site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Görür: Ben Herkesin Belediye Başkanı Olmaya Talibim

Görür: Ben Herkesin Belediye Başkanı Olmaya Talibim
09.02.2014
A+
A-

leventgorur-selcuklu-bayanlarla-bulustu (3)

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu program Hitit Otel’de yapıldı. Yoğun bir katılımın olduğu programda Selçuklu bayanlardan MHP Adayı Levent Görür’e tam destek çıktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda ilk konuşmayı MHP Kadın Kolları Başkanı Mualla Yılmaz yaptı. Mualla Yılmaz yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; ‘‘Bizler Selçuklu bayanlar olarak MHP’nin zaferi için gece gündüz demeden çalışacağız. Selçuk halkı artık MHP’nin zaferini istiyor. Çaldığımız her kapıda bunu görüyoruz. Bizler MHP olarak tüm kesimlere kucak açtık. Her kesimin oyuna talibiz. Hedefimiz herkesi tek çatı altında Milliyetçi Harekette buluşturmak.

Son olarak Her fırsatta “MHP nerede” diyenlere de şunu söylemek istiyoruz, MHP seçim pusulasının 26. yani son sırasındadır. Son umuttur, son çaredir, son kaledir. Milliyetçi Harekete verilecek her oy millet üzerine oynanan bir oyunu bozacaktır. Millet bunun farkındadır ve 30 Mart’ta oyunu üç hilale basacak, tüm oyunları bozacaktır ’’ dedi.

Selçuklu Bayanlar Levent Görür Diyor

Mualla Yılmaz’ın ardından mikrofona davet edilen MHP Belediye Başkan Adayı Levent Görür’ün ismi leventgorur-selcuklu-bayanlarla-bulustu (2)anons edilmesi ile birlikte salonda coşku arttı.

Levent Görür Selçuklu Bayanlar için organize edilen programda şunları söyledi;

‘‘Bugün beni gerçekten çok duygulandırdınız, onur verdiniz, şeref verdiniz, hepiniz bu salona hoş geldiniz. Bizlerin arkasında ne Belediye gücü var, ne de iktidarın gücü var. Hepiniz buraya bir menfaat gözetmeden aslanlar gibi bu kardeşinizi desteklemeye geldiniz. Kimse size buraya geldiğiniz için ne paralar verdi, ne de vaatlerde bulundu. Bu yüzden diyorum ki biz bu seçimi alacağız. Allah hepinizden razı olsun. Selçuk’un kadınları, anneleri, bacıları, kardeşlerimiz bugün buraya gelerek hepiniz bana sahip çıktınız. Tekrar tekrar teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Bugün burada Allah’ın izni ile sizlerin sayesinde bir meşale yakacağız. 30 Mart akşamı inşallah bu meşale bütün Selçuk’u aydınlatacak.

15 yıldır Selçuk’u yöneten H. Vefa Ülgür taş taş üzerine koymamıştır. Diğer tarafta da kendisine yıllarca danışmanlık yapan Bakıcı, yanlış yaptın, şunu şöyle yapsaydın daha iyi olurdu demeyen bir Zeynel Bakıcı var. Kendisi Vefa Ülgür’e danışmanlık yapmış. Arkadaşa sormazlar mı bugün çıkmışsın tam zıttı bir partiden Belediye Başkan Adayı olmuşsun madem yıllar boyunca neden sustun.

Birde Sema Ablamız var AKP İlçe Başkanı üç sene de mal varlığında nasıl bir değişme olmuş merak ediyoruz. 30 Mart geliyor sandıklarda bunların oyunlarını bozalım. Sizlerin parasıyla zengin olanlara bu seçimde dur deyin.

Ben bu seçimlere evimi satarak girdim, ben çalmaya değil Selçuk’a hizmet etmeye geliyorum. Hepsini inceleyelim Vefa Ülgür, Sema Yeşilçimen, Zeynel Bakıcı’yı da koyun üzerlerine hepsi aynı çarkın dişlisi. Yıllarca CHP’de beraber siyaset yaptılar. Bugün kalkıyorlar 2 tanesi tam zıttı bir partide Vefa Ülgür’e karşı siyaset yapıyorlar. Ne kadar yanlış bir durum. Zeynel Bey sosyal demokrat bir adamı görüyor sarılıyor ben zaten sosyal demokratım diyor, Milliyetçi bir insan görüyor Milliyetçi oluyor, AKP’liyi görüyor ben sizin adayınızım diyor. Adama sormazlar mı kaç parçasın sen. Niçin ayrılmışlar CHP’den. Menfaat çıkar tartışması var mı? Bu arkadaşlarımız yıllardır Selçuk’a hiçbir şey verememişlerdir. Bütün projeleri kızını belediyeye alacağım, oğlunu belediyeye işe alacağım. Bakın bir tanesi üniversite de öğretim görevlisi, bir tanesi de 15 senedir belediye başkanlığı yapıyor. Sözüm ona beni sokak adamı görüyorlar. Ben 42 tane proje açıkladım. Bu projelerin hepsi de olacak projeler. İkisi de birbirleri ile yarışıyorlar seni işe alacağım diye. Sormazlar mı adama Belediye çalışanı 230, bu çalışanların hepsini işten çıkarsan söz verdiklerinin hepsini yine işe sokamazsın. Şu da bir gerçek biz belediyeye ve yan kuruluşlarına işçi alacağız ama sadece emekli olmuş hala 2-3 maaş ekstradan alanları çıkarıp yerlerine gençleri alacağız. Yalan söylemeyeceksin. Projelerle çıkacaksınız Selçuklunun önüne.

