site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Görür: Önce Allah’a Sonra Selçuk Halkına Güveniyorum

Görür: Önce Allah’a Sonra Selçuk Halkına Güveniyorum
21.01.2014
A+
A-

görür1

MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür Selçuk’ta ki seçim süreci ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o Röportajımız…

Selçuk Haber: Sayın Başkan öncelikle kendinizi tanıtır mısınız?

Levent Görür: 1971 yılında Selçuk’ta doğdum. Evliyim ve iki kız çocuğu babasıyım. İlk ve orta öğrenimimi Selçuk’ta tamamladıktan sonra lise eğitimimi Devlet Parasız Okulu’nda İzmir’de aldım. Akdeniz Üniversitesi Muhasebe Bölümü öğrenciliğimin ardından, Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nü 2. Sınıfta terk ettim. Üniversite hayatım sonrasında Ülkücü Harekete katılarak aktif olarak siyasete başladım. 2000-2003 yılları arasında Selçuk Ülkü Ocakları Başkanlığı, sonrasında ise 2009 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanlığı görevlerini yürüttüm.

Selçuk Haber: Sayın Başkan Seçim Süreci Hakkında ki düşüncelerinizi, niçin aday olduğunuzu ve rakipleriniz hakkında ki görüşlerinizi alabilirmiyiz?

Levent Görür: Belediye başkanlığına aday olan herkesin mal varlığını açıklaması çok önemlidir. Bu noktada ilk adımı atarak mal varlığımı açıklıyorum. Benim 5 dönüm zeytinlik, 11 dönüm meyve bahçesi, 1 arabam ve 4 dairem var. Ben bu yola çıkarken geçmiş kaygısı, gelecek kaygısı olmadan çıkıyorum. Tertemiz şaibesiz bir kadroyla, hiç kimseden korkmadan çıkıyorum. Önce Allah’a sonra Selçuk halkına güveniyorum. 1992 yılından bu yana aktif siyasetin içindeyim. Nelerin nasıl döndüğünü, siyasi ahlaksızlıkları, verilen korkuları, aba altından gösterilen sopaları, tehditleri hepsini iyi biliyorum. Bazılarını da bizzat kendim yaşadım. Korkunun ecele faydası olmadığını bilen birisi olarak, korkmadan, lafımı esirgemeden Selçuk için yapılması gerekenleri, yanlışları, doğruları hep haykıracağım. Çok kişinin tekerine çomak sokacağım.

Beni destekleyenlerden de yılmadan, korkmadan doğru bildiklerini söylemelerini istiyorum. Rakipler ortada; biri Selçuk’u tüketti, öbürü Türkiye’yi bitirdi. Birisi, 25 senedir yapamadık bir 5 sene daha diyecek. Diğeri, biz Türkiyeliyiz, açıldık saçıldık karşınıza geldik, diyecek. Peki, seçilemezsen ne dersin?  Tabi ki, bakın başınızın  çaresine diyecek. Hep beraber biraz geçmişe gidelim ve rakiplerimi şöyle bir inceleyelim. Kamil Subaşı CHP Belediye Başkanı, Sema Yeşilçimen, sekreteri ve 2. adam Vefa Ülgür meclis üyesi ve CHP ilçe başkanı. Vefa Ülgür Belediye Başkanı, bugünkü AKP Belediye Başkan adayı Zeynel Bakıcı başkan danışmanı. Yıl 2013 Vefa Ülgür belediye başkanı, Sema Yeşilçimen AKP ilçe başkanı, Zeynel Bakıcı Belediye başkan adayı. Manzara nasıl gayet samimi ve düzgün değil mi? Selçuk halkı her şeyin farkında ve alternatif arıyor. Ben bu sebeple aday oldum. Bu konuda kendime güveniyorum. Selçuk’u en iyi şekilde yöneteceğime inanıyorum.

