site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gülmekten değil hızdan öldü

Gülmekten değil hızdan öldü
18.12.2015
A+
A-

Düğün Dernek 2 Filmini izlemek için İzmir’e giden, film boyunca deyim yerindeyse “gülmekten ölen” Erkan Hepel ve Mehmet Demir dönüş yolunda kaza yaptı. Hepel olay yerinde can verirken, Demir’in sol kolu kesildi.

TORBALI-Kemalpaşa yolu üzerinde motosikletiyle hız yapan ve daha sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden iki kişi kaza yaptı. Yemişlik Mahallesi’nde ikamet eden Erkan Hepel ve Mehmet Demir motosiklet ile İzmir’e sinemaya gitmek üzere yola çıktı. Torbalı’ya geri dönüş olarak Kemalpaşa yolundan gelen gençler, motosikletle yaptıkları hız sonucunda yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı. Çarpışmanın etkisiyle 28 yaşındaki Hepel olay yerinde hayatını kaybederken, 41 yaşındaki Mehmet Demir ise ağır bir şekilde yaralandı. Demir’in kolunun kesildiği ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

SOL KOLU KESİLDİ

Alınan bilgiye göre, önceki gün Erkan Hepel ve Mehmet Demir motosiklet ile İzmir’e sinemaya gitti. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in oynadığı Düğün Dernek filmini izledikten sonra Kemalpaşa yolundan Torbalı’ya gelen iki arkadaş, aşırı hız sonucu kaza yaptı. 28 yaşındaki sürücü Erkan Hepel olay yerinde hayatını kaybederken, 41 yaşındaki yolcu Mehmet Demir, ağır bir şekilde yaralandı. Torbalı Devlet Hastanesine kaldırılan Demir’in sol kolu feci şekilde kırılmıştı. Beyin kanaması şüphesiyle İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaralının sol kolunu kesildi.

ERKAN’IN EŞİ 5 AYLIK HAMİLEYDİ

Hepel’in ailesi ölüm haberini alır almaz olay yerine gitti. Sinir krizi geçiren aile bireyleri feryat etti. Erkan Hepel cenazesi ise memleketi Ödemiş’e gönderildi. 10 aylık evli olan Hepel’in eşinin 5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Yoğum bakımda tutulan Demir’in hayati tehlikesinin devam ettiği bildiren doktorlar, bilincin halen kapalı olduğunu belirtti.
Kaynak. buyuktorbali.com – Amede ALPAGUT

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.