H. Vefa Ülgür’ün Selçuk’u getirdiği durum ortada, Selçuk asfaltında gece saat dokuzda birisi tabanca ile ateş etse mermi 500 metre gider kimseye değmeden yere düşer. Selçuk yollarında, Selçuk sokaklarında kimsecikler yok. Köy haline geldi Selçuk. Allah muhafaza AKP Türkiye’nin dibine konulmuş bir dinamit, lağım patladı pislikler ortaya saçıldı. Hele Selçuk’ta öyle bir yapı kurmuşlar ki 25 tane meclis üyesi aday adayı var hepsi birinci sırayım diyor. Param parça olacaklar. Yeter ki sizler bu işi sıkı tutun. 50 gün daha bana destek olun, beni kimselere yem etmeyin. Biz bu yola çıkarken Allah dedik çıktık yola. Yola çıktığımız günden bu yana 280 ev toplantısı yaptık. Her bir köyümüzü üçer defa gezdim.

Yola çıkarken tabanımızı toplayalım, partimizin oylarını alalım, partimizin namusunu koruyalım diyerek çıktık. Allah bizim yüzümüze güldü, Vefa Ülgür tekrar belediye başkan adayı oldu, kendi partilileri tarafından bile istenmeyen bir adam yeniden aday gösterildi. Diğer taraftan 17 Aralık operasyonu ile AKP’nin yolsuzlukları ortaya çıktı. Bu yaşanan olaylar beni ve partimi kendiliğinden seçime ortak etti. Bizlere bu saatten sonra düşen çalışmak. Sizlerden isteğim herkese Levent Görür’ü anlatın, projelerimizi anlatın. Ben diğerleri gibi Belediye Başkanı olayım da zengin olma derdinde değilim. Levent Görür’ün Allah’a şükür kendine yetecek kadar ekmek alacak kadar parası var. Geleyim de Belediyeye, Carpouza cafe’yi, havuz’u, Segaş’ peşkeş çekmek değil benim derdim. Levent Görür’ün derdi Selçuk’un bahçelerinde şarap içen insanlar, Selçuk’un parklarında uyuşturucu peşinde koşturan çocuklar ben bunların hepsini topluma kazandıracağım. Vefa Ülgür 80 tane elit çocuğu toplamış, kendi partililerinin çocuğu hepsinin tuzu kuru, sorularını da vermiş ellerine sırıtarak cevap veriyor. Arkadaş bırak o 80 tane 100 tane çocuğu da sarayından çık, parklara git, esrar peşinde, hap peşinde koşturan çocukların yanına git, onların derdi ne. Sen 80 tane çocuğa konuşuyorsun Selçuk’ta 2000 tane genç esrar peşinde koşturuyor. Sen hepsinin belediye başkanısın sadece etrafında ki 80 tane gencin değil. Sen bunlara iş imkanı verdin mi, Selçuk’a gelen yatırımcıları kovaladın. Sarayından kafanı biraz dışarıya çıkar.

Her gittiğimiz yerde karşılaştığımız çok ilginç bir soru var. Siz partinizi satıyor musunuz? Ben de diyorum ki her birinizin oyu benim namusumdur. Oyunu satan namusunu satsın. Korkunun ecele faydası yok, CHP’li Vefa Ülgür’ün tetikçileri şunu söylüyorlar. Levent Görür, Zeynel Bakıcı’nın akrabası. Nerden akrabam kardeşim. Zeynel Bakıcı’nın yüzünü ilk defa 5 sene önce gördüm. Benim akrabam falan değil. Son gece ben Zeynel Bakıcı’ya yatacakmışım. Yalana bak.

Diğer tarafta da Zeynel Bakıcı’nın tetikçileri var. Beni Vefa Ülgür çıkarmış. Vallahi de billahi de beni ne Vefa’nın paraları satın alabilir. Ne de ben Zeynel Bakıcı’nın akrabasıyım. 30 Martta bunların hesabını hepsine soracağım.

