Selçuk Haber

Gölgeler Bu Tentelerle Daha Serin

tente-golgeleme2

İstasyon Meydanı’nı çevreleyen kahvehaneler ve Carpouza Cafe’ye tek tip tenteler yerleştiren Selçuk Belediyesi, bir yandan görsel bir bütünlük sağlarken, diğer yandan da esnafa yardımcı oldu. Selçuk Mezarlığı’na da 210 metrekarelik yeni tente sistemi kuruldu.

İstasyon Meydanı’nı genişleterek tarihi yapıların daha kolay algılanabilmesi ve yeni etkinlik alanlarının oluşturulması için çalışmalarına devam eden Selçuk Belediyesi, şimdi de meydanda görsel bütünlüğü sağlamak için tek tip gölgeleme sistemi uygulamasını hayata geçirdi.

Kent Belleği Binası, Carpouza Cafe ve Tarihi Bizans Su Kemerleri’ni aynı meydan içerisinde tasarlayan belediye, meydanda yer alan kahvelere ve Carpouza  Cafe’nin önüne tek tip şemsiyeler yerleştirerek  meydanda görsel bütünlük sağladı.

Tahsin Ağa Cami ve Avcılar Kulübü’nün de gölgeliklerini yenileyen Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Selçuk Mezarlığı’na da 210 metrekare boyutunda tente kurulumu gerçekleştirdi.

Kamuya açık alanlarda halkın daha iyi hizmet alabilmesi ve esnafa kolaylık sağlanması amacıyla kent içerisinde gölgeleme sistemlerini yenilediklerini dile getiren belediye yetkilileri, “İstasyon Meydanı’ndaki yeni düzenleme ile birlikte esnafın kullandığı şemsiyeleri de tek tip tasarlayarak meydanda yeni konsept oluşturduk” dediler.

Exit mobile version