site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Göztepe’nin efsanesi ‘Bombacı Halil’ hayatını kaybetti!

Göztepe’nin eski oyuncularından, Selçuk Efes Spor’un da bir dönem antrönerlüğünü yapan Halil Kiraz vefat etti.

19.08.2020
A+
A-

Bir dönem Efes Sporumuz da da hocalık yapan, Göztepe’nin Bombacı lakaplı efsane futbolcusu Halil Kiraz hayatını kaybetti. Merhum Halil Kiraz’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Göztepe camiasına baş sağlığı diliyoruz.

Göztepe’nin eski oyuncularından Halil Kiraz vefat etti.
Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, Halil Kiraz’ın hayatını kaybettiği belirtilerek, “Türk futbolunun ve kulübümüzün değerli ismi, efsane futbolcumuz Halil Kiraz’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenaze töreni bilgileri netleşince camiamız ile paylaşılacaktır. Türk futbolunun ve camiamızın başı sağolsun.” ifadelerine yer verildi.

Sarı-kırmızılı ekiple 184 Süper Lig maçına çıkan Halil Kiraz, bu maçlarda 30 gole imza atmıştı. Göztepe’de teknik direktör olarak da görev yapan “Bombacı” lakaplı Halil Kiraz, 76 yaşındaydı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.