site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gün Rüşvetçilerin Günü

Gün Rüşvetçilerin Günü
31.01.2014
A+
A-

HIRSZILIGI-SAVUNMAK

AKP’den istifa ederek milletvekilliği görevine bağımsız olarak devam eden İzmir Milletvekilleri Erdal Kalkan ve Ertuğrul Günay, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Kalkan operasyonları yürüten polislere soruşturma açılacağına dair habere Twitter hesabı üzerinden sert tepki gösterirken, Günay ise AKP’den bugün istifa eden Muhammed Çetin’e değindi.

AKP’nin dershaneleri kapatma kararı almasının ve 17 Aralık operasyonun ardından iktidar partisi ile Cemaat arasında başlayan soğuk savaş, hız kesmeden devam ediyor. 17 ve 25 Aralık operasyonlarıyla ilgili ilk soruşturmaları yürüten, dinleme ve teknik takip yapan polisler hakkında ‘örgüt’ soruşturması açılması çeşitli yorumlara sebep olurken, olaya ilk tepki ise Erdal Kalkan’dan geldi.

SORUŞTURMAYA İLK TEPKİ KALKAN’DAN

17 Aralık Operasyonu ardından AKP’den ihraç edilmesi talebiyle Müşterek Disiplin Kurulu’na sevk edilen ve sert eleştirilerle partisinden istifa eden İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, 17 Aralık operasyonunu yürüten polislere açılacak soruşturmaya sert tepki gösterdi. Kalkan kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Yeni örgüt tanımı; 17 Aralık operasyonunu Yaşama geçiren kamu görevlileri hakkında örgüt soruşturması başlatıldı. Gün rüşvetçilerin günü. Bu yolun sonu çıkmaz sokak. Türkiye bunları da aşacak ama çok zarar görecek. Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

GÜNAY’DAN ‘ÇETİN’ TWEETİ

Öte yandan Kalkan gibi partiden ihracı istenen ve AKP’den istifa eden İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay da kişisel Twitter hesabı aracılığıyla, AK Parti’nin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk ettiği ve bugün partisinden istifa eden İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin’e değindi. Çetin’in istifasına dair yaptığı basın toplantısından bir görüntüyü hesabından yayınlayan Günay, takipçileriyle ise “Haftanın sorusu M. Çetin’den:” notunu paylaştı. Günay’ın paylaştığı görüntü ise şu şekildeydi:

1391185331

GUN-RUSVETCILARIN-GUNUEge’nin Sesi-Ayten BODUR

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.