site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Günlük Güneşlik Güreş

Günlük Güneşlik Güreş
18.01.2014
A+
A-

GUNLUK-GUNESLIK-GURES (1)

19 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek 32. Selçuk- Efes Deve Güreş Festivali’nde hava günlük güneşlik olacak. 130 devenin güreşeceği etkinliği 25 bin kişinin izlemesi bekleniyor.

18 Ocak Cumartesi günü Selçuk İstasyon Meydanı’nda yapılacak Atın Havan Süslü deve yarışması ile başlayacak 32. Selçuk Efes Deve Güreşleri Festivali 19 Ocak Pazar günü saat 10.00’da Pamucak Arena’da yapılacak güreşlerle devam edecek.

65 çift devenin çekişmeli mücadelesine sahne olacak güreşlerde seyirciler bir yandan güreş izlerken bir yandan da piknik yapabilecek.

Meteoroloji verilerine göre günlük güneşlik bir havada gerçekleşecek güreşleri izlemeye gelen güreş severler mangallarıyla, çalgılarıyla Türkiye’nin en büyük kış pikniğini de gerçekleştirmiş olacak.

32. Selçuk Efes Deve Güreşleri Festivalini Selçuk Belediyesi ile birlikte düzenleyen Selçuk – Efes Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı Mahmut Kapıcıbaşı deve güreşlerini izlemek için her yıl yüzlerce yabancı ziyaretçinin yurt dışından Selçuk’a geldiğini söyleyerek Türk insanın bu otantik etkinliğe yeterince ilgi göstermediğine dikkat çekti.  Bu etkinlikle hem el sanatlarının en güzel örnekleri ile donatılmış bir birinden güzel develerin görülebileceğini, hem de yazdan kalma bir günde piknik yapıp harika fotoğraflar çekilebileceğini söyleyen Kapıcıbaşı, 32. Selçuk Efes Deve Güreşleri Festivaline güzel ve otantik bir hafta sonu geçirmek isteyen herkesi davet etti.
GUNLUK-GUNESLIK-GURES (2)

HAVADURUMU

[poll id=”4″]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. eski selcuklu dedi ki:

    Tadini cikarin selcuklular istanbulda gunesli havaya ve bide deve gureslerinin vazgecilmezi sucuga hasretiz:(