site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Görür: Meclis Üyeme Ahlaksızca Bir Teklif Yapılmıştır

Görür: Meclis Üyeme Ahlaksızca Bir Teklif Yapılmıştır
30.07.2015
A+
A-

Son günlerde Selçuk ilçe gündemini en fazla meşgul eden konulardan biri olan Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı tarafından MHP’li meclis üyesi İbrahim Soğutmaz’a Belediye Başkan yardımcılığı teklifi yapılmasına MHP İlçe Başkanı Levent Görür açıklık getirdi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Levent Görür şunları söyledi; “Meclis üyemiz İbrahim Soğutmaz’a Belediye Başkan yardımcılığı teklifi yapılmıştır, doğrudur. Teklif Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve bir bürokratın da bulunduğu bir ortamda Belediye Meclis Üyemiz İbrahim Soğutmaz Belediye Binasına çağrılarak yapılmıştır. Meclis üyemiz Belediye Başkanı çağırdığında böyle bir konuşma geçeceğini bilemez. 

Meclis üyemiz İbrahim Soğutmaz Belediye Başkanının çağrısına icabet ederek belediye binasına gitmiştir. Fakat böyle bir ahlaksız teklifle karşılaşmıştır. Yapılan teklifin hemen ardından İbrahim Soğutmaz beni aramış, ayrıca yanıma gelerek bu konuyu benimle paylaşmıştır. Meclis üyemiz bu davranışı ile kendine ve ülkücü harekete yakışır bir hareket yapmıştır.

Sadece çamur atmak değil de biraz da gazetecilik yapmak istersen bu konunun gerçekleştiği tarihlerdeki ilk meclis toplantısında İbrahim Soğutmaz sadece konunun muhataplarının anlayacağı biçimde mecliste nasıl bir kapak yaptığını kayıtlardan izleyebilirsiniz.

Sayın Çemrek, Zeynel Bakıcı ile ilgili sorunların var ise lütfen onunla hallet benim meclis üyem ile uğraşma” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    zeynel bey mhp meclis uyesini ayartmakla ugrasacagina kendi meclis uyelerini elinde tut sen

  2. Anonim dedi ki:

    yapmışlardır doğrudur Selçuk halkı artık bu başkanı da tanıdı.
    ve bir daha bu kişinin seçilemeyeceğinden herkes adı gibi emin.
    yapsın bakalım şurda 3 senesi kaldı. sonra okuluna döner beyefendi.