site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Halk Ekmek Büfesinin yerine tepki

Halk Ekmek Büfesinin yerine tepki
22.08.2015
A+
A-

IMG-20150817-WA0000

Selçuk Belediyesi tarafından Zafer Mahallesi Ziya Gökalp Caddesinde bulunan halk ekmek büfesinin katıldığı yere vatandaşlardan tepki.

SEGAŞ BÜFESİ KALDIRILMIŞTI
Atatürk okulu yanında bulunan büfenin okulların açılmasına kısa bir süre kala mahallede ki yerinin değiştirilmesi istendi. Öğrencilerin geçiş güzergahında bulunan ve vatandaşların kaldırımda yürümesini engelleyen büfe’nin kaldırılarak uygun bir yere katılmasını isteyen vatandaşlar Selçuk Belediyesi’nin bundan bir süre önce Tansaş önünde bulunan SEGAŞ büfesini geçişleri engellediği gerekçesi ile kaldırdığını aynı uygulamayı kendilerine ait olan halk ekmek büfesi için de yapmalarını istedi.

Gazetemize gelen yoğun şikayetler üzerine yazmak zorunda kaldığımız bu konuda yetkilileri göreve davet ediyoruz. Büfenin orada kalması gerekiyorsa bunu da basına ve kamuoyuna gerekçeleri ile açıklamalarını bekliyoruz.

9 EKİM 2014’Ü HATIRLAYALIM
Tansaş önünde bulunan SEGAŞ’a ait olan ekmek büfesi aynı gerekçe ile kaldırılmıştı. Büfenin kaldırılmasının ardından Belediye Başkan Yardımcımız Atilla Aksoy 9 Ekim 2014 tarihinde basına vermiş olduğu demeçte; “Vatandaşın istekleri bizim için çok önemli. Dolayısıyla bizler vatandaşların her türlü isteğine cevap vermek ve onların daha huzurlu bir ilçede nefes almalarını sağlamak için tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte oldukça titiz ve özveriyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yapılan uygulamaları özellikle hukuk içerisinde çözüme kavuşturma konusunda kararlığımızı sürdüreceğiz” demişti. Zafer Mahallesinde ki bu benzer konuda da aynı şekilde hareket etmenizi bekliyoruz. Aynı uygulamayı Belediye’ye ait olan ekmek büfelerinde de uygulayın ki vatandaş isteklerinin önemli olduğunu anlasın. Ayrımcılık yapılmadığını anlasın.

IMG-20150817-WA0001

YORUMLAR
  1. nilüfer dedi ki:

    Ben cok memnunum bufeden evimin tam karsisinda olmasi beni hic rahatsiz etmiyor aksine memnun oluyorum onca yolu yuruyup bakkala gitmekten kurtariyor bence cunki vivarda en yakin bakkal ta deniz kent evlerinin orda