Bir insana oy verirken şunları çok iyi düşünün, oy vereceğiniz kişiye Selçuk’un 56 milyonluk bütçesini teslim edeceksiniz. Bu insanda Allah korkusu var mı? Çok iyi irdeleyin. Şunu çok iyi bilelim Allah korkusu olmayan kuldan korkmaz da, utanmaz da. Bir insan da ilk önce Allah korkusu olacak.

Selçuk’u küçük tutmak kimsenin haddine değil. Bugüne kadar bizim olsun küçük zihniyeti Selçuk’u hep küçük bıraktı. Avuçlarının içinde küçük bir Selçuk, her beş senede bir gelecekler size çocuğunuzu belediyeye alacağız. Yalanını söyleyecekler. Selçuk’u büyütmüyorlar. Eğer Selçuklular bunlara muhtaç olmazsa oy vermekte serbest kalacaklar korkusu var bu arkadaşlarda. Bunu istemiyorlar.

Selçuk halkının boğazını ne Vefa Ülgür’e, Ne de onun ruh ikizi Zeynel Bakıcı’ya sıktırmayacağız. Selçuk halkı nefes alacak, rahatlayacak. Bir gazete demiş ya Selçuk Üniversiteli başkan istiyor diye. Zeynel Bakıcı güya üniversiteli ya, ben ömür boyu sizlerin içindeydim her işi yaptım. Şeftali de budadım, koyunda sağdım, inşaatta da çalıştım ama hak verin iki de üniversite okudum. Benim için diyorlar ki gençmiş, yapamazmış. Herkes elini vicdanına koyacak. Fatih İstanbul’u kaç yaşında fethetti. Atatürk Cumhuriyeti kaç yaşında kurdu. Verin bana yetkiyi görün bakın neler yapıyorum.

Selçuk’un Önü Nasıl Açılır, Projeler

Selçuk’un önü çoluk çocuğunu belediye alacağım diye açılmaz. Selçuklular olarak bizlerin iki geçim kaynağı var. Biri turizm, biri de tarım. Bir zamanlar hayvancılıkta vardı. Sağolsun AKP Hükümeti hayvancılığı bitirdi. Şuanda hayvancılık yapan iki kişi kaldı Selçuk’ta biri Mustafa Tüccar, biri de Vefa Ülgür. . Diğerlerinin hepsi iflas etti.

Yine birlikler içinde kuracağımız Damızlık Hayvan Birliği ile hayvancılıkla geçimini sağlayan ailelere destek olacağız. Tarım İlçe Müdürlüğü ile koordineli olarak yapacağımız çalışmalarda birçok küçükbaş ve büyükbaş hayvanın yetiştirilmesi konusunda öncü olacağız. Yetişen damızlık hayvanlar da üreticimize uzun vadeli ödeme şartları ile verilecek ve hayvancılık yeniden canlanacak. Üretimi teşvik edeceğiz ki, üreten bir Selçuk oluşsun. Üretimin olduğu yerde bolluk olur, kazanç ve mutluluk olur.

Proje yaparken hayali, uçuk projeler yapmayacağız. Koskoca İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Bey gelmiş Selçuk’a, Küçük küçük uçaklar uçurtacağım Selçuk’un üstünde diyor. Selçuklu ne yapsın küçük küçük uçak uçunca, el mi sallayacak onlara. Bu proje mi? Bunlar ancak ayakkabı kutularını bilirler, para sayma makinalarını bilirler.

Selçuk’un önünü iki şey açar ancak turizm ve tarım da uygulanacak düzgün politikalar ve projeler. Dünya markası olan değerlerimizi Efes’imizi, Meryemanamızı, Artemis’imizi, Selçuk’ta 12 ay boyunca üretilen ürünlerle entegre edeceğiz.

Günümüzün en önemli gereksinimi birlik ve beraberlik. Büyük firmalar dünya üzerinde hakimiyetlerini kendi pazar ve fiyatlarını oluşturarak sürdürüyorlar. Ben de ilçemizdeki üretilen ürünler için birlikler kuracağım. Gökçealan Köyü’ne üzüm, sirke ve şaraplık üzüm birliği ile şarap fabrikası kuracağız. Şeftali, nar, zeytinyağı birlikleri ve meyve paketleme tesisleri ile şişeleme tesisleri kuracağız. Bu birlikler üreticilerimin ortaklığında olacak ve yönetimleri de onların elinde bulunacak. Kendi pazarlarını oluşturacaklar ve ürünü paketli olarak satacaklar. Zeytinyağının kilosu açıkta 5 lira iken şişelenmiş şekilde 30 liraları buluyor. İşte bu birlik ve tesis sayesinde Selçuk’ta üretilen her bir litre zeytinyağının fiyatı da 30 lirayı bulacak. Burada üreticimiz kazanacak, tesislerde çalışacak gençlerimiz kazanacak ve Selçuk ekonomisi kazanacak. Birliklerin piyasaya sunacakları ürünlerin üzerinde de Selçuk’un değerlerinin isimleri ve resimleri olacak. Böylece ilçemizin adını dünyaya duyurma noktasında da büyük bir adım atmış olacağız. Şeftalinin fiyatını tüccar değil, birliklerimiz belirleyecek. Zeytinler ağacında kalmayacak. Kısacası Selçuk üreticisi tüccarın eline ya da kendi kaderine bırakılmayacak. Birlikleri sayesinde daha iyi bir gelecek ve üretim hayalleri olacak.

