site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Halkın Adayı Levent Görür’den Miting gibi Seçim Bürosu Açılışı

Halkın Adayı Levent Görür’den Miting gibi Seçim Bürosu Açılışı
12.03.2019
A+
A-

İYİ Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, seçim bürosunun açılışında adeta gövde gösterisi yaptı. Halkla yaptıkları ittifakı anlatan Görür, 31 Mart akşamı zaferi kutlayacaklarını söyledi.

Miting gibi açılış

İYİ Parti Selçuk Seçim Bürosu yoğun bir katılımla açıldı. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı açılışa, İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Musavat Dervişoğlu, İyi Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, il yöneticileri, İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanı Nalan Akduman ve yöneticileri, ilçe başkanları ve belediye başkan adayları katıldı. Seçim Bürosunun açılışından önce İYİ Parti Selçuk Belediye Meclis Üyesi adayları katılımcılara tanıtıldı. Yapılan açılış esnasında halka seslenen İYİ Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, ittifakı halkla yaptıklarını, 31 Mart’ta tarih yazacaklarını ve Selçuk’u hak ettiği hizmetlere kavuşturacaklarını belirtti.

‘SORUNLARI BİLİYORUM, ÇÖZÜM DE BİZDE’

Selçuk’un sorunlarını tespit ettiğini ve gerekli projeleri hazırladıklarını belirten Levent Görür, “Allah’ınıza kurban sizin Allah’ınıza. Demek ki bu işler parayla olmuyormuş. Gönülle, sevgiyle oluyormuş, hepinizden Allah razı olsun. Sayın Genel Başkan Yardımcım, ağabeyim Musavat Dervişoğlu beyefendiye çok teşekkür ediyoruz, Sayın İl Başkanım, il yöneticilerim, Tire Belediye Başkan adayım Atakan kardeşim, Hasan ağabeyim Urla Belediye Başkan adayım, kıymetli misafirler, Selçuk’un yiğit halkı açılışımıza hoş geldiniz, şeref verdiniz. Allah’a şükür dik duruşumuzu 47 yıldır bozmadık, bundan sonrada bozmayız evelallah. Kıymetli Selçuk halkı, Allah nasip etti, tekrar aday olduk karşınıza çıktık. Biliyorsunuz 5 yıl önce Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye başkan adayıydım. O zamanlar için hatırlayın şöyle bir geriye gidin. Bize demişlerdi ki rakiplerimiz çok öndeydi, biz %7 ile başlamıştık. Rakiplerimiz %40 ile başlamıştı inanmamıştınız, siz bize Selçuk halkı inanmamıştı. Ama üç aylık bir çalışma sonucunda hep beraber %23’lere ulaştık, rakiplerimiz %30’lara çekti. Üzerinden 5 yıl geçti. 5 yıldır ben sizlerden ayrılmadım. Sizlerle ağladım, sizlerle güldüm ve bugünlere geldik. Allah nasip etti biz %7’leri nasıl %23 çıkardıysak, %23’leride 40’lara 45’lere çıkarmayı evelallah sizlerle beraber başaracağız. Ben 5 yıldır ben dersimi iyi çalıştım, köylerimize varıncaya kadar. Gökçealan’ın sorunu ne, Çamlık’ın sorunu ne, Zeytinköy’ün sorunu ne, Belevi’nin sorunu ne, Bademlik mahallesinin, Zafer’in, 14 Mayıs’ın, Atatürk’ün, Cumhuriyetin’in, İsabey’in sorunları ne? 5 yıldır içinizdeyim hepsini tespit ettim. Çözülemeyecek sorunlarımız yok. Rakiplerimde var benim. Bu saydığım mahallelere bıraksak Selçuk merkezine inemezler, yollarını bulamazlar. Ben sizinle doğdum, sizinle büyüdüm, sizinle yaşadım, cenazede de beraberdik ama seçim var diye değil. Bakın çarşıda da pazarda da beraberdik. Domatesin patlıcanın ekmeğin fiyatını hep beraber biliyoruz ama rakiplerimiz bunların fiyatını son 15 günde öğrendiğini hep beraber görüyoruz değil mi? Ben sizin çocuğunuzum. Teyzeler bana diyor ki, bizim çocuğa oy vereceğiz. Ama rakiplerime ne diyorlar, isimleriyle hitap ediyorlar. Ben sizin gönüllerinize taht kurmuşum. Bu teyzeler bana bizim çocuk diyorsa, bizim Levo diyorlarsa 31 Mart’ta Allah’ın izniyle bizim Levo oraya gidecek. Hepiniz rahat olun ben gayet rahatım. Kıymetli Selçuklular derdimiz çok, sorunlarımız çok, köylerimizle Selçuk’un merkeziyle bunu biliyorum. Ben bir Selçuk hayal ediyorum. Hanım diyor ki, ara sıra yatakta gece 2 olmuş 3 olmuş ne dönüp duruyorsun diyor. İnanın 5 yıldır kafamda Selçuk’u nasıl düzeltirim, nasıl yaparım, nasıl ederim, bunları planlıyorum.

