site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gönül Elçileri Koruyucu Aile Toplantısı Selçuk’ta Yapıldı

Gönül Elçileri Koruyucu Aile Toplantısı Selçuk’ta Yapıldı
29.04.2013
A+
A-

SOLDAN SAGA SELÇUK KAYMAKAMI AYHAN BOYACI VE ESI HAVVA HANIM. VA

İzmirde başlayan Gönül Elçileri Koruyucu Aile toplantılarının ikincisi İzmir Valisi M. Cahit Kıraç’ın eşi Berrin Kıraç’ın katılımıyla Selçuk’ta yapıldı.

Ülke çapında  Başbakan Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanı Fatma Şahin’in öncülük ettiği, sosyal işler ve Aile bakanlığınca yürütülen “GÖNÜL ELÇİLERİ KORUYUCU AİLE” toplantısının İzmir’deki ikinci ayağı Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya İzmir Valisi Cahit KIRAÇ’ın eşi Berrin Kıraç Başkanlık etti. Aile ve sosyal işler İl müdürü Zafer Yıldırım, Şube müdürü vekili Hasan Özdemir, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Eşi Havva Boyacı katıldılar. Koruyucu aile olmak isteyen ve ilgi duyan kişiler de katıldılar.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım “Başbakanımızın değerli eşi Emine hanımın ve sosyal işler ve Aile bakanımızın ülkemiz çapında başlattığı  “GÖNÜL ELÇİLERİ KORUYUCU AİLE” toplantısının ilimizdeki ikinci toplantısı yine Sayın Valimizin eşi Berrin Kıraç hanımın öncülüğünde başlatıldı.  Şevkle devam ediyor. Bugün burada bize yardımlarını, ilgilerini esirgemeyen Kaymakam Ayhan Boyacı ve eşi Havva Boyacı’ya siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum.
Ülkemizde aile bütünlüğü dağılmış 6 gurup aile var. Bu tür ailelerde en çok zararı çocuklar görüyor. Büyükler bir şekilde derdini anlatıyor ama çocuklar anlatamıyor. Hele tamamen korumasız kalan çocuklarımız daha kötü durumdalar. İşte bu nedenle devletimiz bu konuda büyük çalışmalar başlattı. Biz bu çocuklarımıza devletimiz ve milletimiz adına içtenlikle ve özveri ile sahip çıkıyoruz. Ülkemizde koruyucu aile sayısı her gün artıyor. Çocuk bakım evleri artıyor.  Çocuk bakım evlerindeki çocuklarımızın her hizmeti dört dörtlük ama koruyucu ailelerdeki sevgiye muhtaçlar. Bu nedenle koruyucu ailelere daha çok ihtiyacımız var. Ailelerden destek bekliyoruz” dedi.

Vali Kıraç’ın eşi Berrin KIRAÇ ise; “Selçuk’ta bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Koruyucu ailelerin anne babalığı çok anlamlı ve değerlidir.  Sizlerle yaptığınız güzellikleri ve eksikleri burada tartışacağız. Güzele doğruya daha çabuk gideceğiz.  İlimizde bu konuda ilginin büyük olması çok mutluluk verici bir olay” dedi.

İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı da, Bu kadar güzel ve anlamlı bir görevi ifa etmekten, katkı yapmaktan ilçe kaymakamı ve bir anne baba olarakta çok mutluyuz. Selçuk’ta bu konuda büyük başarılara koşacağımız inancıyla saygılar sunuyorum ” dedi.

Daha sonra bu konu ile ilgili tartışmalar, anlatımlar yapıldı.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

ELÇUKTAKI GONULLU AILERLER YTOPLANTISINA KATILANLAR DHA VEYSEL EROL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.