Selçuk’tan çıkaracağımız yer altı suyu ile şişe suyu fabrikası yapacağız. Böylece tüm bu bölgeye su satabileceğiz. İlçemiz insanı da bu suyu daha uygun fiyata alacak. Ayrıca bu fabrika da iş alanı oluşturulması yönünden büyük bir önem taşıyor. Bölgenin ihtiyacı olan suyu karşılayabileceğimiz su alanı hazır. Göreve gelir gelmez bunu hayata geçireceğiz. Şuanda projesi bitti. Buranın yönetimi de birlik gibi, kişilerden oluşacak. Halk çalışacak, halk kazanacak, Selçuk kazanacak.

Halkımızın en büyük ihtiyacı olan ekmeği 50 kuruşa satacağız. Böylece aile bütçelerine dolaylı yoldan da olsa katkı koyacağız. Amacımız bu en önemli tüketim maddesinin halkımıza daha uygun koşullarda ulaştırılması. Bunu da başarabilecek güç ve donanıma sahibiz.

Sanayi bölgesindeki yıkık garaj alanına alış veriş merkezi inşa edeceğiz. Bunun projeleri de çıkmış durumda. Yoldan biraz daha içe alınacak ve otoparkları ve cepleri ile rahatlıkla durulabilecek bir merkez olacak. Alt tarafta yola bakan kısımda 12 adet dükkân olacak ve dükkânlarda Selçuk’a has ürünler bulunacak.  Kurulacak birliklerin ürünleri buralardaki mağazalarda satılacak. Bu merkezde sinemamız ve tiyatro salonu olacak. Selçuklu gençlerimizin ve ailelerin zaman geçirebileceği bir merkez olacak. İçindeki tüm dükkânların hakları öncelikle Selçuk’taki esnafımıza bildirilecek. Böylece esnafımıza öncelik tanımış olacağız.

Pazar yerinde düzenlemeler yapacağız. Bu alan öncelikle altına otopark inşa edilen bir alan olacak. Sonrasında üst kısmına da kapalı pazarı yapacağız. Kapalı pazar alanı çok önemli. Özellikle kış aylarında üretici ve tüketici tamamen yağmur çamur içinde alış veriş yapmaya çalışıyor. Bu alanda pazar yerini düzenlemek boynumuzun borcu. Bu yapılan alanda Selçuklular yer alacak. Ben aynı zamanda Selçuk Milliyetçisiyim.

Selçuk’un semt garajını tarımsal sanayi bölgesinin önündeki boş alana taşıyacağız. Böylece ilçemizdeki garaj alanındaki kötü görüntü de yok olmuş olacak. Yeni garajımız tamamen modern olacak. Mevcut garaj alanına da güzel bir park yapacağız. Burada vatandaşlarımız dinlenebilecek, sular eşliğinde çekirdeklerini yiyerek dostlarıyla sohbet edecekler. Bu alanda içecek ve yiyecek satılmayacak. İçeceğini ve yiyeceğini alan vatandaşlarımızın dinlenmesi için dizayn edeceğiz. Böylece vatandaşlarımız bir şey yiyip içmeden de bir yerde oturabilmiş olacaklar. Zaten şu anda en büyük sıkıntı budur. Sokağa çıkmak istediğinizde bir parka gidiyorsunuz. Mecburen bir şeyler içmek zorunda kalıyorsunuz. İşte bu parkla bu sorun ortadan kalkacak ve bu park Selçuk’ta yön tayini konusunda da merkez teşkil edecek. Ayrıca belediyenin olan ya da belediye kiracısı konumunda bulunan işletmelerdeki fahiş fiyatlar önlenecek. Uygun fiyatlarla herkesin hizmetten yararlanması sağlanacak.

