site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Görür: Bu Ülkeye Acilen Bir Kadın Eli Değmeli

Görür: Bu Ülkeye Acilen Bir Kadın Eli Değmeli
09.03.2018
A+
A-

İYİ Parti Selçuk İlçe Teşkilatı, tüm yönetim birimleriyle birlikte ‘8 Mart Dünya Kadınlar günü’ nedeniyle bir dizi etkinlik ve ziyaretler gerçekleştirdi. İki gün boyunca Selçuk ve köylerinde bayanlara çiçek ve parfüm dağıtan Selçuk İYİ Parti finali Yandım Çavuş’ta muhteşem bir geceyle yaptı. Selçuklu bayanların yoğun ilgi gösterdiği gece coşku doluydu. Gece de Selçuk’un sembol isimlerinden Zeliha Vişne‘ye de teşekkür plaketi verildi.

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi;

“8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, acı ile yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızı sadece bir güne sığdırabilmemiz elbette mümkün değildir. Analarımız, bacılarımız, kadınlarımız. Hakkı ödenmeyecek olan kadınlarımız. Cennet, ayaklarının altında olan kadınlarımız. Dünden bu güne Halide Edip Adıvar’ların, Halime Çavuş’ların, Erzurumlu Kara Fatma’ların ve daha nice analarımızın, bacılarımızın kahramanlık masallarını dinledik, destanlarını okuduk. Bugün de Genel Başkanımız Meral AKŞENER önderliğinde, sizlerle yeni destanlar yazma ümit ve azmindeyiz. Sizlerin varlığınızla, inancınızla, cesaretinizle, nezaketinizle, asaletinizle ve emeklerinizle ilmek ilmek dokuduğumuz kutlu hareketimizin Selçuk ilçe temsilcileri olarak baş tacımız siz değerli kadınlarımızın “Dünya Kadınlar Günü”nüzü kutlarım. Bu ülkenin cefakar kadınları sizlere bir gün değil 365 gün feda olsun.

FETÖCÜ ARAYANLAR AYNAYA BAKSIN

Dünya Kadınlar gününün partimiz açısından bir önemi daha var bizim liderimiz de bir bayan, sizler gibi ana sizler gibi abla. Onun adına da size hoş geldiniz diyorum. Meral Hanım bu yola çıktığında dediler ki; Bu partiyi kuramazsınız, kurdu mu? Kurdu. Arkanızdan kimse gelmez dediler. Milyonlar arkasında mı? Niyet neyse akıbet o olur. Allah partimizin sonunu da ülkemizin sonunu da hayır eylesin inşallah. Bugüne kadar Genel Başkanımıza yapmadıkları hakaret kalmadı. Fetöcü dediler, terörist dediler. Her türlü yaftayı yapıştırdılar. Bu iftiraları atan çok muhterem insanlar fetöcü, terörist arıyorlarsa eğer önce aynalara baksınlar, aynalarda kendilerini görecekler.

BU MEMLEKETİ KADINLAR KURTARACAK

Bu memleketi kadınlar kurtaracak bunu asla unutmayın. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Söyleyecek çok şey var. Kadın cinayetleri, çocuk istismarı, çocuk gelinler, aile içi şiddet, cinayetler aldı başını gidiyor. Hepiniz anasınız, biz bu yola çıkarken ülkemizin bu durumlarını düşünerek çıktık. Bir cesur yürek ablamız, cesurlar hareketini başlattı. Biz de onun peşine takıldık ama erkeklerin takılması çok mühim değil, bayanların onun peşine takılması lazım. Bayanların ona sonuna kadar destek olması lazım. Ülkemiz tarımla, çiftçilikle, turizm ile, hayvancılıkla, sanayi ile geçinen bir ülke. Hatta ilçemizde bunun en güzel örneği. Selçuk’ta tek iş kapısı belediye olmuş. Turizm bitmiş, hayvancılık bitmiş her şey bitmiş. Çocuklarımıza bir gelecek sağlayamıyoruz. Herkes bunun derdinde, bunun peşinde. Sizler kadınlar olarak ayağa kalkmazsanız bu ülkenin çocukları okuyamaz. Suriyeliler gelir bedava, sınavsız üniversiteye girer, fetöcülerin çocukları üniversiteye girer, yandaşların çocukları her yere yerleşir. Bizlerin çocukları hak ettiği halde hiçbir yere gelemez. Bunun için mücadele edeceğiz. Bu ülkenin öz be öz evlatları bizleriz. Önce biz, bizim çocuklarımız, doğusuyla batısıyla bizim çocuklarımız okuyacak. Bu ülkenin nimetlerinden bizim çocuklarımız faydalanacak. Ondan sonra imkanımız kalırsa Suriyelilere bakarız. Kendi memleketimizde ikinci sınıf insan olmayı kendimize yediremiyoruz. Bunun için Meral Hanımın gövdesini koyduğu taşın altına sizler hiç olmazsa elinizi koyacaksınız, vicdanınızı koyacaksınız. Nasıl ki bu ülkeyi Kara Fatmalar, Şerife Bacılar kurtuluş savaşında kurtardıysa benim annelerim, kardeşlerim de ülkenin gelmiş olduğu bu durumdan çıkaracaklardır. Türk kadını bunu yapacak cesarettedir, beceridedir. Türk kadınını kimse küçümsemesin. Ümitsizliğe asla kapılmayın, umutsuzluğa asla kapılmayın. Siz başarırsınız. Bu ülkeye acilen bir kadın eli değmeli.

İYİ PARTİ BİR KADIN HAREKETİDİR

Bu vesileyle başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere çalışan, yetiştiren, şefkat veren topluma yön veren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz. Toplumsal yaşamda her alanda mücadele eden kadınlarımıza başarılar diliyor, kadınlarımızın tüm sorunlarının göstermelik tartışmalardan uzak bir şekilde akılcı, gerçekçi olarak çözülmesini, insan hak ve onuruna uygun şekilde yaşamlarını sürdürmesinin sağlanmasını amaçlayarak tüm kadınlarımızı Genel Başkanımız önderliğindeki İYİ Parti’ye davet ediyoruz” dedi.

HABERİN VİDEOLARINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Levent Görür’ün konuşması:

Zeliha Vişne’ye plaket verildi videosu

Konuklar İzmir Marşı İle Coştu videosu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.