site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hamza Dağ Selçuk’ta

Hamza Dağ Selçuk’ta
17.07.2017
A+
A-

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve aynı zamanda  Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  İzmir Milletvekili Hamza Dağ Selçuk’u ziyaret etti. İzmir’in ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Selçuk’a gelen Milletvekili Hamza Dağ’ı Belediyesi Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da makamında ağırladı.

Başkan Bakıcı’ya teşekkür
İzmir’in ilçelerine gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Selçuk’a da uğradıklarını belirten Dağ; “İlçe ziyaretleri kapsamında Selçuk Belediyemizi ziyaret ediyoruz. 2014 yılında büyük uğraşlarla kazandığımız İzmir’in güzide ilçelerinden birisi de Selçuk. AK Parti Belediyeciliğini Selçuk’ta da kesinlikle göstermemiz lazım. Ev sahipliği için teşkilatıma, bugüne kadar Selçuk’a yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı belediye başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın parti içerisinde ayrı bir yeri olduğunun altını çizen Başkan Bakıcı; “ Herkes çok çalışkandır. İşte onlardan bir tanesi, en fazla hak edeni olarak da değerlendirebilir. Bu konumda böylesine örnek bir insanın genel başkan yardımcısı olması, Merkez Yönetme Kurulu üyesi olması, bizi ziyadesiyle onurlandırmıştır, gururlandırmıştır. Kendisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Halk hükümetin gücüne inanıyor
İktidarın gücünü Selçuk’a taşıdıklarını dile getiren Başkan Bakıcı; “Halk hükümetin gücünün geleceğine inandı. Bu güç geliyor; İZBAN ile geliyor; doğal gaz ile geliyor, antik kanalla geliyor. İnanın bu hizmetler yapıldığı zaman halkımızın memnuniyeti üst seviyeye çıkacaktır. Bu projeler hükümet projeleridir, güçlü projelerdir” dedi.
Selçuk’ta yıllardır beklenen pek çok projenin hayata geçmeye başladığının altını çizen Başkan Bakıcı; “Ben yine Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımıza İzmir’e gösterdiği hassasiyetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Selçuk’a gelmez denilen doğal gaz için çalışmalar başladı. İZBAN gelmez dediler, İZBAN geliyor. Hükümet Konağı yapımı hızla devam ediyor. Bu büyük yatırımlara yenileri eklenecektir ” diye konuştu.
Ziyaretini AK Parti İzmir il başkan yardımcısı Nazmi Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, Selçuk İlçe başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştiren Dağ’a, Başkan Bakıcı, Artemis heykelciği hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.