site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Görür: Anahtarınızı kime emanet edeceksiniz?

Görür: Anahtarınızı kime emanet edeceksiniz?
24.03.2019
A+
A-

İYİ Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, ‘Dükkanınızın anahtarını 5 yıllığına kime emanet etmek isterseniz oyunuzu ona verin’ dedi.

Görür; “Yapacağımız her hizmeti, her fırsatta mümkün oldukça anlatmaya çalışıyorum. Ancak size kendimi anlatmıyorum. Siz beni tanıdınız, gördünüz, bildiniz. O yüzden karşınızda üç aday var. Dükkanınızın anahtarını 5 yıllığına kime emanet etmek isterseniz oyunuzu ona verin. İşçi hakkını kim gözetecekse, emeğe kim saygı duyacaksa ve kim hizmet yapacaksa ona verin. Oy namustur. Benim vatandaşımın namusu da para ile satın alınamaz. Ben bunu gayet iyi biliyorum. Bu arada sevgili Selçuklular, olur ya size erzak, zarf vb. şeyler dağıtanlar olur. Geleni asla geri çevirmeyin. Bizim gönüllerimiz bir. Benim bundan şüphem yok. Mesele belediye başkanı olmak değil, mesele belediye başkanlığını bitirdikten sonra da halkın içinde korumasız, alnı açık, başı dik biçimde yürüyebilmek.

“Kapım Her Zaman Tüm Halkımıza Açık Olacak”

Hiç kimseyi ayırmadan, yalnızca halkımıza hizmet etmek için göreve talibiz. İlçemizin tüm sorunlarını biliyoruz. Eğer ben çözmezsem, gelip benden hesabını sorun. Kapım her zaman tüm halkımıza açık olacak. Bunun sözünü veriyorum.

‘Çok iyi bir ekip kurduk ‘

“Benim ekibimde ekonomik özgürlüğü olmayan, belediye ile ticari faaliyeti bulunan ve belediyeden ekonomik beklentisi, rant beklentisi olan tek bir kişi dahi bulamazsınız. Ekibimizi oluştururken buna çok dikkat ettik.

‘Adaleti en iyi şekilde sağlayacağız’

Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren yönetimde en adaletli şekilde davranacağız. Bizler hak, hukuk, adalet kavramlarını bilen insanlarız. Biz Hz. Ali’nin adaletini sözde değil özde uygulayacağız. Bunu ilk günden itibaren hepiniz fark edeceksiniz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.