İKİ RAKİBİM DE BUGÜNE KADAR SELÇUK’A NE VERMİŞLER

Rakiplerimin ikisi de biliyorsunuz ki, belediye meclis üyesi. İkisi de İzmir Büyükşehir Meclis Üyesi. Ne vermişler bugüne kadar Selçuk’a? Bir çivi çakmışlar mı ki, bugün çıkıyorlar, biz yapacağız diye aday oluyorlar. Bi düşünün ne vermişler Selçuk’a, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hangi imkanı gelmiş, diğeri hükümet imkanları getireceğim dedi. Allah muhafaza getirmeselerdi daha iyiydi, yollarımızın hali ortada, gençlerimizin hali ortada, ben bir Selçuk hayal ediyorum gerçekleştireceğim. Benim kız çocuklarım gece 2’de Selçuk’ta elini kolunu sallayarak dolaşacak. Biliyorsunuz değil mi sloganımızı çıkış noktamızı, gençlerimiz için, çocuklarımız için adayım” dedi.

‘GENÇLERİN DUYGULARIYLA OYNAMAYACAĞIZ, KALICI İŞ ALANLARI AÇACAĞIZ’

İşşizliği çözecek projeleri hayata geçirerek gençlerin önünü açacaklarını ifade eden Levent Görür, “Biz Selçuk olarak kozmopolit bir ilçeyiz. Doğulusu batılısı, kuzeylisi, güneylisi bir yerlerden göçüp buraya gelmişiz, hepimiz göçmeniz. Derdimiz bir sıkıntımız bir en büyük derdimiz işsizlik doğru mu? Okuyan çocuklarımız geri geliyor mu? Gelmiyorlar Selçuk’a, terk ediyorlar Selçuk’u. Evlenen çocuklarımız ne yapıyor, çekip gidiyorlar. Niye, iş yok. Sabahları çıkın Şahbettin Dede Caddesi’ne çıkın bakın kaç otobüs kalkıyor Torbalı’ya, Ortaklar’a, Aydın’a. Yazıktır, günahtır. 50-60 otobüs Selçuk’tan dış ilçelere işçi götürüyor maalesef, biz bu yola çıkarken 34 tane proje yaptık bunları okuyun. Bunlar Selçuk’un önünü açacak.

