site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Girişimci Adayları Sertifikalarını Törenle Aldılar

Girişimci Adayları Sertifikalarını Törenle Aldılar
05.12.2013
A+
A-

ticaret-odasi-sertifika

Selçuk Ticaret  Odası tarafından düzenlenen KOSGEB Destekli “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”ni başarı ile tamamlayan yeni girişimci adayları düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

Törene, KOSGEB Güney İzmir Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Çanakçı, Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu, Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Yönetim Kurulu Üyeleri Alpaslan Coşkun ve İlkan Gülgün ile yeni girişimci adayları ve aileleri katıldılar.

TİCARET ODASI YENİ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMLARINA YENİ YILDA DEVAM EDECEK

Törende konuşan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu yaptığı açılış konuşmasında Selçuk’ta ilk defa düzenledikleri bu kursun ilçedeki girişimcilik kültürüne önemli katkılar sağladığını, alınan çok sayıda başvuruya önümüzdeki yıl açacakları yeni bir girişimcilik kurslarıyla cevap vermeye çalışacaklarını belirtti. Eğitimlerini tamamlayarak kendi işyerlerini açacak girişimcilerin Selçuk ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını belirten Yolcu, “eğitimler biter bitmez bir arkadaşımız güzellik salonu açtı. Önümüzdeki hafta başka bir arkadaşımız da market açıyor. Yeni girişimci arkadaşlarımızdan çok umutluyuz. Oda olarak onları her anlamda desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

KOSGEB Güney İzmir Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Çanakçı da yaptığı konuşmada sertifika almaya hak kazanan yeni girişimcileri tebrik ederek program kapsamında 30 bin TL hibe ve 70 bin TL kredi kullanımında nasıl bir süreç işlendiğini anlattı. Çanakçı “Bu eğitimler sonunda ülkemize işletmenin nasıl kurulduğunu bilen, doğru riskleri alabilen, çalışkan girişimciler kazandırıyoruz. Burada Selçuk Ticaret Odası da girişimcilerin her zaman yanında olduğunu kanıtlıyor. Ticaret Odası ve KOSGEB’in destekleriyle yeni girişimci adaylarımızın azim ve kararlılığı birleşince güzel işler çıkacağına yürekten inanıyorum. “dedi.

Konuşmaların ardından 30 Eylül – 10 Ekim tarihleri arasında Eğitim Uzmanı Hakan Selçuk’tan 70 saat Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alan 30 kişiye sertifikaları verildi. Sertifika Töreni, toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 

https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Figen dedi ki:

    güzel bir çalışma bu şekilde uygulamalar insallah ilçemiz için devam eder

  2. Anonim dedi ki:

    bu kurslar ücretlimi acaba ?