Levent Görür’ün derdi parasına para katmak değil, yandaşlarını zengin etmek değil, Carpouza Kafe’nin, SEGAŞ’ın, havuzun, ADD Parkı’nın sahiplerini şimdiden ayarlamak değil, yapılan yanlışların intikamını aynı yanlışları yaparak almak değil. Levent Görür’ün derdi, parasızlıktan, işsizlikten evlenemeyen gençler, park köşelerinde uyuşturucu koşturan gençler, evine ekmek götüremeyen esnaf, çocuğuna okul harçlığı veremeyen baba, ürünü tarlada çürüyen çiftçi, hayvanı para etmeyen üretici, sonumuz ne olacak diyen turizmcidir. Bu yola korkmadan çıktım. Başıma geleceklerin de az çok farkındayım. İşimle uğraşacaklar, bir sürü dedikodu yapacaklar. Ben kendimden eminim. Allah rızası için sizler de benden emin olun. Rakiplerimin geneli ne kadar partileri farklı da olsa kökleri aynı olduğu için izleyecekleri politikalar birbirine benzer olacaktır. “Çamur at izi kalsın” politikası. Hatta buna başladılar bile. Benimle ilgili kafanızı karıştırma politikası izleyecekler. En kısa yoldan söylüyorum. 24 saat mesaideyim. Kafanızı bulandıran en ufak söylemde çıkın gelin ve açık yüreklilikle bana sorun. Hatta kafanızı karıştırmaya uğraşan siyaset simsarlarına da ‘gel gidelim, kendisine soralım’ deyin. Selçuk’ta yıllardır siyaset yapan ve yaptığına inanan bir takım insanlar var. Bu insanlar kendi geçmişlerinden olacak ki kimsenin dürüst siyaset yapacağına inanmaz ya da inanmak istemez. Bunların görevi kahve köşelerinde dedikodu yapmak ve insanları yanlış yönlendirmektir.  Şimdiden başladılar, Levent çok çalışıyor, bizi bölecek, şuna faydası olacak. Bir diğer söylemde Levent az çalışıyor. Tabanı şuraya kaçacak. Bu şekilde siyaset yapan soysuz ve ahlaksızlar çıkarsa, gereken cevabı yüzlerine haykırın. Levent Görür sadece MHP tabanı ve Selçuk halkı ile ittifak yapar. Selçuk halkı bize inanıyor. Birinizin Selçuk’u, birinizin Türkiye Cumhuriyeti’ni getirdiği durum Selçuk halkının gözünden kaçmıyor. Benim hemşerim cahil değil, her şeyin farkında. Makarnaya, bulgura, zeytin odununa, kömüre değil, vatanına, Cumhuriyet’ine  sahip çıkacak. Biri belediye imkânlarına sığınmış, birisi iktidar imkanlarına. Bizim sığınacak tek limanımız yüce Rabbimiz ve saygıdeğer Selçuk halkıdır. Bu kardeşinizden desteğinizi esirgemeyin’’ dedi.

[poll id=”4″]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 

https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    tek kelimeyle mükemmel başkan kendinizi öyle güzel anlatmışsınız ki size oy vermeyenler açık dürüst dik duruşunuzdan dolayı oy verecek çok kişiler var onlardan biride benim sayın başkanım çıkmış olduğunuz bu yolda ALLAH yolunuzu açık yar ve yardımcınız olsun

  2. Anonim dedi ki:

    yolun açık olsun kardeşim tek gercek sensin gerisi yalan

  3. doğulu dedi ki:

    senin insanlığını iyi biliyoruz.Allah yolunu açık etsin

  4. işadamı dedi ki:

    kendini bilmez bir işadamına verdiğin mesajı okudum ve oyumu sana vermeye karar verdim..iş adamlarını herkes karşısına alamaz helal olsun

  5. AVNİ DURMUŞOĞLU dedi ki:

    SELÇUK İLÇESİNDEKİ ADAYLAR İÇİNDE SELÇUK İÇİN İMKANLARI DAHİLİNDE KOŞTURAN TEK ADAY LEVENT GÖRÜRDÜR.HİÇ KİMSEYLE DALAŞMASI YOKTUR,HELE HELE BAZI İNSANLARDAKİ KİNCİLİK,KİBİR DİYE BİRŞEYİ YOKTUR.ALÇAK GÖNÜLLÜ BİR ARKADAŞIMIZDIR.YILLARINI BÜYÜKŞEHİR DE YANİ ANKARA’DA YAŞAYIP SON 10 SENEYİ SELÇUK’TA GEÇİREN BİRİ OLARAK LEVENT GÖRÜR’LE TANIŞMAM ŞANSLARDAN BİRİDİR.HER ŞEYİYLE LEVENT GÖRÜR SELÇUK’U KÖY OLMAKTAN KURTARIP LAYIK OLDUĞU YERE GETİRECEKTİR.SELÇUKLU VATANDAŞLARINDA BU SEÇİMDE OBJEKTİF BAKARAK GÜZEL BİR SELÇUK İÇİN LEVENT GÖRÜR DİYECEKLERDİR.

  6. belevili dedi ki:

    destegimiz levent başkanadır.selçugu bu düştügü bataklıktan levent baskan kurtarır.

