site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gökçealanın Ciğerlerindeki Yara Büyüyor

Gökçealanın Ciğerlerindeki Yara Büyüyor
13.01.2016
A+
A-

Gökçealan da bedava toprak. Yetişen alıyooooooooo !!!!!!!

İl ve ilçelerden herkesin toprak sahibi olmak istediği, tabiatına hayranlıkla bakılan, ürün zenginliği ile herkesi kendine hayran bırakan yer Gökçealan Köyü…

Gökçealan köyünde gün geçmiyor ki birileri bir yerinden birşey koparmak istemesin. Daha önce çeşitli nedenlerle toprak kazılmaya başlanan, Gökçealan’ı eteklerinde barındıran Goca dağ tehlike altında.

Kuşadası yolları yapılırken Kuşadası Belediyesi tarafından, Köy yolları yapılırken kullanıldı. Şuanda ise İzmir Büyükşehir Belediyesinin araçları ile Şirince yollarının yapımı için toprak alımına başlandı.

Görüşlerini aldığımız bazı köylüler “Daha önceleri köyümüz mahalle olmadan muhtar bu duruma dur diye biliyordu ama artık zahmet edip muhtara bile sormuyorlar kepçesini kamyonunu getiren toprak doldurup gidiyor. Bu iş nereye kadar gidecek birisi bu işe bir son versin. Zaten ağır tonajlı kamyonlar geçtikçe yolların yol denecek hali kalmadı’’ dediler.

DSC_0242

DSC_0244

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Koskoca ülkeyi kökünden kazıdılar akraba, yandaş, partili çoluk çocuğa peşkeş çekiyorlar. Hırsızlığın aklandığı legal hale geldiği bu ülkede birkaç kamyon kumun lafımı olur. Yiyin hırsızlar yiyin aksırıncaya, tıksırıncaya kadar s……… kadar yiyin. Unutmayın her fani gibi er yada geç o çaldığınız toprağın altına birgün sizde gireceksiniz.