site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gölgeler Bu Tentelerle Daha Serin

Gölgeler Bu Tentelerle Daha Serin
31.07.2013
A+
A-

tente-golgeleme2

İstasyon Meydanı’nı çevreleyen kahvehaneler ve Carpouza Cafe’ye tek tip tenteler yerleştiren Selçuk Belediyesi, bir yandan görsel bir bütünlük sağlarken, diğer yandan da esnafa yardımcı oldu. Selçuk Mezarlığı’na da 210 metrekarelik yeni tente sistemi kuruldu.

İstasyon Meydanı’nı genişleterek tarihi yapıların daha kolay algılanabilmesi ve yeni etkinlik alanlarının oluşturulması için çalışmalarına devam eden Selçuk Belediyesi, şimdi de meydanda görsel bütünlüğü sağlamak için tek tip gölgeleme sistemi uygulamasını hayata geçirdi.

Kent Belleği Binası, Carpouza Cafe ve Tarihi Bizans Su Kemerleri’ni aynı meydan içerisinde tasarlayan belediye, meydanda yer alan kahvelere ve Carpouza  Cafe’nin önüne tek tip şemsiyeler yerleştirerek  meydanda görsel bütünlük sağladı.

Tahsin Ağa Cami ve Avcılar Kulübü’nün de gölgeliklerini yenileyen Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Selçuk Mezarlığı’na da 210 metrekare boyutunda tente kurulumu gerçekleştirdi.

Kamuya açık alanlarda halkın daha iyi hizmet alabilmesi ve esnafa kolaylık sağlanması amacıyla kent içerisinde gölgeleme sistemlerini yenilediklerini dile getiren belediye yetkilileri, “İstasyon Meydanı’ndaki yeni düzenleme ile birlikte esnafın kullandığı şemsiyeleri de tek tip tasarlayarak meydanda yeni konsept oluşturduk” dediler.

tente-golgeleme1

YORUMLAR
  1. aydın dedi ki:

    Güzel bir çalışma başkan beyi kutluyorum.

  2. Anonim dedi ki:

    Selçuk Belediye Başkanı ve Belediye personelini, halkı düşünerek yapmış oldukları güzel çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sayın Başkan, Bazen hak etmediğin olaylara maruz kalıyorsun ama sen bunların üstesinden gelirsin, Sen bu parti için yıllarını vermişsin. Sana güveniyoruz ve arkandayız.Başarılar dilerim.

  3. Anonim dedi ki:

    Hani nerde mualifler neden eleştirmiyorsunuz.

  4. ç@rşı dedi ki:

    e sezarın hakkı sezarda kalsın bey abicim. mualif ve mualla arasındaki benzerlikleri bulabilir misin 😀

  5. dobra vatandaş dedi ki:

    tenteler değişiyor, huzurevi tadilata giriyor, köylerin yolları genişliyor, parklar bahçeler yenileniyor, belediye çalışanları halka sempatik görünmek için takla atıyor….. ey seçim hazırlığı sen nelere kadirmişsin meğer. ah keşke her yıl seçim olsa!

    1. vatandaş selçuk dedi ki:

      dobra vatandaş haklısın lakin eksik yazmışın taklacı güvercin oldular.

  6. APASASLI 35920 dedi ki:

    HİZMETTE SINIR YOK…!!!