site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gönüllerin Başkanı Yola Erken Çıkıyor

Gönüllerin Başkanı Yola Erken Çıkıyor
23.06.2014
A+
A-

leventgorur

2014 yerel seçimlerinde partisini bir önceki seçimlere göre aldığı oy ile ikiye katlayan MHP’nin yer seçimlerdeki adayı Levent Görür, Selçuk’taki 3 aylık süreci değerlendirdi ve yorumladı.

Önümüzdeki günlerde 35 kişilik yeni yönetim kurulu ve yeni kadınlar kolu yönetimi ile uzun soluklu bir çalışma içine gireceklerini belirten Görür; “Yeni oluşan tabanımla yani 5200 kişiyle hareket edeceğim. 4 buçuk yıl sonra bu rakamı da ikiye katlayacağım” dedi.
Öncelikle seçimlerde oy veren yada vermeyen tüm Selçuk halkına teşekkür ettiğini belirten MHP’nin yerel seçimlerdeki Selçuk adayı Levent Görür, seçimlerden sonraki üç ayı değerlendirdi. 13 O farkla Belediye Başkanlık koltuğuna oturan Ak Partili Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’ya görevinde başarılar dileyen Görür, “Yaptığımız çalışmalar ve aldığımız oy, bir dönem sonraki belediye başkanlığını teminatı olarak görüyoruz ve şu anda Selçuk halkının 3 aylık süreçte umduğunu bulamadığını gözlemliyoruz. Şimdiden erken olmasına rağmen Selçuk’u bir dahaki dönemde MHP’li kadrolarla yönetileceğine inanıyoruz. Çünkü vatandaşlarımız şimdiki yönetim kadrosu hakkındaki duygularını ve pişmanlıklarını bizlere aktarmaya başladılar” dedi.

SEÇİMLERE HAZIRLANIYOR
İki Belediye meclis üyesi ile birlikte meclis salonunda kilit parti konumunda olduklarını, kendilerine halkın verdiği muhalefet görevini en iyi şekilde yerine getireceklerini belirten Görür, “Üç ayda bu yönetimde gördüğümüz şey, önceki yönetimden farklı olmayacağıdır. Çünkü emekli vatandaşlarla çalışılmayacağı söylendi, fakat görüyoruz ki, yeni emekliler eklenmiş. İşçiler çıkarılmayacak dendi, ama maalesef her gün çıkarılan işçilerle karşılaşıyoruz ve bu insanlar partimize gelip bizlere ‘bizim gerçekten bu işe ihtiyacımız vardı ve neden çıkarıldığımızı anlamıyoruz. Yerimize alınan insanların içinde maddi durumu çok yüksek seviyede olanlar da var ve bu insanların belediyede çalışmaya ihtiyaçları bile yok’ şeklinde üzüntülerini dile getiriyorlar. 3 ayda Selçuk’ta yapılan hiçbir icraatı göremedik. Gördüğümüz tek şey işçi çıkarma, yeni işçiler alma. Başka bir şey yok. Zabıtaların esnafları sıkıştırması.. Esnaflar bize gelip dert yanıyorlar. Zabıtalar Esnaflara yaptıkları düzenlemelerle işgaliyelerin daha çok arttığından bahsediyorlar. Bu konuda özellikle zabıtalar köy ve mahallelerdeki esnaflarımıza baskı yaparak evlerinde yaptıkları ürünlerin markalanması gerektiğini söylüyorlar. Bir ev kadını yaptığı reçeli nasıl markalayacak buradan soruyorum” dedi.

YATIRIMCILAR GERİYE DÖNDÜ

MHP olarak seçimden önce birtakım işadamları ile görüşmeler yaptıklarını, seçimi kaybettikleri halde bile sırf Selçuk’un menfaati için ilgili kişilerle görüşüp Selçuk’a yatırımcı getirdiklerini belirten Levent Görür; “Bu konuda Belediye ve Ticaret Odası yöneticileri ile görüştürdük. Örnekleme yaparsak UFO Isıtıcılarının sahibi değerli büyüğümüz Mustafa Yeşil, Sayın Başkanla görüştü. Ancak sayın Başkanın işadamına ilk sözü ‘Siz hangi firmanın temsilcisisiniz’ olmuştur. Bu da gösteriyor ki, sayın Başkanın Selçuk’un önünü açmak gibi bir niyeti yok. İşadamının Selçuk’a kurmayı düşündüğü tesis 80 Selçuklunun çalışacağı ve çevreye zarar vermeyecek plastik üzerine (bekçi kulübeleri, oyuncak, su depoları) gibi yatırımlar yapacaktı. Maalesef bu ilgisizlikten dolayı 5 saat içerisinde söz konusu yatırımcılar Selçuk’u terk ettiler. Aynı işadamı Ticaret Odası Yöneticileri ile de yemekte buluştu ve bize söylediğine göre yemekte konuşulan konu sadece eski belediye başkanının yapmış olduğu olumsuz işler ve davranışlar olmuştur. Sayın yatırımcı Mustafa Yeşil bana bu görüşmeden şunu söyledi: ‘Ben buraya ticaret konuşmaya geldim, eski belediye başkanının icraatlarını dinlemeye gelmedim’ dedi ve Selçuk’tan ayrıldı” dedi.

