site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gündem ‘İzmir’ pazarlığı iddiası… İnce, Selçuk’u elinin tersiyle itti!

Gündem ‘İzmir’ pazarlığı iddiası… İnce, Selçuk’u elinin tersiyle itti!
27.01.2024
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi ile Memleket Partisi arasında yapılan açıklamalar ile kapıların kapatıldığı ittifak görüşmelerinde kulisler de hareketlenmiş durumda. CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel’in Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin ‘Metropol ilçe talep etti’ iddiası sonrası Memleket Partisi yetkileri iddiayı yalanlarken, edinilen bilgilere göre CHP yetkilileri Memleket Partisi’ne Selçuk’u önerdi. İnce ise öneriyi reddetti.

SELÇUK PAZARLIĞI
CHP Parti Sözcüsü Yücel’in ‘pazarlık’ iddiaları sonrası ise gözler Memleket Partisi’ne çevrilmişti. Yaşanan süreçte İzmir’den hangi ilçe üzerinden pazarlıklar yapıldığı merak konusu olurken gündemdeki ilçe belli oldu.
Memleket Partisi içerisinden görev yapan üst kademe yetkililerden edinilen bilgiye göre Muharrem İnce masaya ilçe ismi ile gitmedi. Türkiye genelinde CHP’li yetkililer kendilerinin desteklenmesini talep ederken buna karşılık olarak İnce’ye ise ‘İzmir’den Selçuk Belediyesi’ni size veririz, orada sizin adayınızı destekleriz’ dediği iddia edildi.

İNCE: TÜRKİYE’DE SADECE SELÇUK OLUR MU?

İnce’nin Selçuk önerisi sonrası ‘Biz bir ilçe talebiyle masaya oturmadık, size koşulsuz destek sunacağımızı söyledik ancak buna rağmen bir ilçe sunuyorsunuz ve tüm Türkiye’de sadece Selçuk mu?’ dediği iddia edildi. Edinilen bilgilere göre CHP’nin İzmirli MYK üyeleri kanadından ise ‘Selçuk dışında başka bir ilçe olmaz’ diyerek şartsız teklif sunduğu belirtildi.
Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ (KULİS HABER)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.