  7. ayşe dedi ki:

    bu yönetim beni boğuyor. artık değişme zamanı geldi.haydi levent görür

  8. köylü belevili dedi ki:

    destegimiz levent baskanadır

  9. VATANDAŞ dedi ki:

    YA LEVENT ARKADAŞ SEN NE KADAR BEN DEĞİŞECEM HERKESE BELEDİYENİN 3.KATINDAN BAKACAM KAPIMA 5 KORUMA KOYACAM BANA HİÇ KİMSE ULAŞAMAYACAK DESEN DE BEN BUNA İNANMAM.ÇÜNKÜ SEN HALKTAN KİŞİSİN SEN KAHVEDEKİ ÇİFTÇİ AHMEDİN,ÇOBAN MEHMEDİN,GARİP ALİNİN ÇAYINI İÇMEDEN RAHAT EDEMEZSİN.KORUMA ORDUSUYLA GEZİP HAVALARA GİRİP BİR İMZA İÇİN KİMSEYİ YALVARTMAZSIN.YA ARKADAŞ SEN DEĞİLMİSİN TANIDIĞIN TANIMADIĞIN KİŞİLERİN ÇOCUKLARININ SÜNNET OLMASINDA ÖNDERLİK YAPAN BU YAPTIĞIN İYİLİKLER GÜZELLİKLER UNUTULAMAZ SELÇUKLULAR BUNLARI UNUTMAYACAKTIR.BUNDAN EMİN OL ŞİMDİDEN BAŞKANLIĞINI KUTLAR BAŞARILAR DİLERİM.

  10. Araştırmacı dedi ki:

    Anlaşılan seçim ilçede iki parti arasında geçecek belli çünkü hem MHP hemde CHP kendi tabandan gelen başkanlarıyla seçime giriyor.Ne yazık ki AKP için aynı şey geçerli değil adayları tabandan değil.

  11. Anonim dedi ki:

    Arkandayız başkan

  12. ALİ TEKEL dedi ki:

    YÜRÜBE RAKİPLERİN ŞAŞIRDI ARTIK ELİ AYAĞINA DOLAŞMAYA BAŞLADILAR FARKLA ALACAKSIN BEN ŞANSIMA GÜVENIRİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

  13. sorum olacak dedi ki:

    sayın Görür eğer seçimi kazamaz ise tekrardan ilçe başkanlığına mı dönecektir?

    1. Anonim dedi ki:

      şuanda atanmış olan mevcut bir ilçe başkanımız var teşkilat olarak kendisinin yanındayız, ayrıca levent başkan seçimi kazanacağı için siz iyisi mi bunları hiç düşünmeyin.

  14. halk dedi ki:

    vefa ülgür %55 alabileceğini söylüyor. sizin oy hedefiniz nedir acaba?

    1. Anonim dedi ki:

      bir partili olarak ben cevaplayım bunu biz de seçimi kazanacağımıza inanıyoruz, her aday ben %55 oy alacağım diyor ama biz seçimi mutlaka kazanacağız diyoruz yüzde vermek biliyorsunuz ki çok zor bu konuda

  15. Hayri ERSU dedi ki:

    Günlük hayatımızda eşimizi, dostlarımızı, arkadaşlarımızı, işimizi, yanımızda çalışanları kısaca çevremizde yaşayan kişileri seçerken gayet titiz davranırız. Bu insanları seçerken hepimizin farklı kriterleri vardır.
    Ama genelde dürüst, namuslu, sözünün eri, sadece iyi günde değil, kötü günde de yanımızda olacak insanların çevremizde olması için çaba gösteririz.levent kardeşim dürüst sözünün eridir yanındayız başkanım

  16. zafer mahalleli dedi ki:

    vefa ülgür esnafı öyle korkutmuşki esnaf ne yapacagını şaşırmış bu nedirya kırallıkmıdır buya ama artık o korkan esnas kardeşlerime sesleniyorum artık korkmayın ben inanıyorum bukez aynı yalnışı yapmıyacaklarına ver oyunu boz oyunu diyorum arkandayız levent bey yolun açık olsun

  17. anonim dedi ki:

    Bir sorum var levent bey bu seçimi kazanırsa şuanda belediyede çalışan insanları çıkarma girişimde bulunacağını belirtmiş kendi kadrosunu belediyeye yerleştireceğini söylemiş bu sözü doğrumu ?

    1. Levent Görür dedi ki:

      Konuyu size yanlış aktarmışlar değerli kardeşim, biz sadece şunu söyledik, emekli olmuş, belediye sporda, kreşte, segaşta, dershanede ve belediyenin diğer yan kuruluşlarında hala çalışan ikinci ve üçüncü maaşlarını alan kişileri çıkarıp onların yerine işsiz gençleri alacağımızı söyledik. Yani kısacası siyasi görüşü ne olursa olsun biz kimsenin ekmeği ile oynamayız.Hepsi gönül rahatlığıyla işine devam edecek. Bu yapılan yanlış algıyı lütfen kafanızdan silin.
      Saygılar.

  18. erkan dedi ki:

    Levent bey bu dik durusunuzu ve acik sözlü davranmaya devam edin sizi yipratmsya ve çamur atmaya calisacaklardir siz kirli değilsiniz ama rakipleriniziin tutulacak yeri yok şimdiden hayirli olsun hem size hem selcuga bu arada bos muhabbet ve yorum yapanlara takilmayin