Halkımızın belediye ile olan tüm işlerini takip edecek, talep ve şikâyetlerini alabilecek bir birim oluşturacağız. Bu birim ayrıca ilçemizdeki işçi ve işvereni de bir araya getirecek. Gerekirse ilçemizin gereksinimlerine göre vasıfsız elemanlar için kurslar açılması konusunda işlerleri de yürütecek bu birim. Ayrıca belediyede işi olan kişiler de bu birimde çaylarını içerken, işleri birim çalışanları tarafından hızlı bir şekilde takip edilecek ve bitirilecek. Vatandaşımız belediye içinde elinde kâğıtlarla kat kat koşuşturmayacak.

Kurban Bayramı öncesinde ilçemizde kurulan hayvan pazarını da yenileyecek ve düzenleyeceğiz. Alanın en hijyenik şekilde kullanılması için alt ve üst yapısını yapacağız. Tüm alanlarını ve gereksinimlerini belediye olarak karşılayacağız. Hayvan satıcıları da kurbanlık almaya gelen vatandaşlarımız da rahat edecek. Çevreye gürültü ve kötü kokular yayılmayacak.

Ege Üniversitesi Su Ürünleri Bölümü ile ortaklaşa yapacağımız çalışmalar doğrultusunda Barutçu Gölü, Gebekirse Gölü ve Belevi Gölü daha verimli bir hale getirilecek. Temizlenen göllerde yeni balık türleri oluşturulacak ve göller içindeki canlı sayısı artırılacak. Böylece zamanla bu göllerden elde edilecek balıklarla geçinen aileler oluşacak. Yani tatlı su balıkçılığı adı altında yeni bir sektör oluşturulacak.

Sanayi esnafımızın kalkınması için de bir takım önlemler alacağız. Bu anlamda ilçemizde de büyük bir sektör olan inşaat sektörünün liderlerini Selçuk sanayicisi ile koordineli çalıştırmak için gerekeni yapacağız. Müteahhitlerimizi bu konuda özendireceğiz ve ekonomik döngünün ilçemiz sınırlarında yapılmasını sağlayacağız. Bunun için de elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Selçuk sanayisinin en büyük sorunu tuvalet sorunu. Bu sorunu hem çalışanlar hem de iş yaptırmak için gelen müşteriler yaşıyor. Kesinlikle ve kesinlikle sanayiye günümüz şartlarına uygun tuvaletler inşa edilecek.

İlçemizin en büyük ihtiyaçlarından bir tanesi mobese kamera sistemi. Bu sistem sayesinde birçok suçun önüne geçilmiştir. Ayrıca işlenilen suçlarda suçlunun bulunması noktasında yine mobeselerin büyük bir katkısı olduğunu görebiliyoruz. Yıllardır ilçemize niçin yapılmadığını anlamış değiliz. Bunun izahatını yapan da yok. Bizim için bu sistem olmazsa olmaz. Göreve geldiğimiz ilk dakikalarda bu işin peşine düşeceğiz ve maddi manevi ne gerekiyorsa yapacağız. İlçemiz bizim görev süremizin ilk yılında Selçuk’a kazandırılmış olacak.

Dutlu Yol için yapacağımız yenilikler var. Bu alan daha güvenli daha özel bir alan olacak. Dutlu Yol boyunca 10 tane ahşap büfe olacak. Buralarda özellikle kahvaltılık ürünler satılacak ve bu büfeleri sadece bayanlara tahsis edeceğiz. Yolun tüm temizliği ve güvenliği de bizim tarafımızdan yapılacak. Selçuklu vatandaşımızı sabah sporunu yapacak ve ardından da güzel bir kahvaltıyla güne başlayacak. Gerekirse spor günleri düzenleyeceğiz ve Dutlu Yol’u canlandıracağız.

Kireççili Mevkii’nde belediyemize ait bir arazi var. Ormanlık bir alan. Bu alan mesire alanı olarak düzenlenecek. Vatandaşlarımız buraya ailecek gidebilecek ve tatil günlerini en iyi şekilde değerlendirebilecekler. Bu alanın bir bölümünü de mini bir hayvanat bahçesi haline getireceğiz. Artık çocuklarımız neredeyse tavuk dahi görmez hale geldiler. Yapacağımız hayvanat bahçesinde küçük ve sevimli hayvanlar yer alacak. Çocuklarımız burada bu hayvanları tanıyabilecekler ve hoşça vakit geçirecekler.

İlçemizde faaliyetlerini sürdüren ve sağlıklı bir gençlik için çalışan spor kulüplerimize gelir getirecek tesisler inşa edilecek ve kullanımlarına sunulacak. Her spor kulübümüzün kendine ait geliri olacak. Belediyemizden de yapacağımız yardımlarla kulüplerimiz kimseye muhtaç olmaksızın sadece spora odaklanacak ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutacaklar. Ben kişiliğin itibariyle de spor kulüplerini çok önemsiyorum. Gençliğin doğru şekilde yönlendirilmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak kalması ayrıca da sosyal yaşantıya girişleri açısından bu kulüplerimiz önem taşıyor. Bu nedenle de elimizden gelenin fazlasını yaparak, gerekiyorsa kulüplerimizin sayısını artırarak daha çok sporcu yetiştireceğiz. Sağlıklı nesiller oluşturmanın birinci maddesi olan spora gereken önem fazlasıyla verilecek.