SELÇUK HALKI PANANOSTAN KOVULDU

Yeni Başkanın turizm konusunda yaptığı bazı çalışmaları doğru bulmadığını ifade eden Görür; “Biz yaptığımız seçim çalışmalarında Selçuk halkını deniz ile buluşturacağımızı söylemiştik. Fakat yeni yönetim Selçuk halkını Pananos sahilinden kovaladı ve şu an o bölge tamamen inek merası olmuş durumda. Aldığımız duyumlara göre Mavi Bayrak projesi ile bölgeye birtakım insanların geleceği ve Selçuk halkının elinden çıkacağı söyleniliyor. Biz partimiz olarak bütün bu konuların takipçisi olacağız ve o bölgenin peşkeş çekilmemesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

PARTİMİN VERECEĞİ GÖREVE HAZIRIM

Parti olarak yapacakları çalışmalardan bahseden Görür; “Şu an benim parti bünyesinde hiç bir görevim yok. Ancak önümüzdeki günlerde çok yakın bir zamanda tekrar ilçe başkanlığı konusunda bize görev verilmesini bekliyoruz. Eğer bu görevi üstlenirsem, bana verilmiş 5200 oyun vebali için üstleniyorum. Biliyorum ki, bu insanlar partim ve benim için çok büyük fedakarlıkta bulundular ve dört buçuk yıl daha mücadele edip tekrar belediye başkan adayı olmamı çok istiyorlar. Allah ömür verirse ben bu insanlarla her türlü yola çıkarım. Yaptığım araştırmalarda şunu gördüm. Bizim bu oyu alamayacağımızı düşünen 4 bin kadar kardeşimiz de başka partilere oy verdi ve bunu açıkça yüzümüze ifade ediyorlar. 14-20 yaş arası gençler üzerinde yaptırdığımız araştırmalarda teveccühü bizden yana olduğunu görüyoruz. Bu bizim önümüzdeki dönemde Selçuk siyasetine damga vuracağımızı gösteriyor” ifadesini kullandı.

Selçuk halkına seslenen ve kendileri hakkında çıkan hiçbir dedikoduya kulak vermemelerini isteyen Görür; “Ben halkımızdan hiç bir dedikoduya kulak vermemesini, dimdik ayakta olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak, kendimi Selçuk halkına adadığımı belirtmek istiyorum. Parti içinde büyük bir revizyona gireceğim. Yeni oluşan tabanımla yani 5200 kişiyle hareket edeceğim. 4 buçuk yıl sonra bu rakamı da ikiye katlayacağım. Kendini MHP’li diye veya Ülkücü diye tanımlayan ne yazık ki her seçimde başka partilerde dans eden birtakım eski belediye başkan adayları, eski parti başkanları da dahil 294 parti delegemizin 142 tanesini partiden ihraç edeceğim. Bu sayede de bu insanların bu sıfatları kullanmasının önüne geçeceğim. Tertemiz inançlı insanlarla yoluma devam edeceğim. Önümüzdeki bir ay içinde 35 kişilik yeni yönetim kurulu ve yeni kadınlar kolu yönetimi ile uzun soluklu bir çalışma içine gireceğiz” dedi.

Son olarak yeni Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili kısaca değerlendirme yapan MHP’nin yerel seçimlerdeki Selçuk adayı Levent Görür, “Tek kelimeyle şunu söyleyebilirim. Hiç olmazsa hırsız değil” diyerek Cumhurbaşkanı adayının hayırlı olması dileklerinde bulundu.
HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

 

YORUMLAR
  1. MEMİŞ ESENER dedi ki:

    İLK YAPILACAK OLAN YEREL SEÇİMLERDE SENİ SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI YAPMAK, ÜÇ HİLALLİ SANCAĞI SELÇUK BELEDİYESİNDE DALGALANDIRMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR…

  2. Anonim dedi ki:

    Sen bizim gönüllerimizin başkanı oldun onlar hepsi yolcu sen selçuğun geleceğisin

  3. Anonim dedi ki:

    senin hakkında yanlış düşündük.bu derece yükseleceğini ummadık.devam et çizgini bozma yanındayız

  4. NECMİ DOĞANER dedi ki:

    SELAMÜNALEYKÜM ADAM GİBİ ADAM LEVENT BAŞKAN İHŞALLAH ALLAHHIN İZNİYLE BİR DAHAKİ SEÇİMDE 3 HİLALİ DİKECEĞİZ,İSTANBULDAN SONSUZ SELAMLAR

  5. hasan dedi ki:

    kardeşim kusura bakma bu seçimde sana oy vermedim,pişmanlığında faydası yok ama gelecek seçimde aday olursan söz oyum senin.yolun açık olsun düzgün adam.

  6. murat dedi ki:

    yolun bahtın açık olsun,allaha emanet ol , selçuk gençliği seninle.