site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Görür: Kimsenin ekmeğiyle oynamam

Görür: Kimsenin ekmeğiyle oynamam
16.03.2019
A+
A-

İYİ Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür Belediye çalışanlarını ziyaret etti. Görür; Belediyedeki işçimizin, emekçimizin bizden yana gönlü rahat olsun, kimse endişe duymasın dedi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren İYİ Parti Selçuk Başkan Adayı Levent Görür Selçuk Belediyesi çalışanlarına yapmış olduğu ziyarette şunları söyledi;

“Belediye personelimiz ve aileleri müsterih olsun. Çalışan, emek veren, alın teri döken belediye personelinin tamamı bizim dönemimizde de görevlerine devam edecektir. Bizim hiç kimsenin ekmeğinde gözümüz yok. Kimsenin ekmeğiyle, rızkıyla oynamam, oynatmam! Ekmekle şeytan oynar, şeytanı sevindirmem ! Belediyede çalışan her kişi benim hizmet ve mesai arkadaşım olur. Düzgün ve Ahlaklı bir şekilde çalışan herkes ile yol yürürüm. Hiç şüpheniz olmasın. Kim ne söylerse söylesin inanmayın, hepinizi seviyor ve hasretle birlikte çalışacağımız o güzel günleri iple çekiyorum. Huzurlu bir aile ortamında çalışacağız. Maaşlarda gerekli artış yapılacak, maaşlar arasındaki farklılıklar giderilecek ve zamanında ödeme yapılacak. Büyük bir aile olacağız. Huzur içinde hizmet edeceğiz. Yeter ki sizi işten çıkarırlar diyenlere inanmayın. Söz veriyorum başkan olduğumda seçimin kaybedeni olmayacak. Kazanan Selçuk olacak” dedi.

‘İŞİNİZE SAHİP ÇIKIN’

Başkan Görür, ayrıca şu açıklamalarda bulundu:

“Bizlerde insana sevgiyle yaklaşma, ona değer verme ve ortak akılla yönetme anlayışı var. Bu anlayışla çalışarak güzel işlere, güzel hizmetlere imza atarız. Demokrasinin gereği olarak herkes bir partiden aday oluyor fakat seçildikten sonra hangi görüş olursa olsun herkesin başkanıyız. Herkesle birlikte, herkesin görüşünü alarak önerilere açık olacağız. Ben hayatım boyunca beraber çalıştığım insanlara şunu söyledim, samimi olarak işinize sahip çıkın, yüreğinizi ortaya koyun. İnsan samimi olarak çalışırken hata da yapsa onu kimse hor görmez.

Toplumun her kesimi ile temas halindeyim. Yeni dönemde Selçuk’u halkımızın beklentilerine göre bütün çalışmalarımızla hep birlikte planlayacağız. Selçuk halkı bizlerden ne bekliyor? Eksik yanlarımız neler bunları oturup hep beraber değerlendirecek ve en iyi hizmeti en hızlı şekilde halkımıza sunacağız. Başkanından işçisine herkesin tek derdi ‘hizmet aşkı’ olacak.

Belediyenin vatandaşlara iyi hizmet sunması ancak iyi bir yönetim ve belediye personeli ile iyi ilişkiler içerisinde olabilir. Biz halkımızın içinden gelen birisi olarak tüm personelimizle iyi ilişkiler içerisinde vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti en kaliteli şekilde vermenin çabası içerisinde olacağız’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.