Eski hal binalarını yıkacağız. Bu alanı tören alanı ile birleştireceğiz ve spor tesisleri yapacağız. Tenis sahası, basketbol sahası, halı saha ve kapalı spor salonunun olduğu büyük bir tesis olacak. Eftal Doğru Tesisleri de yenilecek ve düzenlenecek. Bununla birlikte havuzumuzda kapalı alan oluşturulacak ve kış aylarında da yüzme sporumuz devam edebilecek. Bu bölge tamamen spora ayrılacak. İlçemiz de spor akademisi mezunu 50 ye yakın genç kardeşimiz var. Bu kardeşlerimizden kurulacak olan bu komplekste faydalanacağız. İlçe merkezinde olması nedeniyle de herkesin kolaylıkla ulaşabileceği alanda, çok sayıda spor faaliyetimiz sağlıklı bir şekilde sürecek. İlçe stadımız ve yanındaki kapalı spor salonu da baştan aşağı yenilenecek. Büyük maçlar burada oynanabilecek.

Meryem Ana’ya çıkan otobüsler gişelerin orada kalacaklar. Daha iç kesime giremeyecekler. Oluşturulacak bir yürüyen merdiven ile konuklar taşınacak ve aynı şekilde geri dönecekler. Ayrıca gişelerin bulunduğu bölümü 15 adet küçük dükkanlar yapılarak, burayı ziyaret eden turistlerin de ilçe ekonomisine katkıda bulunması sağlanacak.

Efes esnafının kâbusu haline gelen Bilintur mağazalarının önünü kesmek adına ne gerekiyorsa yapacağız. Yasal zeminlerde mücadelemizi sürdüreceğiz. Efes Esnafımızın kazancının artırılması çok önemli. Çünkü Selçuk’un en önemli istihdam alanı Efes dükkanları. Buraların zarara uğraması demek çok insanın işsiz kalması demek olduğu gibi, dolaylı olarak zarar görebilecek birçok sektör ve esnaf da mevcut. Bu anlamda Efes’teki Bilintur mağazalarının önüne geçeceğiz. Tariş’in yanına kurulan mağazalar Selçuk halkının boynuna geçirilen yağlı ilmektir. Mağaza sahipleri akp’li ama ne acı ki yeri satan bizim belediye başkanımız Vefa Ülgür’dür. Selçuklunun boğazına ilmeği geçiren belediye başkanıdır. Çevremizde ne kadar halıcı, lokumcu, derici ve hediyelik eşyacı varsa bu yeni yapılan mağazanın açılması ile birlikte hepsi maalesef bitecek, iflas bayrağını çekecek. Bir tane cesur yüreği sizler bu belediyenin başına getirirseniz o mağazalarla bir tek o cesur yürek uğraşır. Selçuk’un önünü açarsa bir tek bu kardeşiniz açar. O mağazalar açıldığı gün Selçuk’ta ki işsizler ordusuna yüzlerce gencimiz daha katılacak. Bizim hesaplarımıza göre 800-900 kişiyi buluyor.

Pamucak Sahili’ni yeniden düzenleyeceğiz. Böyle güzel bir sahilden halkımız hem eğlence hem de kazanç olarak yararlanmalı. Bu anlamda plajımızı tamamen temizleyeceğiz. Burada oluşturacağımız tesislerle kazanç ve istihdam artırılacak. Sadece ilçemizden değil, çevre ilçelerden de vatandaşların gelip vakit geçireceği ve para harcayacağı bir atmosfer oluşturacağız. İsteyenler de yaz aylarında çadırlarını kurup tatil yapabilecekler. Bunun için de gerekli tüm düzenlemeler yeniden yapılacak.

Pamucak Mevkii’ndeki otellerde konaklayan turistlerin ilçemize gelmesi sağlanacak. Bunun için otellerle çalışmalar yapacağız ve Selçuk’u turistler için cazip hale getireceğiz. Öncelikle eğlence ve yemek alanlarında belli standartlara yükseleceğiz. Gerekiyorsa işletmecilerimiz yeni tesisler yapacaklar. Sonrasında da bu turistleri ilçemize getireceğiz. Bunun için gereken her şey yapılacak.

İlçemiz sınırları içerisinde bulunan mevcut stadın ilerisindeki boş arazi mezarlık alanı olarak düzenlenecek. Mevcut mezarlığın dolması an meselesi. Şehrin de çok içinde kaldığı için bu kurak alanı mezarlık olarak düzenleyeceğiz.

