site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Görür: Fikirlerini Asla Unutturmayacağız

Görür: Fikirlerini Asla Unutturmayacağız
04.04.2013
A+
A-

leventgorur

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, Alpaslan Türkeş’in vefatının 16. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, Alparslan Türkeş’in hakka yürüyüşünün 16.yılında rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.

Levent Görür, “Her zaman tam bağımsızlık fikrinin şiar edinilmesini vasiyet eden ve “Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur” diyen rahmetli Başbuğumuz, bilge lider Alparslan Türkeş’i vefatının 16. yılında bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Görür yaptığı açıklamada, Türk Milleti’nin devletiyle vatanıyla hür ve bağımsız olarak kıyamete kadar yaşatılması ülküsünün yılmaz bir savunucusu olduğunu ifade etti.

Görür, “Kurmay bir yönetici, imanlı bir Başbuğu olarak büyük hizmetler veren Alparslan Türkeş, içinde yaşadığımız modern işgal döneminde her zamankinden daha çok özlenen, fikirleri ve hareketi bugünlerde daha iyi anlaşılan bir bilge lider olarak Türk milleti tarafından minnetle, hasretle, rahmetle anıyoruz. Tarihe biçim ve yön veren her büyük milletin ruhlu, ağır çileli öncü liderleri vardır. Bu önderler, milletin yaşama ve gelişme idaresine güç veren, milli potansiyelin harekete dönüşümünü sağlayan sarsılmaz liderdir. Biz liderimiz Alparslan Türkeş’in bize bıraktığı kutsal davamızı son nefesimize kadar yaşatacağız. Başbuğumuzun fikirlerini ve mücadelesini asla unutmayacak ve unutturmayacağız ”dedi.

esenerban

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.