site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Halkoyunları Ekibinden Selçuk Belediyesine Sitem

Halkoyunları Ekibinden Selçuk Belediyesine Sitem
11.09.2012
A+
A-

Yıllardır Selçuk’u her platformda başarı ile temsil eden Selçuk Belediye Spor Halk Oyunları Ekibi Selçuk-Efes Festivali sonunda isyan etti.

Sosyal Paylaşım platformlarında ve sitemizde yer alan Selçuk-Efes Festivali ile ilgili haberlerinde altlarında yaptıkları yorumlar ile kendilerinin haksızlığa uğradıklarını söylediler.

Selçuk Belediye Spor Halk Oyunları Ekibinde ki öğrenciler kendilerini yalnız bırakmayan ve bugüne kadar getiren hocaları Ulaş Erol’a teşekkür ederken, ilçe büyüklerine ise sitem ettiler. Kendi ilçelerinde yapılan bir festival de dahi ekiplerinin tebrik edilmediğini ve üvey evlat muamelesi gördüklerini sosyal paylaşım sitelerinde paylaştılar.

Selçuk-Efes Festivalinin son gününde bilindiği gibi Gürcistan, Artvin ve Selçuk ekibi sahne almıştı. Üç grubunda oyunlarını bitirmesinin ardından ilçemizin değerli büyükleri tarafından Artvin ve Gürcistan ekibi sahneye çıkarılarak tebrik edilmiş ve ödüllendirilmişti.

Bu tablo karşısında kendilerine bir teşekkür dahi edilmediğini söyleyen halk oyunları ekibinin bazı grup üyeleri bu haksızlık diye sitem ettiler.

 

SELÇUK BELEDİYE SPOR ZEYBEK OYUNLARI EKİBİNİN SELÇUK EFES FESTİVALİNDE Kİ GÖSTERİLERİNİ AŞAĞIDA Kİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9qPgfyp4RQY&list=UUjUHILXxlrJ81O4-4jGKcPA&index=1&feature=plcp[/youtube]

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Ben yalçin KAN yani beni AYASULUKLU’yu YALCIN KAN ZANEDEN ZATLAR??? ve dayak yigen ve selçuklu diye rumuz kullanip bana olmadik sekilde saygisizlik etmeniz hiç hosnut degil ayip oluyor… bazilari benim gibi yorumlar yazarak sizi yaniltiyor lutfen YOZ lasmiyalim!!! APASASLI rumuzun herkes kim oldugunu çok iyi biliyor… ben en yukarlarda bu konuda ki dusuncelerimi açikca belirttim istiyen yer! istiyen gar gara yapar…. insanlari bir biriyle karistirmayiniz (benim agzimdan yazilmis yorumlara salakça inanmayiniz!!!) yorumlarinizi yaparken kendi kimliginizi açiklamamaniz ney! oldugunuzu zaten gosteriyor, bilmem anlatabildimmi…. çocuklari en iyi savunanlardan biriyim gelecege en ileri bakan biri olarak AYASULUKLUYU yalçin kan zannedenlere teessuf ediyorum. Paris’ten saygi ,sevgi ve slmlar…. YALCIN KAN.

  2. özlem geyik dedi ki:

    kimse halkoyunları adı altında siyaset yapmasın ulaş erol u ve gülden erol u herkes tanır anonim kardeş senin gibi ucuz insanlar ancak basit yorumlar yapar farkettiysen ulas erol artık sitem bile yapmıyor ama o çocuklar yapar yapmaya hakkı var kimse ordan oraya bedava gezmedi 10 dk gösterilerin 7 ayda cıktıgını sen bilemezsin.. ucuz siyasetinize pırıl pırıl gençleri alet etmeyin herkesin derdi belli ulaş erol o belediyeye çok fazla 🙂