YALANLARLA BİR YERE VARAMAZSINIZ
Diğerlerine soruyorsunuz projeniz var mı? Biri diyor siz söyleyeceksiniz ben yapacağım diyor. Böyle proje duydunuz mu hayatınız boyunca? Siz söyleyeceksiniz ben yapacağım diye proje duydunuz mu?
Diğerine soruyorsunuz kanal diyor, teleferik diyor. Vallaha rahmetli babamda bunları dinledi, bende dinledim, çocuklarımda dinliyor, korkuyorum ki torunlarda dinleyecek bunları. Yalanlara Selçuk halkının karnı tok. İş-kur’a oradan işçi alarak partilerinde çalıştırmak değil. Benim gencim ömür boyu kendine yetecek, yani benim demem şudur. Yalanlara Selçuk bir yere varamaz, projelerimizi yaptık. Elimizdeki imkanlara göre, ne dedik uçuk kaçık kanal projeleri, teleferik projeleri, nede dedik ki siz ne isterseniz onu yapacağız. Yok öyle bir şey bizim elimizde ne var? Tarım var, turizm var. Var mı başka bir şeyimiz, yok. Bunlara göre projelerimizi gerçekleştirdik. Bir meyve suyu fabrikası dedik, 50 gencimiz çalışsın dedik. Üreticinin ürünü değerlensin, Selçuk’un gençleri ekmek yesin. Pamucak’ı 80’li yıllara geri döndürelim, kötü mü yaptık. Benim projelerimi kötülüyorlar, kendileri bir şey yapamıyorlar. Pamucak’ta 80’li yıllarda bu günün parasıyla yıllık 15 milyon lira giriyordu. Şuan hiç bir şey girmiyor. Sosyalleşmeyi unuttuk. Selçuk halkı olarak bir yerlerde oturup yemeyi içmeyi, dostluk yapmayı unuttuk. Kireççili mesire alanı dedik, 70 dönüm üzerine. Daha tavuk görmeyen çocuklarımız var biz çiftçiyiz. Bunu da orda hallediyoruz. Dedik ki narımız var nar ekşisi projesi yapalım. Dedik ki meyvemiz var reçel yapalım. Şirince gibi bir yerimiz var değerlendirelim. Bakın bizim projelerimiz Selçuk’un dokusuna uygun. Selçuk’u bozmayacak, bir sene içinde Selçuk’u işsizlikten kurtaracak projeler. Yeter ki siz bana destek olun. Ben yalanlara oğlunu belediyeye alacağım, kızını belediyeye alacağım yalanlarıyla gelmiyorum. Kardeşim bu iş artık bitti, kimseyi alamazsın. Üç dört aylığına İş-kur’a işçi alırsın bu çocukların duygularıyla oynarsın, seçim biter her şey biter. Yalanlarla artık bir yere varamayız” şeklinde konuştu.

‘KOLAYI DEĞİL, ZORU SEÇTİM’

5 yıldır Selçuklu vatandaşların dertleriyle dertlendiğini söyleyen İYİ Parti Selçuk Belediye Başkan adayı Levent Görür, “Selçuk’ta dikkat edin bir aday aba altından sopa göstererek oy istiyor, diğer aday da ev ev gezip İYİ Parti’nin adayı yok, CHP’yi destekleyecekler diyor. Biz bunları tespit ettik, kimlerin yaptığını tespit ettik. Buradan hepsini uyarıyorum. İYİ Parti’nin adayı var. Sizin adayınız aslanlar gibi burada, yalanlarla kimse bir yere varamaz. İYİ Parti’nin adayı Selçuk’un belediye başkan adayı Levent Görür’dür. İttifakı halkıyla yapmıştır. Başka bir partiyle ittifak yapmamıştır. Selçuk halkına bunu anlatın, kapı kapı dolaşıp İYİ Parti aday çıkarmayacak diyorlar, çıkarmadı diyorlar. Yazıktır böyle siyaset olmaz. Bende bir şey varsa hırsızlık, namussuzluk, şerefsizlik varsa bunları söyle. Söyle de ki, Levent çalacak, Levent hırsız, yemeye geliyor bunları söyle varsa bende. Ben kendimden eminim ama ben sizin mitinglerde Selçuk halkı için mi, koltuk için mi geldiğinizi anlatacağım tek tek. Hepsini anlatacağım. Sizin adaylık süreçleriniz bile problemli. Dediğim gibi bana bizim çocuk dediniz, sahip çıktınız, bende sizin verdiğiniz özgüvenle dedim ki genel başkan yardımcım ağabeyime, dedim ben ittifak istemiyorum. Aynen anlattığı gibi ben Selçuk halkıyla ittifak yapıp çıkmak istiyorum. Sağ olsun beni kırmadı. Bugün sizlerin huzuruna belediye başkan adayı olarak geldiysem Sayın Genel Başkan Yardımcım Musavat Dervişoğlu’nun gerçekten çok büyük emeği vardır. Baskılara direnmiştir, beni Selçuk’ta belediye başkan adayı olarak göstermiştir, tekrar teşekkür ediyorum kendisine, Allah razı olsun. Yani diyeceğim şu, ben zoru seçtim kardeşim zoru. Kolayı seçebilirdim, giderdim ittifak yapardım üç-dört tane meclis üyesi verirdim. Ondan sonra keyif yapardım, doğru mu? Ama ben çocukların dertleriyle halleniyorum, uyuşturucu içen çocuklar, zeytinliklerde şarap içen çocuklar, ben bunlarla dertleniyorum. Arabasını park edemeyen vatandaşımla dertleniyorum. Ben işsizlikten Selçuk’u terk eden gençlerim için dertleniyorum” dedi.