Avcılarımız için olmazsa olmaz poligonu da biz yapacağız. Kapalı ve açık alanlarda olacak poligon sayesinde avcılarımız kendilerini geliştirebilecekler. Ayrıca burayı güvenlik kurumlarının elemanları da kullanabilecek.

Engelli ve yaşlı vatandaşlarımız için her ay sosyal bir etkinlik düzenleyeceğiz ve onları da sosyal hayatın içine dahil edeceğiz. Engelli vatandaşlarımız için iş alanları oluşturacağız. Üretimin içinde olacaklar. Yalnız yaşayan yaşlı vatandaşlarımız için özel hizmetlerimiz olacak. Kuracağımız ekip ile evlerinin temizliğinden, sağlık sorunlarına kadar biz ilgileneceğiz.

Ben bu işi yapmak istiyorum, ben çalmaya gelmiyorum, yandaşlarıma peşkeş çekmeye gelmiyorum. Benim için herkesten oy isteyin. Beni bu ilçeye başkan yapın. Söz veriyorum. Hiçbirinizin yüzünü yere baktırmayacağım. Buna şerefim ve namusum üstüne söz veriyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bu kardeşinizden dualarınızı esirgemeyin’’ dedi.

MHP Adayı Levent Görür konuşmasının ardından seçim müziği eşliğinde tüm konukları tek tek gezerek hoş geldiniz dedi. Gece’nin sürprizi ise Levent Görür için özel olarak düzenlenen Selçuk’un Dağları isimli şarkı’yı Şeyda Dereli’nin canlı olarak okumasıydı. Programda bayanlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

leventgorur-selcuklu-bayanlarla-bulustu (4)

leventgorur-selcuklu-bayanlarla-bulustu (1)

leventgorur-selcuklu-bayanlarla-bulustu (5)

leventgorur-selcuklu-bayanlarla-bulustu (6)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

YORUMLAR
  1. orçun dedi ki:

    sadece kadınlar değil ki gençlerin çoğu mhp diyor
    inanmış gençler levent abiyi başkan yapacağız diye
    hayırlısı olsun

  2. Anonim dedi ki:

    integral diye bir şirket araştırma yapıyor selçukta…araştırın bir bakalım levent vefanın ensesinde,,zeynelmi onu daha bulamadık ..demedi demeyin

  3. ayşe teyze dedi ki:

    zeynel bey sema hanımda şişgüzardan kulak misafiri olmuşlar konuşmaya..hocam 1-2 proje kapsaydın leventin konuşmasından..okuluna döndüğünde öğrencilerine anlatırdın ders olarak

  4. Anonim dedi ki:

    ilk defa mhp den böyle ataklar görüyorum..zeynelede vefayada iyi vurmuş hiç ayırt etmemiş.helal olsun..

  5. esnaf dedi ki:

    helal olsun levent başkan hem vefaya hem zeynele vur başkan hırsızlara yüzsüzlere bunlar sokaklarda dolaşmasın

  6. SELÇUKLU dedi ki:

    EVET BİR GERÇEKTİR Kİ SDECE SELÇUK’LU BAYANLAR DEĞİL GENÇLER BİLE LEVENT GÖRÜR DİYOR.ÇÜNKÜ BU GÜNE KADAR YANİ 25 SENEDİR BELEDİYEDE CHP YÖNETİİ VAR SELÇUK İÇİN NE YAPILDI,SADECE SELÇUK İLERLEMESİ GEREKİRKEN KÖY KONUMUNA GETİRİLDİ.SELÇUKLU GENÇLER BOŞ GEZERKEN SHİLDE BULUNAN OTELLERE SELÇUK’LU OLMAYAN İTHAL PERSONEL ÇALIŞTIRILIYOR,EKMEKLERİİ BİLE KUŞADASI GETİRİYOR BU OTELLERİN NE VARKİ OTELLER SELÇUK MINTIKASINDA OLDUĞUNDAN ÇÖPÜNE VARINCAYA KADAR SELÇUK BELEDİYESİ HİZMET VERİYOR.SORUYORUM BELEDİYE BUNLAR İÇİN BUNLAR İÇİN BİR YAPTIRIMDA BULUNAMAZ MI.SELÇUK HALKI BU ZİHNİYETE TEKRARDAN DEVAM DERSE SELÇUK İÇİN YAZIK OLUR.GELELİM BİR DİĞER ZİHNİYETE TELEVİZYON HABERLERİNDE GAZETE HABERLERİNDE HIRSIZLIK YOLSUZUK ALDI BAŞINI GİDİYOR SENİ NASIL DESTEKLEYEYİM ARKADAŞ SENDE AYNI DÜŞÜNCENİN BİR DALI DEĞİLMİSİN SEN DÜRÜSTTE OLSAN AYNI EKİPSİN ÖRNEĞİN SAYIN AKP İLÇE BAŞKANI VE YAKINLARI DÜNE KADAR MADDİ SIKINTI İÇİNDEYKEN ŞİMDİ MADDİYAT OLARAK ONLARI AŞMIŞ KARA BİLE GEÇMİŞLER.SELÇUK İÇİ GERÇEK UYGULANACAK BİR PROJE SUNABİLİYORLAR MI.AKP YILLARDIR İKTİDARDA SELÇUK’A NE VERDİ Kİ OY İSTİYORLAR.VERMEDEN ALMAK ALLAHA MAHSUS.SELÇUK LEVENT DİYECEK

