site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gönül Elçileri Toplantısı Selçuk’ta Yapıldı

Gönül Elçileri Toplantısı Selçuk’ta Yapıldı
22.10.2013
A+
A-

gonulelcileri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in öncülük ettiği, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yürütülen “GÖNÜL ELÇİLERİ KORUYUCU AİLE” toplantısı Selçuk ATL METEM toplantı salonunda yapıldı.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı’nın  Başkanlık ettiği toplantıya, Eşi Havva Boyacı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım, Şube Müdürü Hasan Özdemir  ile  Selçuk’taki Sivil Toplum Kuruluşları, Daire Amirleri, Muhtarlar ve Okul Müdürleri katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım “Başbakanımızın değerli eşi Emine hanımefendinin ve Bakanımızın ülkemiz çapında başlattığı “GÖNÜL ELÇİLERİ” toplantıları devam ediyor. Bugün burada bize yardımlarını, ilgilerini esirgemeyen Kaymakam Ayhan Boyacı ve eşi Havva Boyacı’ya, siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum.Ülkemizde aile bütünlüğü dağılmış 6 gurup aile var. Bu tür ailelerde en çok zararı çocuklar görüyor. Büyükler bir şekilde derdini anlatıyor ama çocuklar anlatamıyor. Hele tamamen korumasız kalan çocuklarımız daha kötü durumdalar. İşte bu nedenle devletimiz bu konuda büyük çalışmalar başlattı. Biz bu çocuklarımıza devletimiz ve milletimiz adına içtenlikle ve özveri ile sahip çıkıyoruz. Ülkemizde koruyucu aile sayısı her gün artıyor. Çocuk bakım evleri artıyor. Çocuk bakım evlerindeki çocuklarımızın her hizmeti dört dörtlük ama koruyucu ailelerdeki ilgi ve sevgiye muhtaçlar. Bu nedenle koruyucu ailelere daha çok ihtiyacımız var, dedi.

İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı da, Bu kadar güzel ve anlamlı görevi ifa etmekten, katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Peygamber efendimiz çocukların başını okşayın, özellikle yetimleri sevindirin onların haklarını koruyun demiştir, Hz Ömer efendimiz zamanında çocuk sevgisini yaşamamış çocuklarına sevgi vermemiş bir Valiyi bile görevinden almıştır. Bizim dinimiz işte bu şekilde çocuklara, yetimlere sahip çıkmayı öğütlemiştir. Başta Sayın Başbakanımızın muhterem eşleri Emine Hanımefendiye şükranlarımı sunuyorum, Böyle kutsal bir konuda öncülük ettikleri için Allah onlardan razı olsun. Selçuk’ta bu konuda büyük başarılara ulaşacağımız inancıyla saygılar sunuyorum ” dedi.

Daha sonra  konu ile ilgili tartışmalar, konuşmalar yapıldı ve katılımcıların çeşitli sorularına cevaplar verildi. Toplantı sonunda gelen konuklara  ikramlar sunuldu.
gonulelcileri2

gonulelcileri3

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.