‘SİZİN LEVO’YU HERKESE ANLATIN’

Seçime kısa bir süre kaldığını ve çok çalışmaları gerektiğini belirten Levent Görür, “Ben gövdemi taşın altına koydum. Hepinizden rica ediyorum elinizi taşın altına koyun artık.Az bir sürekaldı, hepinizden rica ediyorum. Özellikle bayanlardan ben erkeklerle muhatap oluyorum hepsi beni tanıyor bende onları tanıyorum ama evlere giriş şansımız yok ama bayanlarımız gidiyor. Buraya gelen bayanlar görüyorum kalabalıksınız. Her biriniz bana 3’er 5’er hanımefendi getirseniz oy olarak, bu dertlerimizi anlatsak Selçuk için yapmak istediklerimizi gönlümüzün temiz olduğunu anlatırsak, siz bu işi bitirirsiniz, beni de oraya gönderirsiniz. Bende size bir şeref sözü veririm. Benim için çalıştığınıza, bana oy topladığınıza, sizi asla pişman etmeyeceğim. Şeref ve namus sözümdür. Son olarak size şunu söyleyeyim. Geldiniz canıma can, gücüme güç verdiniz Allah hepinizden razı olsun. Seçim büromuz burasıdır. Her akşam buradayız. Gündüzde bayanlarımız burada, arzu eden bayanlarımız benim eşimde dahil arkadaşlarımın eşleri bütün gün burada. Devamlı hep birlikte kalabalık şekilde çalışalım. Bunu yapmak sizin göreviniz ben sizin çocuklarınız için aday oldum. Bizden geçti artık çocuklarımız için Selçuk’u düzelteceğiz. Hepinizden Allah razı olsun. Hepinize müteşekkirim çok teşekkür ederim bizi yalnız bırakmayın her zaman gelin. Mitinglerimize de gelin, çalışmalarımıza da katılın, ayrıca evlere de gidin. Konu komşuya, eşe dosta böyle bir çocuk var, içi temiz, bizim çocuk, bizim Levo deyin anlatın bunları. Alın broşürlerimizi bu çocuk bunları yapacak deyin. Beni oraya gönderin ben koltuk istemiyorum hizmet etmek istiyorum. Gönderin beni oraya şeref namus sözü veriyorum, bir senede Selçuk’un değiştiğini göreceksiniz. Diyorlar ki parayı nerden bulacaksın kardeşim? Şirince’den 4 milyon kaçağımız var. 15 milyon Pamucak’tan kaçağımız var. Yıllık paramız var bizim. Biz 30 sene önce arabayla geziyorduk Ortaklar’daki, Torbalı’dakiler yaya geziyordu. Şimdi onlar uzaya çıktı biz yaya geziyoruz. Levent Görür’ün olduğu yerde hırsızlık olmaz rahat olun” şeklinde konuştu. Levent Görür’ün konuşmasının ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleşti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.