  7. abdullah dedi ki:

    Sayın Başkanım Yolun Açık Olsun Biri Devleti Soyuyor Biri

    Belediyeyi Çepleri Dolu Sen Evini Satıp Seçime Giriyorsun Allah Kolaylık VERSİN Selçuk Halkı Bunların Yaptıklarını Görüyor İkiside Cıkarmenfaat Peşinde Selçukluyu Düşünen Yok

  8. ramo dedi ki:

    levent bey selçuka çağ atlatacak başkandır. halkın içinden dürüst adam gibi adamdır
    tuttuğunu da koparan bir yapısı var oyum mhp ye levent e

  9. zafer mahalleli dedi ki:

    levent beye soruyorum selçuka otopark ve karpozanın ünündeki döneri yıkıp yolu genişletçekmi birde şirince yolu dügün salonunun arkasındaki yol berbat deniz kentin yanındaki boş arsadaki pisliklerden evlerimize fareler giriyor selçuka hiç yakışmıyor sananayi dükkanları yagmur yagınca dükkanların içine kadar sular giriyor bunları ve bunun gibi sorunları halledecekmi saygılar

  10. Cumhuriyet mahalleli dedi ki:

    Bu seçimlerde Levent başkanı desteklemeyen ileriki tarihlerde başını taşa da vursa çare yok,çünkü her iki yönetimi de tanıdık gördük.Bu iki yönetimin bir prensibi var oda bana oy vermeyen,desteklemeyenlere yağmurlu havada damla su yok zihniyeti gütmekteler.Selçuklu buna layık mı soruyorum.Yerel yönetim yani parti yöneticileri ( akp ve chp )nereyi hangi partilimize versek hesabındalar,diyeceksiniz bu kanıya nerde vardın diye düne kadar chp li olanlar bugün akp nin peşinde koşmuyorlar mı,İnşallah yanlış intiba bırakmıştır bende gördüğüm bu.Levent GÖRÜR’le bir sohbette arkadaşlar partilimizsiniz ama kazandığımızda ben sadece sizin değil tüm Selçuk’un belediye başkanıyım sizlere özel ayırımcılık yapamam.Bu söz benim beynimde yer etti çünkü buralarda aynı düşünceden olan bir yönetim göremedim.Selçuk belediyesi chp li olduğu için bu güne kadar ne yaptı şimdi Selçuk’u şaha kaldıracağız diyor akp liler sizler kandınız mı benkanmadım bu sözlerine ya belediye şimdiye kadar chp yönetiminde o ne yaptı,tabiiki yapabileceği şeyleri de yapmadığı için Selçuk ilçe konumu görüntüsünden çıkıp ölü köy görüntüsüne büründü.Bu seçimde Levent GÖRÜR seçilmeli ki selçuk hareket görsün eski seçim vaatlerine bakarsan çok vaat vermişlerdi bunların kaçta kaçını yapmış oldular.yapılabilecek projeleri olan tek başkan Levent GÖRÜR

  11. eski selcuklu dedi ki:

    Evdekilere baski yapiorum mhp die ins bu secim ona aticaklar oylari umarim kazanirsinz

  12. Anonim dedi ki:

    dualarımız seninle levent başkan bu sefer bu iş olacak Allaha şükür tepkiler çok güzel insallah başaracağız

  13. Cüneyt dedi ki:

    Vefadan 100 kat iyidir.

  14. Anonim dedi ki:

    sensin selçukun tek çaresi tek kurtuluşu

  15. THK ÜNİVERSİTESİ dedi ki:

    Tüm öğrenciler olarak ikametkagımız burda olanlar oyumuz sana Sayın Levent Başkanım , Her zaman bize yardımcı oldun , bizim yanımızda oldun Bizde seni yalnız bırakmıyacagız . Görüşümüz ne olursa olsun Senin İçin oyumuz Selçuk’ta MHP’YE , Levent Görür’e

  16. endüstri dedi ki:

    oy gizli niyet belli

    Göğsümüzü gere gere MHP