site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Günay Kömürcü’den Efessporlu Futbolculara Moral Yemeği

Günay Kömürcü’den Efessporlu Futbolculara Moral Yemeği
12.01.2013
A+
A-

efesspor-yemek-morali

1.Amatör ligde mücadele eden Selçuk Efes Sporlu futbolculara son çıkacağı deplasman maçı öncesi Selçuklu işadamlarından Ömür Restaurant’ın (Ulusoy Dinlenme Tesisleri) sahibi Günay Kömürcü tarafından moral yemeği verildi.

Kurulduğu 1943 yılından bu yana sayısız başarılar elde eden Selçuk Efes Spor Futbol takımı bugünlerde sıkıntılı günler yaşıyor. Ve sezonun bitmesine son 2 hafta kala Efes Spor grubunda en son sırada yer alıyor. Son iki maç kazanılmazsa yada puanlar alınmazsa 70 yıllık kulüp küme düşecek. Bu durumu öğrenen Selçuklu işadamlarından Günay Kömürcü son deplasman maçı öncesi Efessporlu futbolcuları ve yönetimi bir araya toplayarak moral yemeği verdi. Yemekte futbolcular, teknik heyet ve yönetim yer aldı. Efes Spor takım kaptanı Erhan arkadaşları adına yönetime ve Selçuklulara galibiyet sözü verdiği yemekte Başkan Murat Sengel’de oyuncularından galibiyet istedi.

Ömür Restaurantta yapılan moral yemeğinde bir konuşma yapan Selçuk Efes Spor Teknik Direktörü Mehmet Kahya (Çıtak) şunları söyledi; “Son iki maçın ikisini alarak ligde kalmak istiyoruz. Ligde kalmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kalamazsak ta canımız sağolsun diyeceğiz. Bu arada kulübümüze çok yardım olmadığından dolayı sıkıntılı efesspor-yemek-6günler yaşıyoruz. Takımıza biraz destek çıkanlar olsa idi şuanda takımımızın durumu bu olmazdı. Tamamen amatör ruhla oynanan takımda gönüllü kardeşlerimizle bu sene mücadele ettik hepsi sağolsunlar varolsunlar. Bizleri bugün burada misafir eden Günay Kömürcü’ye de teşekkür ederiz’’ dedi.

Efes Spor Yöneticilerinden Ersin Değişmez ise şunları söyledi; “Ne yazık ki Selçuk’ta maddi ve manevi destek olmadı takımımıza. Maddi yönünden çok manevi desteği takımımızın yanında görmek isterdik. Selçuk Efes Spor’un eski günlerine gelmesi için Selçukluların birlik olması lazım. Birlik olunmazsa eğer maddi destekte olsa takım bir yerlere gelemez’’ dedi.

Kaptan Erhan Yaşa şunları söyledi; “ Bu sezon gerçekten zor günler geçirdik, arkadaşlarımız para almadan Efesspor sevgisi ve bağlılıklarından dolayı takımı yalnız bırakmadılar, ellerinden geldiğince mücadele ettiler. Tire Belediye maçında mutlak galibiyet gerekiyor onun için elimizden geleni yapacağız. Ben takım arkadaşlarım adına son iki maç öncesinde galibiyet sözü veriyorum. Rakiplerimizin gücünü biliyoruz ama biz Efes sporuz. Biz bu maçlarda takım olarak, tüm arkadaşlarım ile birlikte canımızı dişimize takıp oynayacağız. Taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz. Bunu da başaracağız ve Selçuk Efes Spor ligde kalacak. Ayrıca taraftarımızı haftaya son maçımızda kendi sahamızda tribünlerde görmek istiyoruz” dedi.

EDİTÖRÜN NOTU:

ÇOCUKLAR İNANIN… İNANIN ÇOCUKLAR. BAŞARACAKSINIZ. SELÇUK EFES SPOR EFSANESİ BİTMEYECEK. EFESSPORUMUZ CUMARTESİ GÜNÜ(BUGÜN) VE HAFTAYA SON 2 MAÇINA ÇIKACAK BU MAÇLAR ÖLÜM KALIM MAÇI EFESSPOR İÇİN. YA KAZANILACAK SELÇUK EFES SPOR DEVAM EDECEK YA DA KAYBEDİLECEK 1943 TEN BERİ VAR OLAN ASIRLIK SELÇUK EFES SPOR TARİHİN TOZLU RAFLARINA KALKACAK. ŞİMDİ SÖZ SIRASI SİZDE ÇOCUKLAR, BİLİYORUZ PARASIZ PULSUZ YÜREKTEN İMKÂNSIZLIKLAR İÇİNDE MÜCADELE ETMEKTESİNİZ. AMA BİZ İNANIYORUZ, SİZ BU İŞİ BAŞARIRSINIZ, BAŞARACAKSINIZ DA. HAYDİ, ÇOCUKLAR EFESSPOR BİZİM İÇİN BİR SEVDADIR BU SEVDA BİTMESİN, SON BULMASIN. SİZLER SELÇUK EFES SPORUN TARİHİNİ YAZANLARIN ÇOCUKLARI KARDEŞLERİSİNİZ. YARINLARIMIZA GURUR DUYACAKLARI SELÇUK EFES SPORU ANLATMAK İÇİN SON İKİ MAÇTA TERİNİZİN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE EDİN ÇOCUKLAR. SON ÇAĞRIMIZDA TÜM SELÇUKLULARA BİR SEZON BOYUNCA HİÇBİRİMİZ TAKIMA DESTEK OLAMADIK EN SON MAÇ KENDİ SAHAMIZDA SON MAÇTA BARİ SELÇUKLULAR OLARAK SELÇUK’UN EN ESKİ TAKIMININ YANINDA YER ALALIM…

efesspor-yemek-5

efesspor-yemek-4
Selçuk Efes Spor Tarihi 1943


Selçuk Efes Spor Tarihi 1943 ile selcukhaber

YORUMLAR
  1. sanayi dedi ki:

    ersin kömürcü. forvette sen.mi varsın büyük golcüü

  2. EFESTEN ÖTESİ YALAN dedi ki:

    SELÇUK EFES SPOR HEPİMİZİN TAKIMIDIR. GÜZEL SELÇUĞUMUZUN TARİHİ, ASIRLIK ÇINARIDIR…GENÇ KARDEŞLERİMİZ BU VİDEOYU MUTLAKA İZLEMELİ.EFES SPOR EFSANESİNİ YENİDEN AYAĞA KALDIRMAK YİNE BİZLERİN SELÇUKLULARIN ELİNDE.
    KİM NE DERSE DESİN, RÜZGAR HANGİ YÖNDEN ESERSE ESSİN, EFES SPOR BU İLÇENİN TARİHİNE VURULMUŞ BİR DAMGA OLARAK KALACAKTIR..