partinin aleyhine çalıştılar .şimdi bisürü papaz oraya toplanmış birlik beraberlikten söz ediyor.

  3. Anonim dedi ki:

    yolun açık
    olsun

  4. vatandaş dedi ki:

    Meclis üyelerinin encümen toplantısı mı var?Onlardan kimse ortalıkta yok.Haydi hayırlısı delege attığı imzasının arkasında durursa iyi.

  5. selcuklu dedi ki:

    ey anonım kardesım sen kımsın kı bu ınsanlara hakaret yagdırıyorsun terbıyenını takın terbıyesızlıge gerek yok cogunluk ımzayı vermıs saygı duyulacak bır olusum

  6. anonim dedi ki:

    Diğer partilerde bulgur gibi kaynıyor ama hep hiziplik ve arıza chp de çıkıyor.Bu parti böyle ufalarak Bekaroğlu ile Ekmeloğluna kalacak bu gidişle…

  7. ömer çam dedi ki:

    eleştiriler yapıcı olmalı,yıkıcı eleştirileri isminizle cesaretle yapınız.adınızı sakladığınız sürece sizde kirlisiniz..saygılarımla

  8. sosyal demokrat dedi ki:

    chpyi
    vefanın piyonluğunu yapan özgeden daha iyi idare edeceğine kanaatim sonsuz

  9. Savaşçı dedi ki:

    Papaz senin babandır Anonim