site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Görür’den çok sert açıklamalar

Görür’den çok sert açıklamalar
28.02.2015
A+
A-

levent-gorur (1)

MHP İlçe Başkanı Levent Görür gündeme dair çok sert açıklamalar yaptı. Şehit Fırat Çakıroğlu cinayetinden Selçuk gündemine kadar birçok konuya açıklık getirdi. Görür açıklamasında şunları söyledi; “Basın tarafından yıllardır üniversite çıkan olaylar için sağ sol kavgası, karşıt görüşlü öğrenciler diye nitelendirilen gruplar gerçekte bir tarafta vatansever gençler bir tarafta kandilin direktifleri ile organize terör örgütünün üniversite uzantılarıdır. Her ne kadar üniversitelerde Akademisyenler ve Vatansever Gençler organize terör örgütü tarafından katledilse de teröristler masumlaştırılmaktadır. Bütün gayesi öğrenimini tamamlamak olan vatansever gençlerimizi üniversitelere sokmamak için terör estiren bu güruh, çözüm süreci aldatmacasının doğal sonucudur. Gençlerimizin okuma özgürlüğü elinden alınmak istenmektedir” dedi.

NE ELİNDE MOLOTOFU VARDI, NE DE YÜZÜNDE MASKESİ

Ege Üniversitesi kampüsünde yaşanan kavgada bölücü terör örgütü PKK yandaşları tarafından çıkartılan kavgada hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu’nun acı kaybının sebebi olarak PKK’yı ve hükümeti gösterdi. Fırat Çakıroğlu kardeşimizin ölümünü sağ-sol kavgası diye duyuranlar, kalbi memleket aşkıyla çarpan bir neferin, Türkiye Cumhuriyetinin vatanperver evladının, PKK yandaşlarınca şehit edildiği gerçeğini değiştiremez. Üniversitelerde şiddetin merkezi, etnik kışkırtıcılık yaparak öğrenciler üzerinde baskı kurmaya çalışan bölücü terör örgütü PKK, ne yazık ki henüz 24 yaşındaki bir eğitimci adayının şehit edilmesine, bu genç yaşında hayata gözlerini yummasına sebep olmuştur. Acımız büyük. Vatan sağolsun. Ne elinde molotofu vardı, ne de yüzünde maskesi sadece gönlünde vatan ve bayrak sevgisi olan Türk yiğidi Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU’NU katleden soysuzları levent-gorur (1)şiddetle kınıyoruz.

Can yakanın canı yansın Ay Yıldız uğruna şehit düşmüş Yiğit Bozkurt Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ruhu şad mekânı cennet olsun.

AKP hükümetinin, oturdukları koltukların gölgesine sığınarak, yaptıkları İmralı, Kandil görüşmelerinin, acısını, bugün tüm yurtta “Fırat Çakıroğlu” adıyla hissetmekteyiz. Açılım adı altında, ihanete yol veren hükümet, dün Ergenekon, bugün paralel adı altında operasyonlar yaparak, hainleri sorgulayanları yargılamış, bölücü terör örgütüne ve bebek katili Öcalan’a kol kanat germiştir. Amaç bellidir. Dirliğimizi ve birliğimiz bozmak. Bu taviz sürecinden yüz bulan şeref yoksunu bölücüler, Milliyetçi-Ülkücü gençleri hedef almaktadırlar.

Sizler saraylarınızda otururken yaptığınız açılımın ceremesini Türk Milleti ve ülkücüler çekmektedir.

Hepsi Hrant, hepsi Ermeni, hepsi gezici veya bilmemneci olanlar, gazetelere boy boy ilan veren, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, başkanları, yolları yürüye yürüye bitiremeyen çok değerli ekabil takımı. Kıymetli basın kuruluşları, tv ler, gazeteler ne oldu hepinizin başları kuma gömük. Hrant olmak, ermeni olmak, gezide ölmek yada şu bu sizleri ilgilendiriyorda hepiniz ayağa kalkıyorsunuzda, 24 yaşında bir gencin sırf Ülkücü diye öldürülmesi sizleri ilgilendirmiyor.

SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ

Türk Vatanının mukaddes bir parçası, ayrılamaz ve koparılamaz bir uzantısı olan Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu AKP Hükümeti tarafından yüzüstü bırakılmıştır. Bizler için son derece kutsal olan tarih boyunca uğruna kanımızı döktüğümüz ve kan dökülmedi ise adına toprak demediğimiz gerçeği ile vatanımızı savunduğumuz yüz yıllar maalesef ayaklar altına alınmıştır. Mazide köklü temelleri olan Türk Milleti yakın tarihi olan Cumhuriyet tarihinde asla toprak kaybetmemiştir. Ancak bugün geldiğimiz noktada kırmızı çizgilerimiz de aşılmıştır. Bize göre bu bir vatan toprağının terk edilip boşaltılmasından başka bir şey değildir. Yani hükümet oradaki tarihi bağlarımız olan bir toprak parçasını bırakıp terk etmek zorunda kalmıştır. Sanduka getirmek bir anlam taşımamıştır; siz vatan toprağını terk ettiniz. Vatan toprağını terk etmek yenilgi anlamına gelir; başka hiçbir şey değildir. Algı operasyonlarıyla büyük bir başarı göstermek hükümetin her zaman yaptığı işlerden biridir. Türkiye’yi yönetenler, yarın zor duruma düştüğünde ana kara topraklarından bir kısmını Hakkari’yi PKK’ya teslim edecek anlamına gelir. Eviniz var, evinizin içindeki televizyonunuzu, koltuğunuzu alıp dışarı çıkıyorsunuz; evi havaya uçuruyorsunuz. Sonra evi kurtardık diyorsunuz, yani evi terk ediyorsunuz. Sebep ne olursa olsun, risk ne olursa olsun, bu ülkenin silahlı kuvvetleri, bu ülkenin hükümeti bu toprağı korumak gibi bir mecburiyeti vardır. Aklımıza bundan sonra her risk görüldüğünde, her sıkışıldığında hangi vatan toprağının sırada olduğu gerçeği geliyor. Operasyon sırasında şehit olan vatan evladımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, ailesine ve aziz milletimize başsağlığı temennilerimi iletiyorum.

İÇ GÜVENLİK PAKETİ

İç Güvenlik Paketi, Milliyetçi Hareket Partisi kabul edilemez olarak izah edilmiş ve açıklanmıştır. Bu paketle birlikte ülkede jandarma ve emniyet teşkilatı iktidarın kolluk kuvveti milis gücü haline gelmeye başlamıştır, istenen budur. Bir anlamda kaçak saray mukimini ve onun oluşturduğu aveneleriyle de birlikteki saadet zincirini korumaya yönelik bir kanundan başka bir şey değildir. Dolayısıyla çıkmaması için Milliyetçi Hareket Partisi sonuna kadar mücadele edecektir” dedi.

levent-gorur (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.